.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 95

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Глупави работи. Всичко е една голяма секта, дали ще е християнство, дали ще е будизъм и т.н. Религиите са сътворени за да се управлява и манипулира масата. В Библията има тонове противоречия в Корана също. В един момент ми твърдят, че бог е добър и прощава, а в следващият ми казват, че ако не се кланям или не ходя на църква значи няма да ми обърне внимание, пълни щуротии. Човек може да почита Бог без да ходи на църква и без да се кланя. И като цяло идеята за Бог ми е малко странна, за създател/и да говорим е доста по-разумно. Да не говорим, че всички стари сведения сочат Богове, а не Бог което предполага повече от един, дори и в християнските писания се споменават подобни неща.

Само се замислете колко убийства и мъчения са причинени в името на Бог и ще си отговорите на много въпроси. После ми обяснете как може да вярваш сляпо в нещо което не познаваш и не разбираш, какво остава да си виждал.
    Последно редактирано от draid : 07-14-2014 на 16:40

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Глупави работи. Всичко е една голяма секта,
    атеизма и материализма също е секта, идеологията на комунизма, капитализма също е секта.
    Последно редактирано от defender : 07-14-2014 на 19:18

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    атеизма и материализма също е секта
    лололо

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    атеизма и материализма също е секта, идеологията на комунизма, капитализма също е секта.
    Аз не съм атеист, аз съм реалист. Също така думата свръхестествено е некоректна за мен. Хората от край време наричат свръхестествено и бог много неща които не разбират. Последните 3-4хил години са го доказали.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си