.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Kushi9
    Guest

Какъв тип момичета харесва?

Бившият ми ме заряза преди месец заради друго момиче. Аз още го обичам и искам да разбера с какво тя е по-добра от мен. Опознах я и видях ,че двете с нея сме НАПЪЛНО различни! Чудя се как преди е харесвал мен ,а сега нея като не си приличаме нито по външен вид ,нито по характер? Според Вас той какъв тип момичета харесва точно?

Човек никога не знае какво може да му хареса, а с времето критериите се променят. Ако си падаш по високи момчета, след това може да се влюбиш в някой с твоя ръст. Просто пример ти давам, ние не го познаваме, нито теб или новата му приятелка, за да отговорим с какво те ''превъзхожда''. Вече не сте заедно, затова не рови в миналото.

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Ние не го познаваме, че да ти кажем какъв тип момичета харесва.

Мега фен Аватара на galaxy29
    явно не харесва прости като теб

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Аз харесвам пълнолетни, външния вид идва чак след това

На мен ми харесва русото.. нз за вас пичове.

Щом те е зарязал, заради нея, сигурно е по-добра с нещо. Не го взимай толкова навътре, опитът учи.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от Kushi9 Виж мнението
    Според Вас той какъв тип момичета харесва точно?
    Ние не знаем нито какъв тип момиче си ти, нито каква е тя. Как очакваш да ти кажем какво харесва той?

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    явно не харесва прости като теб
    контрастa между писането ти в темата за връзките /респ. уникалните моменти в тях/ и коментарите ти напоследък си го бива
    много кофти впечатление прави, много

fisherguy
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Аз харесвам пълнолетни, външния вид идва чак след това
    Я мислех че харесваш многолетни затва външния вид идва чак след туй

Хора... как може да й говорите така?
    Лично мое мнение е, че след като те е зарязал заради друга, това далеч не значи, че тя е по-добра! Никога не трябва да мислиш така. Единственото правилно заключение е, че ти просто не си била точният човек за него, както и той за теб. Не трябва да се вглъбяваш в подобни мисли, да чудиш кой кого превъзхожда в ситуацията. Плюс това, да те е зарязал заради друга ми звучи като доста прибързано решение, след като веднага е отишъл при нея, може преценката му въобще да не е правилна. Най-вероятно са поддържали контакти докато е бил все още с теб, но тя може да е била един човек докато той е бил обвързан с друга, а обвърже ли се с нея изведнъж коренно да се промени. Ако си го обичала, държала си се добре с него и си полагала усилия за връзката ви, нищо чудно след време да съжалява за решението си. А ако не съжали, казах и по-горе - твоят човек няма да те остави заради друга, няма да си тръгне, като цяло няма да допусне подобни глупости да се въртят в главата ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си