- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Випуск 2014/КСК 14
няма такова колебание от моя страна просто...много ме е яд на себе си...
И аз съм приетааааааааа!
Регионално развитие и политика!
Честито на всички! :*
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Щом не си я писала на първо място в желанията, можеш да се пуснеш на второ класиране, стига да не те бъркат нещо срокове и т.н. с другите университети. Затова бланките с подреждането на желаните специалности са толкова важни.
А като човек учещ и Философия в СУ ти казвам - не бъди толкова скептично настроена. Далеч по-интересна е, отколкото предполагаш, а и има повече реализация отколкото мислиш. Но ако това не е твоето нещо - бягай далеч, защото не е лесна - предупреждавам. Пък и няма смисъл да буташ нещо, което не ти е интересно и където просто няма да се чувстваш комфортно.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
не си влязла и във софт. инж. във ФМИ, балът е много нисък там - 20,40
^ за мен ли се отнася това,нищо не разбрах
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
ФМИ
Приет в ПУ с 26.50 бал, МИО. найс
Последно редактирано от rockandroll : 07-16-2014 на 15:03
аааа недей така, нямам това предвид
имам предвид, че ще ти е няколко пъти по-трудно, математиката в СУ ще те накара да съжаляваш, че си там
но пък може и да се справиш
въпреки тва ще запаля свещичка за теб xD
честито на приетитее :3
аз ще си се пържа още седмица, екстраа :д
Уф, записах се, даже се харесвам на снимката от студентската :О
Хаха,ако въобще се наканят да ви ги нанесат,щото част от преподавателите не си правят и труда.
maDamn
Приета в НВУ - КСТ. Някой друг който да е приет там, че никой не познавам ?