.
Затворена тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 179
    anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от hopekiller Виж мнението
    Успех, презадоволено момиченце - пожелавам ти скоро да осъзнаеш, че Земята се върти единствено около собствената си ос, луната и слънцето, но за голямо разочарование - не около теб.
    лололололололололол

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    ahhahahahahhahahahahha
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен
    hopekiller
    случил е на ник мхм

Цитирай Първоначално написано от UniqueBird Виж мнението
    О, не, аз настоявам да се "похвалиш" с постиженията си така, както и аз направих преди малко - тук, пред очите на всички, за да ни оправдаеш свръх комплексарското си поведение спрямо мен. Или те е страх, че нямаш такива, защото от писане във форума си загубила способността си да правиш нещата правилно, отлагаш всичко за утре, за да имаш време да пишеш тук, и единствено се рееш безцелно във виртуалното пространство, четейки любовни истории на 12-годишни? Това не го казвам само аз, заявяват го редица съвременни видни психолози.

Айнщайн е леке, никога не бих искала да приличам на подобен човек.
    Защо мислиш така, заради опитите по ядрена физика и последиците от това,или просто защото е евреин?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    ох, митко, миткооо....

почвам сериозно да мисля, че имаш нужда от специализирана помощ
    в съзнанието ти живеят твърде много душици
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

anonymous895156
    Guest
    а знзн
    гениите сме така

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    вечно неразбрани...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

valeryyy8
    Guest
    Защо си толкова повърхностна ? Важно е дали е добър човек , дали те уважава и най - вече дали се обичате.Аз ако обичам някой бих живяла и на улицата само за да съм с него...Това поколение е супер зле и ме е срам че съм от него (на 15 съм)..Също така всички хора са равни няма категорий.

Супер фен Аватара на Christinna
    Цитирай Първоначално написано от valeryyy8 Виж мнението
    Защо си толкова повърхностна ? Важно е дали е добър човек , дали те уважава и най - вече дали се обичате.Аз ако обичам някой бих живяла и на улицата само за да съм с него...Това поколение е супер зле и ме е срам че съм от него (на 15 съм)..Също така всички хора са равни няма категорий.
    Хора, четете ВСИЧКИ коментари..

valeryyy8
    Guest
    да прочетох ги със закъснение

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от valeryyy8 Виж мнението
    Също така всички хора са равни няма категорий.
    дойдох тук да се смея

valeryyy8
    Guest
    Човек да не направи правописна грешка...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    гениите сме така
    Гарантирам ти, че не сме така

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    лололололололололол
    E, не, братче!
    хаштаг даполучишурокпофизиказасе дмиклас

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от hopekiller Виж мнението
    С любезното съдействие на връзките ти за обувки, би могла да оскверниш полилея с псевдо-интелектуалната ти душица.
    Успех, презадоволено момиченце - пожелавам ти скоро да осъзнаеш, че Земята се върти единствено около собствената си ос, луната и слънцето, но за голямо разочарование - не около теб.
    Ако Дани е бил за Германия, честито!
    пропуснал си Нептун

Разбрах, че всеки 2-ри се казва Митко, нали така, Мите?

Айляк Майна
    Guest
    Хахахаха толкова не се бях смял от мноооого време

Zuzunka
    Guest
    1. Ти си извън конТРОЛ ,Тролче!
    2. Какво значи,че той е "под категорията ти",ти да не би да си Зевс или Аполон ,че да си по-добра от другите?
    3. По-красива си? Дай снимка!
    4. И какво като си богата? Това дава ли ти право да смяташ другите за по-низши от теб?
    5. Млада дама? Ти още памперсите не си свалила...
    6. Имам чувството че си направила тази тема,само за да се изфукаш.

Повече от фен Аватара на didi_marin0va
    Държа да отбележа, че с написаното долу не целя да се самоизтъквам и да правя нещата да изглеждат така, сякаш съм нещо повече от момичетата тук (въпреки че в общия случай това е истина.) Просто търся място, на което да излея дълбоко потисканите от моя страна чувства и да получа адекватен съвет относно ситуацията, в която се озовах...

Още утре смятам да зарежа Петър във Фейсбук и да разбия подгизналото му с холестерол сърчице, но ме терзае въпросът какво ще правя след това. Дани е от София и ще може да се виждаме през цялата година, но, за Бога, как ще го представя на приятелите си? Първоначално ще ми завидят за сексапилното му излъчване и възрастта му, естествено, но когато разберат, че в главата му има само футболни топки и бръмбари, ще започнат ме гледат единствено със съжаление и подигравателно снизхождение. А родителите ми? Не казвам, че са повърхностни богаташи, но те държат на това човекът до мен да е добре материално осигурен, което в случая не е така. Друго нещо, което няма да харесат, е, че не учи в престижно училище, а в пропаднало такова. Оценките му също са зле...

С няколко думи – той е под моята категория, но го харесвам и животинският ми нагон да се възползвам от красивите му гени започва да надделява над здравия разум. Не мога да потърся съвет от родителите или приятелките си, защото те знаят и за Петър и ще плъзнат клюки за мен, затова се обръщам към вас с апел да ми дадете най-подходящия за моментното ми положение съвет. Наистина се нуждая от такъв, защото напоследък се чувствам... празна.
    Забременей от него и му роди дете. Така ще бъде твой завинаги. След това избягайте зад граница. После ти може да започнеш работа благодарение на перфектното си CV. Е, вярно на няколко места ще отхвърлят молбата ти за работа, защото си прекалено квалифицирана за повечето фирми, но вярвам, че все пак ще успееш да започнеш работа като вицепрезидент в Ейпъл. Ти си умна и ще работиш, за да издържаш съпруга и новородената ти рожбата. С изкараните от теб пари може да си купите огромен и красив ландшафт, където да си направите имение и да отглеждате еднорози. Така всички ще заживеят щастливо благодарение на това, че водят екологичен начин на живот и са фенове на устойчивото развитие, което позволява използването на природни ресурси, без нарушаването на естествения баланс в природата...

Последно редактирано от didi_marin0va : 07-19-2014 на 12:23

Повече от фен Аватара на didi_marin0va
    Цитирай Първоначално написано от didi_marin0va Виж мнението
    Забременей от него и му роди дете. Така ще бъде твой завинаги. След това избягайте зад граница. После ти може да започнеш работа благодарение на перфектното си CV. Е, вярно на няколко места ще отхвърлят молбата ти за работа, защото си прекалено квалифицирана за повечето фирми, но вярвам, че все пак ще успееш да започнеш работа като вицепрезидент в Ейпъл. Ти си умна и ще работиш, за да издържаш съпруга и новородената ти рожбата. С изкараните от теб пари може да си купите огромен и красив ландшафт, където да си направите имение и да отглеждате еднорози. Така всички ще заживеят щастливо благодарение на това, че водят екологичен начин на живот и са фенове на устойчивото развитие, което позволява използването на природни ресурси, без нарушаването на естествения баланс в природата...

Като си чета поста падам от стола...

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Определено това не е тема написана от 13 годишно момиче. Не те знам какво си мъж или жена си или пък млада дама, ако въобще знаеш какво значи дама..., но хахахахаха ти си абсолютен ТРОЛ. Ебаваш се с нас, целия форум, темата е напреднала, определено търсиш евтина сензация. Дори и богата да си или богат да си, мирогледа ти е толкова тесен, най-вероятно колко колкото акъла ти, да напишеш подобна история.

Супер фен Аватара на socareless
    митко премазаната от обществото малолетна подлога пак се прави на оригинален,със същия успех, обаче като стоката на димитровградския пазар

Супер фен Аватара на bilqnavod
    С твоя интелект не бих си отваряла устата толкова много. Научи се кога и пред кого да мълчиш, девойче.
    Ти да не си няква лелка, че и говориш на "девойче"! Ебаси и думите, ебаси и термините... пфф

Супер фен Аватара на The Cheetah
    то няма друго кво да е освен трол
    очевидно е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си