.
Затворена тема
Страница 61 от 157 ПървиПърви ... 115157585960616263646571111 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 501 до 1 525 от общо 3909
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Всъщност заради такива наивници като теб едни и същи маймуни и децата им се разпорежат с държавата, сякаш им е бащиния.
    И живеят като дубайски шейхове.
    Пък ти си псувай запада.
    ами това са западни ценности, затова и корупцията в ЕС е толкова голяма.

Демокрация никъде няма , смешник

Мега фен
    Руски олигарси изтеглят авоарите си от Лондон

Някои от най- големите руски бизнесмени, приближени до президента Владимир Путин, са започнали да извеждат своите активи от Великобритания, съобщи „Дейли Телеграф”, като се позова на официален представител на британското правителство. Причината е свързана с очакването Лондон да наложи строги санкции спрямо много руснаци, приближени на руския президент. Същото очаква и руски компании, които участват пряко или косвено в украинската криза.

http://www.blitz.bg/news/article/280871

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ами това са западни ценности, затова и корупцията в ЕС е толкова голяма.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Corruption_in_Russia
    И за сравнение примерно
    http://en.wikipedia.org/wiki/Corruption_in_Germany

Сигурно в Русия и България има повече корупция щото сме православни. И не сме развратени като на запад.

Мега фен
    Разревах се от смях, сериозно. Помисли за бъдеще в шоубизнеса, може и да ти се получи.
    Наистина се смея с глас.

Сега сериозно вече.
    Първо, read a book.
    плещиш ги едни, къде разбираш, къде не, някаква страшна алагама от глупости.
    Няма вече 2 лагера, студената война свърши. Нищо не ни се налага да избираме, ще ходим там където имаме интерес.
    Ако можем да продаваме повече продукция на изток, щото руснаците са тъпи и непретенциозни, защо не? Дори и да влезем в евразийския съюз(които според мен е обречен както и съветския, друга тема на разговор), стига да можем да гарантираме, че Русия няма да ни се меси във вътрешните работи.

А още по-смешното е, че говориш за Русия, сякаш тя не е демократична държава.
    Всъщност тя си е диктатура под демократична шапка, но поне се води демокрация.
    И си пълен малоумник, ако си мислиш, че това ще се промени скоро време.

Мега фен
    http://en.wikipedia.org/wiki/Corruption_in_Russia
    И за сравнение примерно
    http://en.wikipedia.org/wiki/Corruption_in_Germany

Сигурно в Русия и България има повече корупция щото сме православни. И не сме развратени като на запад.
    комунизма ни развали, православието беше гонено.
    Комунизма ни накара да намразим родното и да се стремим към западното, така почвата за промиване на мозъци беше добре подготвена за западния капитализма и за промяната на ценностите ни.
    Последно редактирано от defender : 07-23-2014 на 12:51

Ама вие наистина ли си служите с източници като wikipedia, тва ли са доказателствата за вас?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Death Gun Виж мнението
    Ама вие наистина ли си служите с източници като wikipedia, тва ли са доказателствата за вас?
    Намери по-авторитетни. Аз си мислех, че е common knowledge, че в Русия и България мафията си има държава.

Мега фен
    комунизма ни развали, православието беше гонено.
    Комунизма ни накара да намразим родното и да се стремим към западното, така почвата за промиване на мозъци беше добре подготвена за западния капитализма и за промяната на ценностите ни.
    Можело значи и да говорим на един език. И аз съм на мнение, че комунизма освен култ към личността, наложи и култ към запада.
    Дезинформацията е майката на демагогията. Много години на официално ниво за запада се говореше само лошо, не се пускаше никой да иде и да види от първа ръка и така се започнаха тези легенди, че там е много хубаво, направо рай на земята.
    Някъде бях чел, как писателя Георги Марков разправял как никога в лондонското метро не е видял някой да си отстъпи мястото на по-възрастен или бременна жена и хората които са го слушали са го гледали с такова недоверие, сякаш е от легацията т.е партията му е плащала да пропагандира мизерията на запада.

Аха.. Това, че имат държавност, не означава, че са диктаторура. Щото Германия или САЩ са по-малко комунизъм ли?

Колкото и да говориш, ти ни налагат малцинсвената демокрация, от която днес населението изпростя. Слуша се чалга, рап, а културата ни се заличи. Само за 20 години България изчезна, ей тва е, доволен си сигурно.

Каквото да си говорим светът е изправен пред нова студена война и за нея много учени говорят особено след като падна боинга и Украйна влезе в пълномащабна война. Днес още два изтребителя свалиха.

Жал ми за теб и всички, които си мислят, че Запада може да живее на дълг от милиарди вечно и че промяна няма да има. Не е смешно, ами унизително.

Подкрепяйте си ЕВРОРОМА и щом е така, нека да си серат циганите на главите ви. Защото през социализма нямаше такива лайна, нямаше всеки ден пияни тюфлеци в болницата, нямаше всеки ден беснеещи футболни агитки, няма разрушен път или сграда.

И аман с вашия комунизъм, никога е нямало такъв и в бъдеще няма да има.

Мега фен
    Аз приключвам тук. Казах каквото имах да казвам и писах с цел да не вземе някой да се подведе по тъпотиите на климатроника и другите съветски поданици, че комунизма е някакъв земен рай а запада ни е завидил и ни го е отнел. :Д

Мега фен
    СССP v2.0

Comming soon

ПП: бъговете оправени.

Мега фен
    Публичният дълг в ЕС достигна 88% от БВП

http://economic.bg/news/32721/1/1/Pu...88-ot-BVP.html

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Е, и?

На Китай е 250% от БВП, това значи ли, че ще фалират?

http://bnr.bg/finance/post/100440732...ovna-ikonomika
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    ^нека радват бе

чули за дълг нещо, чули за ранът ... утре ще каже някой, че бебета ядат на запад и само за това ще четем.

помниш ли като бяхме отбелязали на бойко при правителството някъв стабилен процент дефлация и те се кефеха такива и по новините само затва слушахме ква ни била стабилна икономиката.
    Аз пак казвам, че бъкел не разбирам, ама неведнъж съм чувал, че е доста, доста зле това.
    По-зле от 80% БВП дълг - да уточня

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Е, и?

На Китай е 250% от БВП, това значи ли, че ще фалират?

http://bnr.bg/finance/post/100440732...ovna-ikonomika
    Въпроса не е дали тази система ще си отиде, въпроса е какво ще дойде след нея.

И дефлацията и особено инфлацията са нещо съвсем естествено за съвременната икономика. Въпросът е да се контролират в някакви разумни граници. Специално китайците си позволяват и значително по-висок процент инфлация в сравнение със САЩ и особено с ЕС. Като се вдигнат цените на основните суровини - петрола, пшеницата, оттам скачат цените на храните и горивата и се вдига и инфлацията в световен мащаб. И това е съвсем нормален процес.

Ето една статия по въпроса за двете:
    http://www.investor.bg/za-nachinaesh...flaciia,95527/

Въпроса не е дали тази система ще си отиде, въпроса е какво ще дойде след нея.
    Защо тогава постваш нещо, което реално не значи нищо?
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    תגלי לי

anonymous708973
    Guest
    Какво да кажем за Зимбабве, като там е 250%?
    Примерно :д

Мега фен
    Абе вие чисти българи ли сте, първо искам да знам с какви хора говоря. Мерси.

תגלי לי
    Не ми отговаряй на тоя цигански език бе, нагла съветска подлого. Какво ми говориш за чисти българи, като ти самият отдавна си продал душата и задника си на оня психопат Путин и подопечните му в Кремъл?
    Последно редактирано от DarkTemplar : 07-23-2014 на 22:04
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    ми не съм съветска подлога, такива ми са възгледите и това говоря, за какво да съм съветска подлога.

това го чувствам като правдиво, а не от материални интереси го говоря.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си