.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Боже, мислех, че тази тема отдавна е забравена...

емо стила при децата е много харесван, ее и аз съм дете, но, стила не е лош, напротив много готин !!! И си заставам зад думете !!!

Цитирай Първоначално написано от NH3 Виж мнението
    емо децата са измет която трябва да бъде бита на пичивки докато се освестят
    емотата чрез стилът си показват болката насъбрала се у тях....Но има и такива които се подиграват с този стил само за да изглеждат ''готини'' и да са ''популярни'' -.- ! Емо стилът е начин на изразяване...рязането също..въпреки че не е правилно...но поне веднъж се опитай да разбереш такива хора вместо да ги нападаш...всеки човек има сърце нали...Въпреки че някои са били толкова наранени за да изключат сърцата си и да се преструват на коравосърдечни клонинги...но зад всяко грубо лице се крие доброта...И ми е любопитно ти какво толкова имаш против тези хора и изобщо против този стил?

Голям фен Аватара на InnocentFuck
    Oh my God .... : D ahahaha

Цитирай Първоначално написано от just lie Виж мнението
    емотата чрез стилът си показват болката насъбрала се у тях....Но има и такива които се подиграват с този стил само за да изглеждат ''готини'' и да са ''популярни'' -.- ! Емо стилът е начин на изразяване...рязането също..въпреки че не е правилно...но поне веднъж се опитай да разбереш такива хора вместо да ги нападаш...всеки човек има сърце нали...Въпреки че някои са били толкова наранени за да изключат сърцата си и да се преструват на коравосърдечни клонинги...но зад всяко грубо лице се крие доброта...И ми е любопитно ти какво толкова имаш против тези хора и изобщо против този стил?
    Боже, мислех, че тази тема отдавна е забравена...
    .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си