- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Чуждестранни имена?
Ако някога имам деца, и за щастие е момче, и евентуално мъжът няма изисквания да е на дядо му, него, или баща му и задължииително трябва да е чуждо - Ноа
По-добре кръсти момчето 'Бе' , а момичето 'Ма' , за по-лесно, какво ще им мислиш някви сложни имена.
"Ноа бе най-популярното бебешко име за момчета в САЩ през 2013 "
http://inews.bg/K%D0%BE%D0%B5-%D0%B5..._i.395041.html
По темата,според мен има достатъчно позабравени български имена,които биха звучали по-добре от чуждестранните.И все пак всеки прави своя избор.
Олег, Анастасия (фенка съм на руските:Д), Ева, Емма са едни от любимите ми. Има и красиви български имена, но самото мое име е чуждо и аз също бих кръстила детето си с чуждестранно![]()
papugai, направо ме разбиваш с коментарите си
Он: Рая, Кристиана, Кристина;
Само няколко ли, имаше наскоро гей парад в София, за вчера нищо не съм чул.
*Няма да се съобразявам кой знае колко със заглавието, пък и гледам, че много хора просто си пишат имена, които им харесват.
На мен от женските ми допадат: Весна, Дена, Дея, Жанета, Жулиета, Клемена, Косара, Леа, Лидия, Лила, Луиза, Мадлена, Нена, Полета, Русина, Станиела, Стелиана, Теа, Шана, Янина. Все пак, ако имам момиче, определено не бих избрала някои от тях ии не за всички съм се замисляла как биха звучали в съчетание с българска фамилия, хаха. Любими са ми Теа, Янина и Леа.
Мъжки: Антон, Игнат, Калоян, Милети, Свилен, Станил. Калоян и Антон все пак печелят.