- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Два въпроса към дамите?
Първият - истина ли е този мит, че обичате момчетата да ви досаждат. Смисъл да ви търсят и вие да се правите на недостъпни, или наистина е така. Защото аз когато пиша на дадено момиче няколко пъти и тя не ми пише първа спирам, не виждам смисъл само аз да го правя. То нали на сила не става. Или пък когато само ти "seen" съобщението, не знам какво да правя.
Вторият - окосмяването по краката. Не знам защо но мисля, че е гейско момчетата да си бръснем краката, аз не го правя, малко ме е и мързел при мисълта, че трябва да го правя много често, космите ще станат повече и по-твърди... Но също така не се чувствам комфортно с "детствените" си косми. Не знам какво да правя.
Моля за съвети без подигравки, съжалявам за раздела, ама не знам къде другаде да го пусна, а това е най-четената част от форума.![]()
xaxaxaxax
1 - da vinagi trqbva ti da pishesh purvi a za 2 - LOL ne si i pomislqi![]()
![]()
![]()
Аз ако ми пише някой , с който не искам да си пиша и случайно съм го видяла - го правя на непрочетено![]()
Първо-зависи дали досажда правилният човек. Ако е някой, който ни е безразличен по-скоро е дразнещо. Второ-повечето момичета НЕ пишат първи. А за космите не знам, мен лично не ме кефи да видя момче/мъж със много и то черни косми, но ако са някакви по-светли и нормално дълги е хубаво и мъжествено.
Имаш много хляб да изядеш, докато разбереш женската логика ...
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
какво има да се разбира
много мрънкане
много приказки
малко бействие
Първо- Зависи кой е. Има момчета, които са страшно досадни и наистина не искаме да си пишем с тях, но има други, с които е малко като "да се правим на недостъпни", а и по принцип момчето трябва да пише първо, но винаги има и изключения, има и момичета, които обичат да се бутат
Трябва да усетиш кога се прави на недостъпна и кога просто я дразниш и иска да се отърве от теб.
Второ - Ще е кофти до мен да е момче с по-гладки крака от моите, айде неАко космите са по-къси или светли, ок. Обаче има някои доста космати, с къдрави косми, на мен лично не ми харесват, но това е въпрос на вкус. Ако на теб ти харесва така, стой си така.
Има момичета с които съм си писал дълго време, става лаф, приятно ми е да си говоря с тях и изведнъж почват само да ти seen съобщенията, няма логика...
Колкото до краката... като цяло съм се метнал на баща ми - нямам много косми и много късно ми се появиха. На 17 съм, а по краката имам само под капачката косми... доста са големи, но са светли.
Докато ти се отговаря продължаваш да пишеш. Естествено не трябва да си прекалено досаден.. Ако спре да ти се отговаря си сбъркал някъде. Относно бръсненето, ако не са големи и черни не ги бръсни.
Момичетата обичат да се чувстват желани, търсени и искани, но само от момчета, към които те също изпитват някакви симпатии... Ако си напълно безразличен на някое момиче, най-вероятно съобщенията ти ще се възприемани като ненужно досадни. Ако сте си писали в началото, а след това е почнала да те игнорира, значи явно няма вече интерес или не си приятен събеседник.
Някои момичета предпочитат обезкосмени.
За други няма нищо по-гнусно от бебешко гладки мъжки крака. (аз, аз, аз)
Ходи си както ти е удобно, няма защо да се съобразяваш с претенциите на някой друг.
Добре де, ама на мен ми се случва да ме игнорират момичета с които примерно съм се запознал на скоро и искам да продължа да поддържам връзка, имам много примери за даване. Има такива, които познавам и съм излизал няколко пъти с тях, но след това ме игнорират, ако мога така да кажа. През какъв интервал е желателно да пробвам пак да им пиша?
Аз по принцип ако ме игнорират няколко пъти и забравям, че съществуват. Щом не им пука за мен няма да се излагам да досаждам.
Колкото до краката - разбрах, че не обичате момчето срещу вас да има по-нежни крака от вашите. Има ли значение с какво ги махат, дали ги бръснат или с машинка, не знам дали тогава косъма расте по различен начин?
Пуснал съм скайпа и търся как се правят непрочетени и seen, някой да ми обясни, какви са точно тези неща, че не ги намирам.
Абе аз лично няма шанс да и се слагам да и пиша и да и с е овъртам. Ако има интерес и не го покаже си е напълно неин проблем, няма да се занимавам да я увещавам по 100 пъти, че трябва да ми пише. Пък тя да си се мисли колкото ще за недостъпна.
Относно писането... зависи. Понякога не ми се пише с никой и просто seen-вам. Иначе ако разговорът върви не спирам да си пиша просто ей така. Ако вече ми стане досадно просто спирам да отговарям.
А относно космите, не е гейско да ги махаш, спокойно. Ако си много космат, изобщо не му мисли. А и винаги можеш да спреш да ги махаш и пак ще са си същите. Съветвам те да пробваш с кола маска.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ех, не мога да ви разбера жените, много е гадно така. Не знам дали да пиша или да не пиша, защото и в двата случая мога да си бия автогол. Ако не съм желан и пиша прекалено много - ставам досаден, ако пък се правите на недостъпни нарочно ми става наудобно и спирам да пиша... Много е глупава работата. И е гадно ако си си харесал някоя мацка и тя ти прави тези номера.![]()
По първия въпрос - разбира се не само момичетата, попринцип всеки би се зарадвал в някаква степен на нечие внимание. Да, има случаи, в които внимание от определн човек или определен тип внимание, граничи с досада, но все пак повдига самочувствието, виждаш че представляваш интерес за някого. А щом вече става дума за момичета, там нещата са още по-задълбочени. :Д Момичетата винаги искат някой да го е грижа за тях, да се интересува от тях, да мисли за тях, ако може и да е обсебен от тях още по-добре :Д Когато с вниманието си показваш на едно момиче, че я намираш за интересна и искаш да я опознаеш, това може би е един от най-добрите подходи, не само когато тепърва се опознавате, но и в следващите етапи на развитие на отношенията ви.
По втория въпрос - това с обезкосмяването на краката, ръцете, гърдите и корема при мъжете, честно казано не го разбирам... Момиче съм и да, не бих искала до мен да лежи някакъв примат, но трябва ли едно младо, хубаво и добре сложено момче да изглежда като платен хомосексуалист.... Разбира се, има зони по тялото, които не трябва да се пропускат от гледна точка на хигиената, но по-чист и по-поддържан ли ще бъдеш в очите на хората ако изглеждаш като гол охлюв? ;д Гладката кожа е задължителна при жените - те трябва да са нежни, просто защото полът им го изисква. Окосмяването по тялото е типична мъжка черта, признак на мъжественост. Не сте виновни - дължи се на тестостерона. Винете еволюцоята за всочко това. ... Изобщо не е приятно да забележиш, че гаджето ти е по-гладко от теб ;д И не, не става въпрос за хигиена, ако с дни не си се къпал, обезкосмяването няма да помогне. За мъжете с по-силно окосмяване мога да кажа, че отдавна са измислени машинки, с които просто могат да скъсяват косъма, така хем ще изглеждат добре в това отношение, хем няма да изневерят на хромозомите си. ;д
Последно редактирано от cvetty26 : 08-05-2014 на 07:29
1 - зависи от досаждането2 - лично аз не възприамам гладко обръснатите крака, но колкото хора, толкова и вкусове