.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 146
    Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ти сигурно си работил 20 години с проблемни деца, та имаш по-голям опит от нея..
    И, какво е било преди 89-та? Бой и пандиз, ако не влезеш в пътя.
    Te не са проблемни деца, тя няма опит, защото иначе не би си позволила да дава такива определния за цял етнос.
    Тук взе да става модерно всеки 20 годишен да пише как било преди 89-та, защото няма как да схванете смисъла на поговорката 'не питай старило, а питай патило' , иначе щяхте да си траете за нещата, които не сте видяли с очите си.

Цитирай Първоначално написано от sometimes_ Виж мнението
    За това, че разлика от всички мрънкащи хорица, които умеят само да коментират, аз се опитвам да помагам и да променя нещата? Пак казвам - правя го, защото имам желанието за това.
    но при положение, че едва ли си се сблъсквал до такава степен с начина на живот на хората от ромски произход, не разбирам защо навлизаш в излишна полемика... Освен това, дори след всичко, написано от теб, пак не разбрах какво се опитваш да защитиш...
    Ти си като тъпите лелки, които поради липса на занимания решават да се занимават с благотворителност. Не знаеш как се прави, но това не те спира да дълбаеш на едно и също място.
    Роден съм в Стара Загора, летните ваканции като малък съм ги прекарвал там. Къщата на роднините ми беше в Лозенец, който се води циганска махала, а това, че е циганска махала го разбрах чак на 17-18 години.
    Толкова им е различен начина на живот, че дори не съм го различавал от живота в София.
    Учил съм с цигани, тренирал съм с цигани, имам много приятели цигани, това е причината да ти обяснявам, че нямаш опит, а само голяма уста, която не се затваря, защото самочувствието ти е по-голямо от интелекта.

Мега фен Аватара на 102
    говорите за различни роми ;д
    евала на sometimes_

Супер фен Аватара на sometimes_
    Едно не разбирам - като не знаеш с какво и как съм се занимавала, как определяш, че съм тъпа и имам голямо самочувствие?! Не е било благотворителност, а работа, за която получавах нищожна заплата, а отделях 5 дни в седмицата на нея, а през останалите два вкъщи имаше деца. И ако за теб не е проблемно децата да се бият до кръв, да псуват на тригодишна възраст и да бягат от банята като дявол от тамян, за мен е проблем.
    Не ме сравнявай с "тъпите лелки", които се чудят за какво да похарчат парите си и ги дават за благотворителност, за да могат да се похвалят с това. Аз не се опитвам да се самоизтъквам, а да обясня нещата такива, каквито са в действителност. Защото не знаеш колко майки с по десет деца съм виждала, които ги хвърлят на улицата и ги оставят да се оправят сами, не знаеш колко петгодишни крадци съм виждала, нито пък как съм слушала шестгодишно момиченце да ми обяснява как се прави секс, защото майка му го оставяла да гледа. Да, на тази възраст те не са виновни, но когато отделиш години, внимание, грижи и средства, за да промениш живота на това дете и въпреки това в един момент, то решава, че иска да се върне на улицата, за да диша лепило и да краде...
    Нямам намерение да се обяснявам повече, защото мога да дам хиляди примери, но е излишно когато някой не иска да те разбере. Освен това мога да преценя кога един разговор е безсмислен, а той е такъв когато единият от спорещите започне да обижда безпричинно. Не знам чий интелект е "по-голям"...
    I`m trying to make your dreams come true...

но когато отделиш години, внимание, грижи и средства, за да промениш живота на това дете и въпреки това в един момент, то решава, че иска да се върне на улицата, за да диша лепило и да краде...
    Толкова много коментари написа, но всъщност това е основната причина - чувстваш се недооценена, а може би не те бива и за родител.
    Това ти е основния проблем, приела си ги за свои деца, третирала си ги като свои деца, дори не си схванала, че е трябвало да се държиш с тях като учител, защото това е била работата ти.
    Мога да ти гарантирам, че без значение българче или циганче, щеше да е един и същ финалния резултат, вината е само твоя, не обвинявай друг за твоите грешки.

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Извини ми о велика че не ме ебе за дебили и бъдещи престъпници. Къде да ти принеса в жертва фалоса си в знак на смирение?

Аз пак ще ти го напиша, че явно не вдяваш - бъдещи престъпници.

Като си толкова добродушна и нямаш проблем с т'ва жива и здрава да си, браво, радвам се за теб. Аз обаче не вярвам, че от лайно в септична яма излиза захарен памук.
    Глупости. Между циганин и мангал има голяма разлика. Ако на дете отглеждано в лайна му се направи добро - то ще го разбере и това може да послужи за бъдещета му личност. Смисъл ще си оформи мнение, че света не е само зло, има и добри хора и не трябва да мрази всички.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Толкова много коментари написа, но всъщност това е основната причина - чувстваш се недооценена, а може би не те бива и за родител.
    Това ти е основния проблем, приела си ги за свои деца, третирала си ги като свои деца, дори не си схванала, че е трябвало да се държиш с тях като учител, защото това е била работата ти.
    Мога да ти гарантирам, че без значение българче или циганче, щеше да е един и същ финалния резултат, вината е само твоя, не обвинявай друг за твоите грешки.
    Чакай малко. На никой не е вината.
    sometimes може би искаше да каже, че е невъзможно да се обучат тези деца в нашата система и в нашия модел. Защото и аз да бъда отделен от приятелите си и родителите ми, бъда пратен при някои непознати - ще искам да се върна у дома. Всяко дете, независимо дали циганин, или германец - си пада по пакостите и първичната свобода. Не се правете на ударени, не забравяите като сте били малки какви услия са коствали на родителите ви да ви накарат да учите, защото на вас ви се е играело на вън, или на компа както днес! А някои хора си мисля, че ако вземат временно деца от гетото, а после ги върнат - те ще се променят. Еми тука вече се съгласявам с sometimes, че е невъзможна работа. Децата не разсъждават като възрастни, нямат спирачки както се казва. Така че не знам какво е било преди 89, ама със сигурност е било напълно различно.

Едно не разбирам - като не знаеш с какво и как съм се занимавала, как определяш, че съм тъпа и имам голямо самочувствие?! Не е било благотворителност, а работа, за която получавах нищожна заплата, а отделях 5 дни в седмицата на нея, а през останалите два вкъщи имаше деца. И ако за теб не е проблемно децата да се бият до кръв, да псуват на тригодишна възраст и да бягат от банята като дявол от тамян, за мен е проблем.
    Не ме сравнявай с "тъпите лелки", които се чудят за какво да похарчат парите си и ги дават за благотворителност, за да могат да се похвалят с това. Аз не се опитвам да се самоизтъквам, а да обясня нещата такива, каквито са в действителност. Защото не знаеш колко майки с по десет деца съм виждала, които ги хвърлят на улицата и ги оставят да се оправят сами, не знаеш колко петгодишни крадци съм виждала, нито пък как съм слушала шестгодишно момиченце да ми обяснява как се прави секс, защото майка му го оставяла да гледа. Да, на тази възраст те не са виновни, но когато отделиш години, внимание, грижи и средства, за да промениш живота на това дете и въпреки това в един момент, то решава, че иска да се върне на улицата, за да диша лепило и да краде...
    Нямам намерение да се обяснявам повече, защото мога да дам хиляди примери, но е излишно когато някой не иска да те разбере. Освен това мога да преценя кога един разговор е безсмислен, а той е такъв когато единият от спорещите започне да обижда безпричинно. Не знам чий интелект е "по-голям"...
    Някои хора са си така, не им стига нещо там горе и винаги е по-лесно да се раздават определения за всички останали. Независимо каква ти е позицията, винаги го има онзи, който все ще заяде и ще се опита да те накара да се чувстваш зле. В България си е направо национална политика когато се мразиш и си скапаняк, поне да се опиташ да принизиш и някой друг.

// Дори не съм му чела мненията, защото не ми се показват.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Дори не съм му чела мненията, защото не ми се показват.
    Само жена е способна така да си го набие сама отзад, дори и мен ме заболя, но на теб сигурно ти е приятно, защото си жена.
    Бях ти писал, че си една от малкото 20 годишни, които изглеждат като на 15, а имат акъл, колкото 10 годишна.

Мега фен
    грубо

Мега фен Аватара на galaxy29
    не знам, ама sometimes_ звучи доста секси, чак се подмокрих

съседка осинови циганче от приют, около 10-годишно, мисля че е наполовина от ромски произход и е много възпитано
    един път се беше случило да краде и това е
    в гимназията имаше една циганка в по-горните класове, която беше много мило и добро момиче

в основното обаче имаше една черна побойничка и крадла, от която в първи-втори клас много ме беше страх
    като ходех на танци, се записаха някакви циганета и постоянно отлагаха таксата, накрая треньора ги изгони

dosta xora mislata ciganite za loshi moge i da sa mog i da ne sa ? 50%dobi %78 loshi

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    не знам, ама sometimes_ звучи доста секси, чак се подмокрих

(blush)
    Отдавна искам тройка с жена...

КАКВО
    моля
    леле
    ох
    пламнах от притеснение
    значи и снимка би ми пратила? :дд

Мега фен Аватара на an7raks
    Тук се задава нещо интересно...

КАКВО
    моля
    леле
    ох
    пламнах от притеснение
    значи и снимка би ми пратила? :дд
    Нямаш проблеми.
    С дрехи или без дрехи да пращам?

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Тук се задава нещо интересно...
    Антраксе, не се набутвай в наща тройка. Ти не си жена.

Мега фен Аватара на 102
    така е антраксе не се набутвай в наща тройка

Как си знаеш, че ти си третият...

Мега фен Аватара на 102
    леко излезе че съм жена ама нищо
    ще си сложа перуката другото го докарвам

Нямах това предвид, ама май така излезе, да.
    Иначе идеята ми беше, че ти ще се мъжът в тройката ни. Мисля, че ще си паснем...

Супер фен Аватара на tireheb
    легендарен играч майка

Мега фен Аватара на an7raks
    Антраксе, не се набутвай в наща тройка. Ти не си жена.
    Нямам такива амбиции аз... само коментирам...

снимай се с чорапки над коляното и хубаво изрязани боксерки, нагоре без нищо

Мега фен Аватара на 102

снимай се с чорапки над коляното и хубаво изрязани боксерки, нагоре без нищо
    аз ли

ти си снимай ерекцията

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си