.
Затворена тема
Страница 191 от 195 ПървиПърви ... 91141181187188189190191192193194195 ПоследнаПърви
Резултати от 4 751 до 4 775 от общо 4861
    Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    хубаво си спах и мързелувах,докато не ме просмука с прахосмукачката по голото коремче,освен че ме изплаши до смърт ми натисна и смешката
    денят ми минава като на магия(от лошите)ударих си главата в отворения прозорец,едва не умрях от задавяне с чушка и без малко да се прибия в банята,но на мен ми е смешно
    надявам се да оцелея все пак
    снощи борбата с гадините беше по-ожесточена от всякога

Мега фен Аватара на skatew
    запушен ми е носа
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на Colouring
    Ох, страшно ме боли коремът. Нито апетит имам, нито нищо. Ама така е, кофти е да си женско. ;/

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Фада мака, ограничена от него се почувствах. За първи път.
    А не биваше така да става.
    Плашещо малко.
    Обсебващо.
    Трябва ли?

Мега фен Аватара на pandabear
    айде да спре да ме мързи и да си размърдам малко дупето...от сутринта се излежавам, а имам куп неща за вършене...
    Последно редактирано от pandabear : 08-10-2014 на 11:25

Мега фен Аватара на xoxi

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Страхотен уикенд.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Чувствам се добре, напук на всичко съм сякаш влюбена в живота.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Ще "умрем" от чаканеееее... -_- ;Д
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Чудничко ми е. Много готина екскурзия ще си спретнем, нямам търпение. И готина стая си намерихме, и въобще... Много ми е щастливо. Нямам търпение вече.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Минавам само да кажа "Драсти, дзверове"

По-суперско и по-удовлетворено не ми е било от не знам кога!

Хаяши, треперя на антиката, дето си я довлачих от България, да не ме зареже тук, че без кирилица загивам права! А като видя и цените, загивам втори път!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Oт 1 м падна по екран и му няма нищо, златен телефон !
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Уморена. Психически.
    Много натоварващ ден. Успах се за работа, глобиха ме 100 лева, вдигнаха ми луд скандал, че съм се успала, сякаш глобата ми не беше достатъчна. Ужасно беше по време на работа, бях много вкисната поради тоя случай, чувствах се отвратително, разревах се даже, щото ми писна и не можах да си сдържа нервите.
    Сега май няма да излизам, т.к. съм адски изтощена и искам просто душ, цигара и сън.
    Даже и няма да се видя с тях май, ама карай, терасата и утре ще ни е там.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Толкова ми е отпочиващо и щастливо, че не е истина!
    Влюбена съм в живота! Нямам нужда от нищо друго... ^^

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

anonymous708973
    Guest
    Като разглобена съм, нулева кондиция днес. Щом ми причернява чак, а не е като да не съм яла днес... Виното ми е виновно, пфу.
    Ама ми е много доволно пък!! Толкова ми е приятно да си говорим и съм суперкъсметлийка и нямам търпение да се прибера!

Мега фен Аватара на tori
    Бавно, малко по малко, усещам как се уча да живея без него. Много ми е широко около врата - няма за кого да мисля и с чии планове да се съобразявам, няма кой да ме ограничава в това колко пия или колко пуша, правя си планове без да е нужно задължително да включвам някого. Свободна съм, сама, но не самотна. Разполагам с живота си както си реша и сама си поставям ограниченията. Съответно и съм по-спокойна. Може би трябваше да направя всичко това много по-рано, но пак добре, че съм се осъзнала на време. Живота ми си е мой до второ нареждане.
    Вече дадохме по-ясна форма на плановете, някак приятно и нетърпеливо ми е. Ако стане както го мислим, ще се напия като животно и ще се натъпча с торта. Даже предусещам вкуса на шотовете, които мисля да му подаря, хах. Само нямам шот чаши ама все някой ще има десетина, нали? И се надявам ония двамата ако се засекат, да си ги държат в гащите, нищо че едното е женско. Все някак ще се изтърпят един ден, надявам се. Като всеки наш купон, този ще е поради много причини, и ще се вдигат големи тостове, не знам.
    Иначе деня беше прекрасен - събуждаш се в два на обяд, мързел и после още малко мързел, излизане с добър приятел... Абе забавно, кво да играя.

Отвратителен ден,зареждам се с кафета и сядам да си пиша докладите.Утре дано се чуем с него.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    по-тъпо лято май не съм имала.. не очаквах чак така
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Супер готино ми стана като ми писа. След всичко, очаквах да не го видя/чуя никога повече. Доволна съм. ^^

Имам си и най-страхотното човече до себе си. <3 Идиотите снощи са се напили и той днес ми се хвали "Аз бях най-трезвен от всички". Сладур. ;3

Таблетчето е много готино, много съм доволна. ^^

П.С.: Официално спирам да пиша с болд и италик! Можете да сте доволни!

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    П.С.: Официално спирам да пиша с болд и италик! Можете да сте доволни!
    бфф, браво <3

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Деня ми мина много странно, но сега като премисля се радвам.. Починах си, а и ми беше тежко.. Няма да пия повече така, ако пия въобще.. Ама все пак имаше повод де..
    Утре съм и на работа.. сигурно трябва да си легна рано, но мисля да запаля колата и да я взема да се разкараме някъде...
    А на нея
    Не мога да й се наситя.. Побърква ме.. изкарва ме от кожата ми и с всяко нейно вдишване, постъпка, реакция, движение и дори само като си седи и не прави нищо ме предизвиква по всеки един възможен начин. Така се развивам, което ме радва, защото не съм в застой.. Пич е, също и топ пичка, а и зла лелка! Макар да е хлапе е зла лелка! Казах!
    След работа утре мисля да идем да тренираме, тя изяви желание да дойде с мен на лостовете вместо на фитнес, чак ме изненадва.. Ей я ся ми цикли тука на тоя трап и ми се смее, ма не знае как ще я затапя след малко.. И дейба и капризите.. искала котка ;д Напук ще си взема две кученца другата седмица и без това го обмислях.. Крайно време е да ги взема.. Някаква странна еуфория ме е обзела от сутринта.. Ш каеш, че съм влюбен.. А ние просто се забавляваме..
    Един Sony Xperia z2 ще се сдобие със собственик утре в обедната почивка! За да я снимам/// Ни снимам... Всичко ще снимам..
    Тя ме нахули, че съм непукист , а т'ва далеч не е вярно.. Просто имам приоритети далеч по-важни от, който и да е. Дори от хората около мен, а и така ми е по-лесно да не трябва да се занимавам с тонове излишен булшит. Баща ми ми казва, що не даваш? Как що? За да имам аз.. не съм длъжен да храня другите дето си чешат езиците.. Да се оправят, не ми дреме. За нищо.. Той се засмя и каза, че се радва, че съм го осъзнал тва най-после. Бачкам си, с нея си се забавляваме, с приятели е яко, живота е супер..
    "they say I act like I don't give a fuck"... "I tell them I'm not acting".. Whoa so damn true... Болеше ме, всъщност още ме боли, но се научих да живея с болката.. изтърпях я сега другите страдат, а на мен ми е през трибуквеника..

Вземам книжка, слушалките и ИГНОР с чайче, да я видя дали ш ми се лигави пак... всъщност е яко да си проси всичко от мен и да ме врънка с влажния поглед..
    Случката от снощи, още ме кара да се давя от смях.. Мъркааааааааааааааам вика, давай! Е НЕ!

Приятна вечер!

https://www.youtube.com/watch?v=mA0tpj9E4NY
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    бфф, браво <3
    Мерси, бфф. <3

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Тъкмо приключих един сериал и започнах да се зарибявам с друг - "Breaking bad". Дано да си заслужава по-натам.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Мега фен Аватара на AnarchyBoy

Я, продълженията са ставали за нещо!
    Ся лека вечер!
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на Jaune
    Върнах сееее :д Повече никога, никога Слънчев.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си