- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Снимки на потребителите от раздел [Спорт и здраве] и други грижещи се за тялото сиV2
Интересно, че ме смяташ за холивудска звезда. Хмм.
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...d4&oe=547B1E1C
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
големия въпрос е, даваш ли "сондата" да копае на "кално"
n00bs
не си чел явно
майка и я учела само там да действа уахахихаохо
нямам много време да следя форума последните седмици, за това реших да питам
n00bs
Със същия успех можеш да я сравниш с... Майкъл Фелпс, нали. Приликата ще е същата. Липсата на логика също.
Да не говорим пък колко сте смешни, като вкарвате такива плоски намеци за секс. Темата за това ли е?
Кво, големи мъже сте ли, като се опитвате да я накарате да се почувства неудобно ли?
Евала, момчета.
Не мога да разбера жените, които имат желание да приличат на мъже...
I`m trying to make your dreams come true...
розовата пантера и вафълс играли на прескочи-кобила
вафълс се подпряла на нея и скочила
а пинко се скършила от сухота
А, ето къде било партито! Искам и аз да раздам правосъдие.
Браво на бафалс, че е постоянна и постига резултати в нещо. Браво на пантерката, че защитава неоправданите. Браво на хейтърите, че пускат музиката. Браво на папугай, че поддържа постоянен форумен образ. Браво на всички мирни граждани, които не взимат участие в конфликта.
Да, чувал съм го, но за това има толкова много проучвания, които едва ли си чела или дори чула за тях. Липсата на правилна техника/мобилност при изпълнението не може да ти донесе каквито и да било скокове в силата. Ако искаш да увеличаваш силата по-добре хвърли няколко вериги или ластици на лоста и следвай westside метода, ако ли не shut the fuck up.
Впрочем, мен наистина ме болят коленете мноого повече при половинки отколкото при цели. Определено го има тоя момент.
(Техниката ми е правилна).
Особено ме спуква от болки при "патешко ходене", което е най-големият абсурд, не знам кой си въобразява, че прави нещо с него. Или при задържане на половинка за дълго време.