- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
малко съм закъсняла, но здраве да е:Д
да, попитай, аз ще разровя нета;
^^ стани ясновидец имаш дарба
сега по темата: моята зодия, много ясно ;d (скорпион)
Азис - Хоп [music]
Последно редактирано от kalpazanka : 08-17-2014 на 19:28
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
да си стои Стоян Михалев в темата;
//ретро Меркурий му дава говорните дефекти. овните обикновено са социални катерачи и ги влече властта/каймака, така че политиката е обяснима. (сега ще си построя карта и на Мариус:Д:Д:Д) мисля, сами виждате съвпада на Венера с Марс къде е :Д и Луната... дуални знаци, братчето ми:Д
ще ходя да взема вълшебна вода от недрата на рила, че да прогоня злото, вселило се във вас
Blab, може ли да разчетеш и моята natal chart, ако не е много нахално :д
Рак с асцендент Лъв? Някой? Мнение?![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Представям ти Google изображения
http://www.google.com/imghp?hl=bg
провлачваш коя да е снимка там и получаваш резултата.
Вие пък сте му избрали една снимка :Д, аз го помня само с дълга коса
аз па изписах в един астрологичен сайт малко данни и това ми изписа
Вашият ум винаги е активен и притежавате голяма умелост и сръчност . Наблюдателен, полемичен и възбудим, вие сте буден, активен и неспокоен . Трябва да развиете дисциплина на съсредоточаване . Често чувствате нужда от приключение и имате склонност да тръгнете в много посоки едновременно . Имате силно чувство за свобода и справедливост . Вашата реч е красноречива и все пак правдива . Сексуално, колебаете се от сериозни взаимоотношения до повърхности . Това разположение изисква повече от един партньор , за да има пълно удовлетворение .
^ Може ли да постнеш сайта?
Иначе много се чудя дали да понахалствам малко и да се възползвам от услугите на Blab за една бърза характеристика, ама не съм много сигурна за часа на раждане.Маман ми е споменавала ориентировъчен час, проверявала съм на различни места и все разнопосочна информация получавам относно асцедента. За планетите не ми се коментира, нищо не разбирам.
Знам горе-долу планетите за кой аспект от характера контролират и знам, че Луната ми е във Везни.
![]()
@Blab, човърка ме въпросът с астралната карта(май така се нарича), която си публикувала. За мен българските имена, изписани на латиница, са особен случай. Ами ако се изписва Stoqn, а не с y? А ако примерно момичето се казва Кристина - името ѝ може да се изписва Kristina на латиница, но може и да е Christina или нещо подобно. Някои имена могат да се записват, както с k, така и с c, както с Y, така и I, а според мен това е от особено значение. Поправи ме, ако греша. Как се разбира как да се изпише името правилно, така че и информацията да не е грешна?
^името не е от значение =Д Ако искаш Похотливата Светулка се напиши, все тая.