- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Ами тогава JustaLittleKid да си избере нова жертва.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Жалко. Тогава силно се надявам да седне Илия или SpiritInBlack.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Повярвахме ти. Хаха Много интересен човек си и колкото и горещ да е стола, ще се научи и нещо смислено и стойностно.
П.П Иначе от жените и аз исках Лейди или Ина. А дано, ама надали де. Хах
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ще се отметнеш после.
Може би да, може би не. Ако ме познаваше щеше да знаеш какво бих направил и дали държа на думата си (:
Тука един образ се създава по принцип. Аз съм си изградила мнение и просто с удоволствие ще се радвам да седнеш, когато и да е)
Брей, ама то може ли човек да се радва без удоволствие ? Аз поне не мога като че.
Е, форум, какво искаш. Всеки различни очаквания има.
С Лейди и аз съм чела горещият стол, по принцип, но винаги ще ми е интересно отново. Хаха Лейди, интересно ми е разказвала ли си някога историята за запознанството ви с мъжа ти? Имам книжката за Teenproblem и там беше я разказала много сладурско. So romantic![]()
сложете старчето
Нали се сещаш, че няма как да споделям с непознати неща относно моята самоличност хах. Е не всички са непознати де, ама да речем повечето.
Виж какво ще направим, ще седна за едно ограничено време до петък. Не си правете илюзии, че ще отговарям на въпроси свързани с това от къде съм, на колко съм, как се казвам и ред подобни. Ако задавате безмислени въпроси надали ще си правя труда да пишам ако пишете повече от един въпрос ги номерирайте за да мога да отг. по-лесно. Ако ви устройва това може и да си почеша пръстите, ако ли не отива да изпия една минерална вода от мъка.
Последно редактирано от draid : 08-20-2014 на 20:20
Задоволително.
Никой не те кара да си даваш името, ЕГН-то и номера на личната карта.
одобряваш ли на сто процента идеите на кийосаки или на места не си съгласен с него
Добре, добре. Нави ме хахахах.
Тъй като все още не съм прочел всичко което е написал, а последно четох нещо негово доста отдавна (разбирай години) ще се спра главно на книгата Богат татко, беден татко която ми остави силни положителни впечатления и като цяло бях съгласен с повечето от написаното в нея. Решил съм скоро да препрочета отново някой от книгите му за да мога да ги анализирам от по друга гледна точка и като малко по улегнал човек. Тогава може би, ще мога да отговоря напълно на въпроса. В книгите има много правилни изводи и като човек, който е имал досег с различен вид бизнес бяха доста интересни за мен.
1. Поне ще кажеш ли къде живееш, какво учиш или с какво се занимаваш?
2. Каква беше главната причина да се регистрираш и каква е сегашната, която те кара да продължаваш да влизаш тук?
3. Смяташ ли, че детето/децата е/са най - показателното, което можеш да оставиш след себе си един ден?
Отказваш ли се лесно ?
Кое би могло да те изкара извън релси ?
Какво е специалното на аватара ти ?
Изкажи своето мнение върху езотериката ?
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN