.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 406

Hybrid View

Мега фен
    ^ужас, тряа да си изряден ... баси 'отчайващото'. Такова си мрънкало, че направо ми се повдига. Не знам някой ден как работата ще си вършиш ..

Всъщност знам - както 2/3 от българите, 'дето са същите като теб. А в края на деня ще влизаш по новинарските сайтове да сипваш на педалите и да обясняваш путин колко е велик.

//сори за офа , напрао ми кипва кръвта от тоя лигльо

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    ^ужас, тряа да си изряден ... баси 'отчайващото'. Такова си мрънкало, че направо ми се повдига. Не знам някой ден как работата ще си вършиш ..

Всъщност знам - както 2/3 от българите, 'дето са същите като теб. А в края на деня ще влизаш по новинарските сайтове да сипваш на педалите и да обясняваш путин колко е велик.

Ай, ай , ай, а според теб човек може да бъде изряден и перфектен във всичко?
    И дали един човек може да работи всеки ден (за каквото ставаше въпрос в темата) и да бъде пълен отличник, да има време за всички присъствия и тнт, за да получи мизерна стипендия и да бъде САМОСТОЯТЕЛЕН? Нали за това спорихте?
    Не виждам как може студент да се издържа сам, освен ако не е задочно.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ай, ай , ай, а според теб човек може да бъде изряден и перфектен във всичко?
    И дали един човек може да работи всеки ден (за каквото ставаше въпрос в темата) и да бъде пълен отличник, да има време за всички присъствия и тнт, за да получи мизерна стипендия и да бъде САМОСТОЯТЕЛЕН? Нали за това спорихте?
    Не виждам как може студент да се издържа сам, освен ако не е задочно.
    Какви са тия глупости? Как навърза всичките неща като свински черва, направо не проумявам.
    Въпросът е да се хванеш с едно нещо и да го свършиш както трябва. Никой не очаква да следваш редовно, да се издържаш абсолютно самостоятелно, да си отличник и т.н. Въобще не съм видяла някой в темата да твърди такова нещо.
    Ако ще учиш - учи. Мама и тати ще помагат до колкото могат. Ще се стараеш с оценките, за да изкарваш стипендия, за да си помагаш. Ако пък е толкова зле положението, затова има задочно следване, затова има облекчен режим. Колко хора са оцелели преди теб, направо не е истина.
    Аз следвах редовно две години. После се прехвърлих задочно, за да мога да работя. Специалността ми го позволяваше, защо не?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Какви са тия глупости? Как навърза всичките неща като свински черва, направо не проумявам.
    Въпросът е да се хванеш с едно нещо и да го свършиш както трябва. Никой не очаква да следваш редовно, да се издържаш абсолютно самостоятелно, да си отличник и т.н. Въобще не съм видяла някой в темата да твърди такова нещо.
    Ако ще учиш - учи. Мама и тати ще помагат до колкото могат. Ще се стараеш с оценките, за да изкарваш стипендия, за да си помагаш. Ако пък е толкова зле положението, затова има задочно следване, затова има облекчен режим. Колко хора са оцелели преди теб, направо не е истина.
    Аз следвах редовно две години. После се прехвърлих задочно, за да мога да работя. Специалността ми го позволяваше, защо не?
    Ами в няколко коментара прочетох думата ,,самостоятелност'' ..

Ако е толкова зле, както ти казваш - не винаги е възможно да се справиш с всичко дори с желание. Задочно не винаги става и също не е гаранция. Да не говорим за ,,тъпите'' хора, които им излиза доста трудно ученето, защото явно не са за висше, но въпреки това го желаят? Има хора, които наистина дават повече от себе си, но накрая се провалят. Други бездействат, но е трудно да ги обвиниш за тва, защото самите те нямат нужните качества и си вярват.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ами в няколко коментара прочетох думата ,,самостоятелност'' ..

Ако е толкова зле, както ти казваш - не винаги е възможно да се справиш с всичко дори с желание. Задочно не винаги става и също не е гаранция. Да не говорим за ,,тъпите'' хора, които им излиза доста трудно ученето, защото явно не са за висше, но въпреки това го желаят? Има хора, които наистина дават повече от себе си, но накрая се провалят. Други бездействат, но е трудно да ги обвиниш за тва, защото самите те нямат нужните качества и си вярват.
    Самостоятелност не означава непременно да се шириш сам в 60 кв. апартамент.

И какво значи да не можеш да се справиш, когато имаш желание? Не можеш да си платиш обучението? Ще прекъснеш, ще работиш, ще спестиш някой лев, ще изтеглиш кредит. Варианти има. Въпросът е какво си склонен да пожертваш, за да постигнеш желаното.
    И пак повтарям: никой не очаква да се справиш с всичко. Въпрос на приоритети и ако ти не знаеш как да степенуваш нещата в живота си и се луташ като улично коте на светофар... проблемът е изцяло и само твой.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Самостоятелност не означава непременно да се шириш сам в 60 кв. апартамент.

И какво значи да не можеш да се справиш, когато имаш желание? Не можеш да си платиш обучението? Ще прекъснеш, ще работиш, ще спестиш някой лев, ще изтеглиш кредит. Варианти има. Въпросът е какво си склонен да пожертваш, за да постигнеш желаното.
    И пак повтарям: никой не очаква да се справиш с всичко. Въпрос на приоритети и ако ти не знаеш как да степенуваш нещата в живота си и се луташ като улично коте на светофар... проблемът е изцяло и само твой.
    Ами много хора имат желание да стават богати, но малко са спечелилите. Да, много хора са се отказвали от желанията и мечтите си, защото не са виждали начин или път, нямали са просто възможност, нито някой да им даде ръка за помощ и увереност, от страх, че ще се провалят, нервите им не са издържали. Просто обстоятелствата ги спират или запращат на другия край. Едно е да искаш, друго е да можеш и да правиш. Не са малко тези, които години наред не могат да си вземат изпитите и да ги приемат първо на всички. Може би и успеха от гимназията им не стига, тогава какво правят? Изпаряващи се надежди, докато не се отклоняваш и ЖИВОТА не те грабва в друга посока. Така иначе, каквото е това да прекъснеш, за да работиш? Каква ще е тази работа? Или ще трябва всяка година да прекъсваш? Говорим във случай, когато се издържаш сам вече. . . И като станеш на 30 и ти се отдаде възможност, защото вече си се ,,реализира'' и изкарваш някакви доходи...? За кога? За пенсия?

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението

Разсмя ме, честно!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си