Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
Какви са тия глупости? Как навърза всичките неща като свински черва, направо не проумявам.
Въпросът е да се хванеш с едно нещо и да го свършиш както трябва. Никой не очаква да следваш редовно, да се издържаш абсолютно самостоятелно, да си отличник и т.н. Въобще не съм видяла някой в темата да твърди такова нещо.
Ако ще учиш - учи. Мама и тати ще помагат до колкото могат. Ще се стараеш с оценките, за да изкарваш стипендия, за да си помагаш. Ако пък е толкова зле положението, затова има задочно следване, затова има облекчен режим. Колко хора са оцелели преди теб, направо не е истина.
Аз следвах редовно две години. После се прехвърлих задочно, за да мога да работя. Специалността ми го позволяваше, защо не?
Ами в няколко коментара прочетох думата ,,самостоятелност'' ..

Ако е толкова зле, както ти казваш - не винаги е възможно да се справиш с всичко дори с желание. Задочно не винаги става и също не е гаранция. Да не говорим за ,,тъпите'' хора, които им излиза доста трудно ученето, защото явно не са за висше, но въпреки това го желаят? Има хора, които наистина дават повече от себе си, но накрая се провалят. Други бездействат, но е трудно да ги обвиниш за тва, защото самите те нямат нужните качества и си вярват.