.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Hybrid View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Сериозно ли? Добре ще го обобщя като за олигофрен, моля те постарай се да не се правиш на интересна и да вникнеш максимално.

ВЛАКОВЕ МНОГО /точка/
    ПЪТНИЦИ МНОГО /точка/

ВСЕКИ ПЪТНИК МОЖЕ ДА СЕ КАЧИ НА КОЙТО СИ ПОИСКА ВЛАК, после да слезе и да пробва друг. ТАКА ДОКАТО НЕ ПОПАДНЕ НА ВЛАКА, КОЙТО МУ Е НАЙ-УДОБЕН. Воала.

НО идва въпроса - как знаеш, че си на правилния влак. за дадения момент точно тоя влак те кефи, но след време дали т'ва е ще е твоя влак? И друг въпрос. Как знаеш, че т'ва е най-добрия влак за теб, като не си се качвала на всички?

Ей ти го. Нема влакове и пътници. Има реалност тук и сега, хващай я и слез от клона. Всичко, което е сега е важно. утре не е дошло, а миналото не може да се промени. /КЛИШЕ/

прекалено сме млади за да мислим нек'ви грандиозни планове за бъдеще. Не се знае к'во ще стане, просто се наслаждавай. Било то в сериозна връзка или в развратена секта за оргии. Живей както искаш, а не както ти казват. В един момент ще искаш да улегнеш и ще намериш някой. Дали е перфектния / едва ли / дали ще си сигурна / едва ли / но ще ти доставя всичко онова, което искаш / поне за момента / а нищо чудно и да се научи да се изменя спрямо теб, както и ти спрямо него. а-у.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Сериозно ли? Добре ще го обобщя като за олигофрен, моля те постарай се да не се правиш на интересна и да вникнеш максимално.

ВЛАКОВЕ МНОГО /точка/
    ПЪТНИЦИ МНОГО /точка/

ВСЕКИ ПЪТНИК МОЖЕ ДА СЕ КАЧИ НА КОЙТО СИ ПОИСКА ВЛАК, после да слезе и да пробва друг. ТАКА ДОКАТО НЕ ПОПАДНЕ НА ВЛАКА, КОЙТО МУ Е НАЙ-УДОБЕН. Воала.

НО идва въпроса - как знаеш, че си на правилния влак. за дадения момент точно тоя влак те кефи, но след време дали т'ва е ще е твоя влак? И друг въпрос. Как знаеш, че т'ва е най-добрия влак за теб, като не си се качвала на всички?

Ей ти го. Нема влакове и пътници. Има реалност тук и сега, хващай я и слез от клона. Всичко, което е сега е важно. утре не е дошло, а миналото не може да се промени. /КЛИШЕ/

прекалено сме млади за да мислим нек'ви грандиозни планове за бъдеще. Не се знае к'во ще стане, просто се наслаждавай. Било то в сериозна връзка или в развратена секта за оргии. Живей както искаш, а не както ти казват. В един момент ще искаш да улегнеш и ще намериш някой. Дали е перфектния / едва ли / дали ще си сигурна / едва ли / но ще ти доставя всичко онова, което искаш / поне за момента / а нищо чудно и да се научи да се изменя спрямо теб, както и ти спрямо него. а-у.
    Ъъъ лол. Дори не говорех за това.

Ти не ме разбираш и казваш, че аз се правя на интересна? Прочети си миналите два поста внимателно, моля те.

С ТОВА ТИ МНЕНИЕ СЪМ СЪГЛАСНА, НЕ КАЗВАЙ КАК НЕ ТЕ РАЗБИРАМ И ЩЕ МИ ОБЯСНЯВАШ ПАК КАТО НА МАЛОУМНА, МОЛЯ.

Мега фен Аватара на Colouring
    Влакове много, въпросът е дали чакаш на правилната спирка и изобщо има ли място във вагона днес или ще опиташ с утрешния.
    Аз не вярвам, че има един единствен човек, който е сродната ти душа и е най-най-най подходящият за теб. Човек може да срещне някой, да създаде семейство, да е влюбен и щастлив, но това не означава, че не може да постигне това и с някой друг. Няма нещо като единствена сродна душа. На 18 може сродната ти душа да е една, на 30 - друга. Зависи какво "сродно" търсиш на този етап от живота си. Точно затова не само един влак е подходящ за теб. Въпросът е, че в края на краищата само с един ще стигнеш от А до Я. Това не означава, че пътуването ти с някого до Б е било грешно.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    ВВъпросът е, че в края на краищата само с един ще стигнеш от А до Я. Това не означава, че пътуването ти с някого до Б е било грешно.
    С останалата част от поста ти съм съгласна, гледам, че тук няколко човека застъпихме тезата, че сродно "сега" и сродно след 2-5-10 години може да е нещо коренно различно и именно в този ред на мисли няма да се съглася с това ти изречение - поне не по начина, по който аз го разбирам.
    Съвсем буквално, за мен "от А до Я" означава едва ли не, че целият ти романтичен опит е бил с един човек - от първата целувка, та през всичко останало, до заветния подпис и "смъртта ни раздели", бла-бла.
    А пък не мисля, че е така - с един минаваш от "А до Е", с друг от "Е до Ж", след това може половината азбука да минеш сама и да научиш някои ценни уроци...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    С останалата част от поста ти съм съгласна, гледам, че тук няколко човека застъпихме тезата, че сродно "сега" и сродно след 2-5-10 години може да е нещо коренно различно и именно в този ред на мисли няма да се съглася с това ти изречение - поне не по начина, по който аз го разбирам.
    Съвсем буквално, за мен "от А до Я" означава едва ли не, че целият ти романтичен опит е бил с един човек - от първата целувка, та през всичко останало, до заветния подпис и "смъртта ни раздели", бла-бла.
    А пък не мисля, че е така - с един минаваш от "А до Е", с друг от "Е до Ж", след това може половината азбука да минеш сама и да научиш някои ценни уроци...
    Мисля, че имаше предвид по-скоро от А до Я като етапи от връзката, а не като етапи от живота. Нека тя ме поправи, ако греша.

Мега фен Аватара на Colouring
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не съм казала, че с друг продължаваш от "Е до Ж". След това се връщаш отново в началото, но това не означава, че "пътуването" ти с "влака" е било грешно, дори и да не си стигнал до заветната последна спирка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си