- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
Не знам защо (всъщност, знам), но от постовете и винаги ме "удря" някаква вълна на... категоричност. На край. Мисля си, че ако вложи някаква част от тази енергия и мисли в разгадаването на думичките "спокойствие" и "конфликт", постовете и ще заемат съвсем друг външен вид. Готинка е, де, но май и мъничка.
Така и не мога да хвана какво толкова категорично има в постовете ми, но, може би, си права.
Он: Приятно момиче си, умна, обичаш да четеш, мислиш много трезво върху нещата. Винаги ми се е струвало, че взимаш малко по-сериозно нещата от колкото трябва, притесняваш се прекалено, емоционална (може и да бъркам, бегли предположения от някои твои мнения).
Срещала съм я в няколко теми. Струва ми си умно и разумно момиче.
пише основно във фън :/
От постовете и лъха изключителна положителност. Като цяло ника и аватара и всичко е много зареждащо. Долавям рядко срещана лъчезарност, без дори да съм я виждала.
Много приятна мацка. Бих излязла с нея! ;3 /приеми го като предложение, ако искаш ;3/
Това беше за Smrazqvashta.
За Галакси съм казвала.
мисля, че е жалка, досадна, безинтересна, комплексирана, арогантна. натрапва се и мненията й са нахални и малоумни.
Мисля, че е малко крайна, но пък винаги е права. Умно момиче, общо взето ме кефи
няма да говорите така за галаксито бе!
^не съм я засичала особено, но става