.
Затворена тема
Страница 115 от 354 ПървиПърви ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 851 до 2 875 от общо 8834
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Умееш ли да четеш хората?
    Разбираш ли от намеци?
    Готова си да се бориш срещу течението за изгубена кауза или да започнеш наново, загърбвайки миналото?
    Какво за теб е "грешката"?
    Как разбираме, че сме постъпили 'грешно'?
    Най-големият урок в животът ти е...?
    Защо хората се боим от непознатото?
    Какво трябва да направим, за да уловим и заддържим позитивни емоции и енергия?
    Какво за теб означава "рая" като понятие? Опиши го.
    Не е ли скучен?
    Какво възпрепрядства хората най-много от постигането ни на дадени цели?
    Как бихме могли да отстраним тази пречка?
    За какво мечтаеш?
    А работиш ли към осъществяването му?
    Опиши живота като животно. Какво би бил той? Защо?

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Животът или парите?

За какво конкретно мечтаеш?

Искаш ли свои деца?

Кога изгуби девствеността си и как?

Обичаш ли да спортуваш и какво?

Каква зодия си, какви очи имаш, с каква коса си? :Д

Как си представяш бъдещетето след 10 години и по-точно какво искаш да ти се случи (да правиш) тогава?
    1. 1000 пъти животът!
    2. Конкретно в момента мечтая да намеря мир,вътре в себе си и да спра да мисля в перспектива за всичко. Искам да се науча да бъда щастлива днес,а не отвяна в мисли за утрешния ден.
    3.Нямам-все още.
    4. На 19. Както исках и с човека,с когото исках.
    5. Не, не обичам.
    6.Телец,пъстри,кестенява
    7. След 10 години....искам да съм щастлива,а кое ще ме прави щастлива тогава си нямам на идея. Предполагам,че ще съм дипломирана,че ще съм записала второ висше,което да е за моето вътрешно удовлетворение. Надявам се да имам деца и те да имат баща. Просто да съм щастлива.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Казваш живота. А парите не определят ли живота и неговото качество?

Как си представяш, че ще живееш с много малко пари в най-лошите условия в нашата цивилизация?

Какъв вътрешен мир търисиш? Кое го спира? Защо днес не можеш да бъдеш щастлива? Какво днес те прави щастлива? Защо искаш второ висше?
    Ще ходиш ли в чужбина?
    Брат ти научи ли всички столици и продължава ли да те бие? :Д

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Умееш ли да четеш хората?
    Разбираш ли от намеци?
    Готова си да се бориш срещу течението за изгубена кауза или да започнеш наново, загърбвайки миналото?
    Какво за теб е "грешката"?
    Как разбираме, че сме постъпили 'грешно'?
    Най-големият урок в животът ти е...?
    Защо хората се боим от непознатото?
    Какво трябва да направим, за да уловим и заддържим позитивни емоции и енергия?
    Какво за теб означава "рая" като понятие? Опиши го.
    Не е ли скучен?
    Какво възпрепрядства хората най-много от постигането ни на дадени цели?
    Как бихме могли да отстраним тази пречка?
    За какво мечтаеш?
    А работиш ли към осъществяването му?
    Опиши живота като животно. Какво би бил той? Защо?
    1.Мисля,че умея,но ако се отнася до хора,които са ми просто познати. А що се отнася до близките ми хора, чувствата ми влияят и нямам адекватна преценка.
    2.Не знам,зависи от човека и от това,какво се опитва да ми каже.
    3. Старая се да не губя неща,които са ценни за мен,че после да се боря за тях. Загърбвала съм минало,но то е било гадно и не си е струвало усилията. И боренето и загърбването са трудни, ако сега ми се наложи ще избера изгубената кауза, но дотолкова,че да не изгубя себе си в нея.
    4. Грешките са част от живота и ги приемам като нещо,което просто е трябвало да се случи. Разбира се,че го има и момента за проява на лична воля, размисъл и преценяване на рисковете, но след като възможността за "съгрешение" се е появила в живота на даден човек,то нейното място и моментът да се случи е този...Грешката е неизменна част от живота ми/ни и за мен след една грешка,ако сгрешилият иска,може да се намери и прошка. Просто хората трябва да престанем да търсим само грешките на другите хора и да се вгледаме в себе си.
    5. Някои разбират,други не...всичко е въпрос на светоглед и съвест. Аз разбирам като виждам,че хората,които обичам страдат и затова се опитвам да не ги наранявам с моите си грешки.
    6. Целият живот е низ от уроци, до този момент може би съм стигнала до това,че просто трябва да съм добър човек и да уважавам хората като личности.
    7. Защото непознатото не може да се опитоми,а ние сме свикнали така да си решаваме проблемите.
    8. Трябва да си правим равносметка на живота по-честичко и да благодарим за всичко,което имаме. Да се радваме на простичките неща. Да оценяваме това,че можем да видим залеза или че можем да усетиш сутрешната студенина по пръстите на ръцете си. В момента,в който осъзнаем,че това е достатъчно да ни направи малко по-шастливи,значи сме позитивни и енергични.
    9. Преди години почина дядо ми,който обожаваше да отглежда плодни дървета и го сънувах точно така-на едно поле,навсякъде цъфнали дръвчета той ми каза,че е това е неговият рай. От тогава смятам,че раят е това,което обичаш.
    10. Не знам.
    11. Страхът от провала, от успеха. От това,че ако постигнем дадено нещо,то критериите и следващите ни желания ще са по-високи,и по -високи...
    12. Като осъзнаем,че сме на земята за кратко и че ни е даден живот,за да го живеем.
    13. В момента мечтая за кутия сладолед,иначе го написах по-горе
    14. Всекидневно се опитвам да го постигна.
    15. Котка,ама от най-мързеливите,дето обичат да ги решат,да ги глезят, да им купуват някакви интересни дранкулки и да спят. Просто,обичам да спя.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Град
    Шоколадовия град
    Казваш живота. А парите не определят ли живота и неговото качество?

Как си представяш, че ще живееш с много малко пари в най-лошите условия в нашата цивилизация?

Какъв вътрешен мир търисиш? Кое го спира? Защо днес не можеш да бъдеш щастлива? Какво днес те прави щастлива? Защо искаш второ висше?
    Ще ходиш ли в чужбина?
    Брат ти научи ли всички столици и продължава ли да те бие? :Д
    1. Парите определят качеството на живота - до толкова,до колкото ние им позволяваме. Истинското щастие е малко вероятно да ти го донесат парите.
    2. Прекрасно, просто и гладно! Предполагам,че и да имам и да нямам пари,то там няма да има и какво да се купи. Поне няма да гледам как ненормалници се заливат с вода,за да събират лайкове.
    3. Като го открия ще ти кажа.Искам просто като трябва да взема решение,да си затворя очите и да чуя вътрешния си глас,който винаги взема правилни решения,но аз нямам време/желание да се вслушам в него.
    4.Аз го спирам или просто още не съм "узряла" за него.
    5.Щастлива съм, просто имам нужда от още нещо много мъничко,което да ми допълва щастието, де да знам, други възгледи. Като малките деца,които имат достатъчно играчки и изведнъж виждат някакво старо мънисто под дивана и ахват... Просто успея ли да уравновеся емоциите в себе си,ще съм напълно щастлива.
    6. Защото искам да си развия възможностите.
    7. За сега няма.
    8. Нямам брат!

Мега фен Аватара на Blab
    впечатлена съм.
    харесвам отговорите ти.
    прекрасно))

//утре ще се включа с въпроси, че сега спя

Мега фен
    Една причина искаш да имаш деца, която не започва с "Аз искам"?

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Една причина искаш да имаш деца, която не започва с "Аз искам"?
    Майка ми иска! Внуци,та внуци...

Мега фен Аватара на Dagichka
    в какви взаимоотношения си с родителите си?
    какво става след като умрем?
    на град в профила ти пише шоколадовия град :д обичаш ли шоколад, кой ти е любимият?
    парите "свобода, изсечена върху монета" ли са?
    колко чифта обувки имаш, с какви ходиш по улиците най-често?
    даваш ли пари на просяци?
    а на улични музиканти?
    расистка ли си?
    откъде се появяват предразсъдъците у хората?

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    в какви взаимоотношения си с родителите си?
    какво става след като умрем?
    на град в профила ти пише шоколадовия град :д обичаш ли шоколад, кой ти е любимият?
    парите "свобода, изсечена върху монета" ли са?
    колко чифта обувки имаш, с какви ходиш по улиците най-често?
    даваш ли пари на просяци?
    а на улични музиканти?
    расистка ли си?
    откъде се появяват предразсъдъците у хората?
    1. С майка ми съм в прекрасни взаимоотношения. Много си я обичам и винаги съм имала чувството,че с нея ме свързва някаква друга неземна сила. Все едно я познавам много,много преди да се родя. Прекрасен родител,които си познава децата и знае от какво точно имат нужда.
    С баща ми никога не съм се разбирала особено,просто още не съм открила дали е защото сме еднакви като характери или сме пълна противоположност,никога не ми е вървяла комуникацията с него. С различни светогледи и без допирни точки. Случвало ми се е да имам нужда от някаква морална подкрепа или разбиране и да не го получа...Но се е случвало и обратното... Въпреки това,ако нещо му се случи или ми се обади за нещо,аз веднага ще тръгна да се прибирам и да му помогна,просто защото съм такава.Това се отнася до всички роднини.
    2. След като умрем,ли? Душата,която сме затваряли цял живот в оковите на телесното,най-накрая отлита свободна нанякъде. Дали е душа,дали е късче енергия или бели пеперуди,не знам,но вярвам,че това "нещо" напуска земята,заедно с опита и кармата,които сме придобили през земния си път.
    3. Живея за шоколад...мммм! Обичам милка милкинис,но съм запозната с това как се не/прави българският шоколад и какви боклуци "ръгат"вътре, та предпочитам да си правя сама.
    4. Много интересно,наистина. Този Ремарк къде ме заби. Да кажем,че той е живял във времена,когато свободата е могла да се купи с много пари,но са нямали, а сега и да имаш пари няма откъде да си я купиш.
    5. Не съм вещоман.. Имам предимно спортни обувки-кецове,маратонки,балерини и все удобни,защото имам висок свод на краката и предпочитам да ми е комфортно. Не знам колко са на брой маратонките ми,но са весели и цветни,предимно с тях ходя. А високи имам 4 чифта-черни,сини,едни шарени и бели, които закупих,когато бях шаферка и така хубава се пребих пред всички,че още ме е срам като се сетя.
    6. Много ми е жал за такива хора,защото предимно ги използват некви сводници. Давала съм пари на такива,които просто си седят,а не ходят да досаждат в метрото или докато седя на пейка. Никога няма да дам на ужасната бабичка,която проси на подлеза на СУ и кълне,ако не и дадеш пари. Като видя просещо дете,отивам и му купувам баничка,пари няма да му дам,защото ще му ги вземат. Последно купих рогче на едно циганенце,дето ядеше зелени джанки на София-Север и се беше качило на дървото,беше като маймунка детето.
    7. Давам,но зависи от хората,от песента,от настроенията ми. Случвало ми се е да е супер гаден ден и да чуя как някой пее "но аз имам най-голямото богатсво,един прозорец и безброй звезди..." и как да не му дам на човека?
    8. Не,грам,изобщо.
    9. Според мен всичко се корени в семейството и във възпитанието,което получва едно дете. Но освен,това и самовъзпитанието има роля и личният пример на родителя.Нали,няма как баща ти да псува циганите,пък после ти да ги обичаш. Или да се мразят гейовете по презумпция,просто защото са такива,глупаво и безсмислено. Колкото по- малко бариери си слага човек на съзнанието и колкото по-малко пречки има пред възприятието на света, толкова по-добре и в по-голяма храмония ще живее той.
    Последно редактирано от pifiella : 08-31-2014 на 09:25

Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    1. Парите определят качеството на живота - до толкова,до колкото ние им позволяваме. Истинското щастие е малко вероятно да ти го донесат парите.
    2. Прекрасно, просто и гладно! Предполагам,че и да имам и да нямам пари,то там няма да има и какво да се купи. Поне няма да гледам как ненормалници се заливат с вода,за да събират лайкове.
    3. Като го открия ще ти кажа.Искам просто като трябва да взема решение,да си затворя очите и да чуя вътрешния си глас,който винаги взема правилни решения,но аз нямам време/желание да се вслушам в него.
    4.Аз го спирам или просто още не съм "узряла" за него.
    5.Щастлива съм, просто имам нужда от още нещо много мъничко,което да ми допълва щастието, де да знам, други възгледи. Като малките деца,които имат достатъчно играчки и изведнъж виждат някакво старо мънисто под дивана и ахват... Просто успея ли да уравновеся емоциите в себе си,ще съм напълно щастлива.
    6. Защото искам да си развия възможностите.
    7. За сега няма.
    8. Нямам брат!
    Защо тогава искаш добро образование и високоплатена работа? Нямаш ли желания, които са свързани с пари? Ако искаш свое дете, би ли го отгледала без пари? Не искаш ли да отидеш на почивка някъде?
    Ко, каза сестро, брат ли нямаш? Или братчеД?..

Град
    Шоколадовия град
    Защо тогава искаш добро образование и високоплатена работа? Нямаш ли желания, които са свързани с пари? Ако искаш свое дете, би ли го отгледала без пари? Не искаш ли да отидеш на почивка някъде?
    Ко, каза сестро, брат ли нямаш? Или братчеД?..
    Никъде не съм казала,че искам високоплатена работа. Сегашното ми образование е свързано с това, което обичам да правя, ако след време го работя,разбира се,че ще съм щастлива и разбира се,че ще получавам заплата.Предполагам,че ще е няква нищожна,освен ако от BBC не ме вземат при тях.
    Образованието,по принцип е индивидуална нужда и всеки човек сам може да прецени, какво е за него и какво му дава. Аз се образовам и като гледам 24китчен. Просто имам желание да се занимавам с неща,които ми провокират мисленето, развитието и по някакъв начин разширяват мирогледа.

Разбира се,че желая някакви материални неща, но не на всяка цена. Моите желания с пари,са свързани с малко пари. Отказвала съм скъпи неща,които е безсмислено на този етап да притежавам.Просто така съм възпитана, мога да живея и с 2 и с 200. Например сега събирам пари за курс по италиански-колко меркантилно!
    Зависи за колко "без пари" става на въпрос,ако имам възможност да му покривам най-наложителните разходи-да. Познавам много семейства,които си гледат децата с минимални заплати и това не ги е направило по-малко хора. И аз не съм отгледана в лукс и не съм имала много неща,но това ми се е отразило отрезвително и добре.
    Искам на много места. Например в Мароко и Дубай, може би някой ден, но като знам как ми върви по почивки,сигурно ще ми се лепне някоя болест.
    Това беше малък Сашко със столиците,братовчед ми. И да, научи ме детето коя е столицата на Абхазия и други такива.....

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ейййй, Пифиии...
    Как си днес?
    А как си по принцип?
    Как върви университета?
    Няма ли да се запознаем най-накрая? трябваше да затваряме буркани заедно.
    Къде се изгуби толкова време?
    С какво се занимаваш в момента?
    И така... радвам се да те видя отново на линия!
    maDamn

Мега фен
    какво учиш / си учила ?

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Ейййй, Пифиии...
    Как си днес?
    А как си по принцип?
    Как върви университета?
    Няма ли да се запознаем най-накрая? трябваше да затваряме буркани заедно.
    Къде се изгуби толкова време?
    С какво се занимаваш в момента?
    И така... радвам се да те видя отново на линия!
    1.Днес съм добре.
    2. Щастливо-отнесена в хауса
    3. Жик-так върви,заковах 5.5 и НЯМА стипендия за Габи
    4. Aз те видях веднъж,ама съм потайна гад. В гадния фитнес,връхлетях по средата на часа, тоя не ме пусна и те мернах в периферията,ама ти блъскаше нещо здравата!
    5. Не знам, била съм някъде на живот...Пак ще се изгубя след някой ден,така че радвайте ми се докато съм тук!
    6. Карам стаж и гледам бебе-племенничка.
    7. Благодаря! (shame)

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    какво учиш / си учила ?
    Журналистика.

anonymous895156
    Guest
    коя фолк дива ще грабне наградата "певица на 2014 година"?

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    коя фолк дива ще грабне наградата "певица на 2014 година"?

Емилия?

Може би от доста време насам съм впечатлена от отговорите на някой . Харесваш ми !!

1 В коя сфера на журналистиката би искала да се развиваш ?
    2 Би ли искала да живееш в друга епоха
    3 Скачала ли си с парашут?
    4 Един мъж е силен когато плаче или когато сдържа емоциите си ?

Мега фен Аватара на RagioL
    да се включа и аз за разнообразие

Духовност, материализъм или комбинация от двете?

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Може би от доста време насам съм впечатлена от отговорите на някой . Харесваш ми !!

1 В коя сфера на журналистиката би искала да се развиваш ?
    2 Би ли искала да живееш в друга епоха
    3 Скачала ли си с парашут?
    4 Един мъж е силен когато плаче или когато сдържа емоциите си ?
    1. Разследваща/криминална журналистика, но с оглед на това,че отивайки във вестник/телевизия те те слагат в ресора,в който има свободно място,може и нещо друго да ми хареса. Но не бих си причинила да се занимавам с "лайфстайл "или няква друга гавра в България. Занимава ми се с нещо сериозно, а не с гривни от ластици или рокли от кондоми,да и такива има вече!
    2. Да. В някоя по-простичка, когато не е имало такива извращения,каквито се случват сега.
    3. Не,но съм скачала от скала в морето. Тази болка ще ми стигне за цял живот.
    4. Предпочитам да плаче, поне ще знам какво му има, отколкото да ходи като гръмоносен облак. А и не приемам плача за слабост,напротив понякога силните хора плачат много повече. Абсурдното твърдение,че силните мъже не плачат е довело до поколения смотаняци,които си избиват емоцията и агресията върхи някой/нещо друго.

Мега фен
    https://bivol.bg/ - наистина ли би си го причинила ? Разследващата журналистика имам предвид ? Толкова ли ти е мила държавата и толкова ли не ти пука за здравето и семейството ти ?
    //или просто си от оня тип хора ?

1 Защо точно разследваща журналистика ?
    2 Ако не те бяха приели тази специалност каква друга опция имаше ?
    3 Искаш ли да имаш деца ?
    4 Човек се развива цял живот или след опредалени години трябва да е постигнал нещо ?

Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Никъде не съм казала,че искам високоплатена работа. Сегашното ми образование е свързано с това, което обичам да правя, ако след време го работя,разбира се,че ще съм щастлива и разбира се,че ще получавам заплата.Предполагам,че ще е няква нищожна,освен ако от BBC не ме вземат при тях.
    Образованието,по принцип е индивидуална нужда и всеки човек сам може да прецени, какво е за него и какво му дава. Аз се образовам и като гледам 24китчен. Просто имам желание да се занимавам с неща,които ми провокират мисленето, развитието и по някакъв начин разширяват мирогледа.

Разбира се,че желая някакви материални неща, но не на всяка цена. Моите желания с пари,са свързани с малко пари. Отказвала съм скъпи неща,които е безсмислено на този етап да притежавам.Просто така съм възпитана, мога да живея и с 2 и с 200. Например сега събирам пари за курс по италиански-колко меркантилно!
    Зависи за колко "без пари" става на въпрос,ако имам възможност да му покривам най-наложителните разходи-да. Познавам много семейства,които си гледат децата с минимални заплати и това не ги е направило по-малко хора. И аз не съм отгледана в лукс и не съм имала много неща,но това ми се е отразило отрезвително и добре.
    Искам на много места. Например в Мароко и Дубай, може би някой ден, но като знам как ми върви по почивки,сигурно ще ми се лепне някоя болест.
    Това беше малък Сашко със столиците,братовчед ми. И да, научи ме детето коя е столицата на Абхазия и други такива.....
    Продължавам да те горя на клада :Д

Как си представяш живота, ако мечтите ти да посетиш Мароко и Дубай някой ден на ,,почивка'' се изпарят, щом разбеш, че липсата на пари няма да ти позволи този лукс? Ами самото образование? Когато не можеш да си купиш една книга, за да можеш да се наядеш? Всичко е материално Само един апартамент е 100 000 лв. Как ще ти се отрази последната саборетина, където всяка нощ бумчи музика, а от преде наркомани надничат в прозорците ти? И какво после ще е чувстото, когато се преместиш в една светла къщичка с двор на тихо и спокойно място?
    Не мислиш ли, че реализацията по специалността ти също е свързана с пари?
    Та така. Въпроса ми беше взет от tuk - https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...jJ_PxMhAIlUeBA
    интересно ми стана.

Та така, браво на Сашко

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    да се включа и аз за разнообразие

Духовност, материализъм или комбинация от двете?
    Ако комбинацията от двете би ме направила щастлива,значи този вариант. Няма как да е само едното или само другото. В определен период от живота ми може да открия смисъл и в двете крайности,не знам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си