- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблема на красивите момичета
1.С авторката не сме един и същи човек, открит човек съм, виждате, че не крия самоличността си, нямам полза от това да имам различни акаунти, както съм споменавала неколкократно, тук съм само за да помагам доколкото е възможно.
2.Разбира се, че красотата е относително понятие, има редица хора набедени от обществото за секс богове, в които не виждам нищо особено.Според общите представи спадам към красивиците, и не, не е базирано на лайкове, използвам фб само за университета,нямам време за снимки, камо ли да следя харесвания.Едната ми работа е като модел, снимам се в различни кампании, преди в чуждестранни, но поради липса на време само с български и не го правя за удоволствие, а поради необходимост.
Нз, някак ми е тъжно как всеки, изразяващ различно мнение е набеден за кух и самозабравил се.Всеки има правото да мисли каквото се иска и да изразява мнение, но когато мнението е базирано само на някакъв си коментар, само на пръв поглед и поради факта, че някой си има самочувствие, става вече прекалено.Красотата не е от значение в повечето аспекти.Споменах я само, за да помогна на авторката.Самочувствието ми е базирано, на вс, което съм постигнала, на борбата, която водя и на това което ме очаква.А не виждам нищо лошо в малко гордост, в пъти по-добре е отколкото да не си вдигам главата и да избивам комплекси за това, което ми липсва....