.
Отговор в тема
Страница 95 от 199 ПървиПърви ... 4585919293949596979899105145195 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 351 до 2 375 от общо 4966
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    Завъртях мега добрите мъфини, но всичко е на око... :Д
    Ама примерно:
    80-100гр масло
    100гр к мляко
    4 щедри лъжици мед
    1/2 чаша овесени ядки
    3 пресни смокини /малки/
    няколко натрошени ореха
    бакпулвер
    канела

Всичко се омесва и пече... мале, аз съм природен талант, нито яйца имах, нито грамаж, просто исках да си вложа енергията в нещо и воала, ахаха. Към 15-20 мин ги пекох на 200 градуса /предварително загрята фурна/.
    нали ще донесеш довечера

Супер фен Аватара на Jaune
    Ако не се изядат, че в нас храна не остава.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Някакви идеи как да оползотворя 2 плика с ябълки .Правих си крембъл ползвах си за шейкове и смутита ама не свършват в разни салати ама не свършват.Да е нещо леко и ненатръсващо
    Аз се сещам за едно нещо...Мажеш с масло една тавичка,нареждаш начупени бисквити(за торта или най-обикновени, аз слагам такива с мюсли),после редиш парчета ябълки дебели около 2-3 см,върху тях канела/ванилия/, върху тях заливаш с най-обикновено тесто за кекс.Рецептата беше нещо яйца,захар,брашно,абе има я в нета. Слагаш да печеш-20 мин./180 и поръсваш с кафява захар малко преди да извадиш от фурната.Много,много вкусно и калорично,ама ти тичаш по 15 км.,ще ги изгориш
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Е не ми изглежда толкова калорично още утре докато мога ще го направя и дано се получи нещо
    12 са и ги мразя .

anonymous708973
    Guest
    Колко често бягаш 12 км? о.О

Едит: Прочетох. ВСЯКА СУТРИН?! Колко време ти отнема, кога успяваш да станеш?
    Последно редактирано от PinkPan7her : 08-29-2014 на 18:15

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Аз се сещам за едно нещо...Мажеш с масло една тавичка,нареждаш начупени бисквити(за торта или най-обикновени, аз слагам такива с мюсли),после редиш парчета ябълки дебели около 2-3 см,върху тях канела/ванилия/, върху тях заливаш с най-обикновено тесто за кекс.Рецептата беше нещо яйца,захар,брашно,абе има я в нета. Слагаш да печеш-20 мин./180 и поръсваш с кафява захар малко преди да извадиш от фурната.Много,много вкусно и калорично,ама ти тичаш по 15 км.,ще ги изгориш
    Само да добавя че бисквитите се смесват с разтопено масло (180гр). И с чаени бисквити е доста вкусно.
    Жалко е, че не съм добра в презентирането на сладкиши :Д:Д:Д

http://prikachi.com/images.php?images/807/7570807L.jpg

но беше вкусен.
    Последно редактирано от evilgirl95 : 08-29-2014 на 19:31

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Колко често бягаш 12 км? о.О

Едит: Прочетох. ВСЯКА СУТРИН?! Колко време ти отнема, кога успяваш да станеш?
    Да всяка сутрин без Петък и уикенда .Ставам в 4 понякога и по рано не съм засичала време но със сигурност има час .

Утре ще направя сладкиша на Пифи и останалите ще ги изям така,смутита и в салати а съквартирантките ми ще ми помогнат .

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Да всяка сутрин без Петък и уикенда
    хех, демек малко повече от половината на всяка сутрин в кръга на шегата, разбира се, евала, аз едно време пряко сили докарвах по 7-8, сега никаква ме няма
    Със спорт ли се занимаваш по принцип?

Мега фен Аватара на galaxy29
    да ви се похваля, че правих някакъв бърз зелен боб тея дни и го ометоха набързо :д

anonymous708973
    Guest
    Опитах се да изкопирам една салата на Хепи днес, но се оказа, че нямам яйца и забравих соевия сос, та стана така:
    Сварих киноа, изстудих я, добавих натрошено сирене, печени червени чушки, домати, посолих, сложих зехтин и горчица, отгоре нарязах 2 шепи спанак и разбърках. ААААЙ, вкусотия!!

Намерих замразени филета от сьомга на суперизгодна цена, та утре за обяд ще ги готвя. Не съм решила още как:
    http://www.pinterest.com/pin/48343395973605502/ - това е много добре, но май ще пропусна чесъна, че по обедно време не върви.
    http://nutritiontwins.com/culinary-c...ipe-dill-weed/
    Май обаче ми се иска да сътворя някаква много базова рецепта, която да си знам за натоварени делнични дни и за която да нямам нужда от екстра съставки от магазина.
    http://www.tasteofhome.com/recipes/pesto-grilled-salmon - Примерно, ама във фолио и на фурна.

Най-накрая просто ще я сложа върху кръгчета лимон във фолио, ще налея мъничко зехтин, черен пипер и сол + мъничко масло, ще завия и ще я изпека така. Ще търся тия дни грил тиган на изгодна цена, че толкова божествени неща се правят на него, че не е истина!

Искам и топла гарнитура, която да не е картофи, та ще го мислим.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    ^ С баба преди доста често си правихме сьомга, само че котлети. Все пак ставаше супер вкусна. Мариновахме я в майонеза, горчица на зърна, пипер и сол (не съм сигурна дали нямаше още някаква съставка, но и да има не е толкова важна). Стои така да речем половин час, увиваш във фолио и във фурната. Много върви със задушени броколи

едит: само внимавай да да не сложиш много горчица, че става гадно. На два котлета слагахме по 1-2 ч.л.

http://www.bodybuilding.com/fun/neve...n-recipes.html

От тук всички са изпитани лично и съм останала доволна.За гарнитура аз лично си я хапвам или със салата или с задушени зеленчуци.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Кремчето изглежда гадно :Д
    Какъв е пълнежът на гъбките?

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Това ще го изпробвам още утре и ще ви кажа отзивите после. ;д
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Гледай си работата! Чак на мен ми се прияде.

anonymous708973
    Guest
    Задушихме си гъбки и чушки, следващия път ще добавя соев сос към тях, че сега сложихме след това и бяха уникално вкусни!
    А рибата я направихме във фолио с лимон, сол, пипер и масло, разкошна стана.
    Определено идеална вечеря за зает делничен ден, ще се превърне в редовен номер!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението
    Не знам. Като отворих снимката,направо перде ми падна...Ако не знаех,че е заек,въобще нямаше да ми направи впечатление. Глупаво е,защото пилешкото,свинското,телешк ото си ги консумирам. Много жестоко съм се самонавила нещо.
    Не близвам заешко от години. Като знам какви са пухчета, просто не искам да слагам това в устата си. Също не разбирам и ядящите кучета, котки и морски свинчета.
    Към момента ям само пилешко, но е въпрос на време да го изключа и него.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на draid
    ^И какво мислиш, че ще постигнеш като спреш да ядеш месо ?

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Какъв е пълнежът на гъбките?
    Тези конкретно са пълнени със смес от синьо сирене, топено пушено сирене, кашкавал, бяло сирене и ситно нарязан бекон.
    Крема е много вкусен, основните съставки са заквасена сметана, белтъци и ядки.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Искаш ли да дадеш рецепта за крема или ще ни оставиш само да си гледаме? ;д

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Конкретно АЗ няма да допринасям с нищо за зверствата в кланиците. Конкретно АЗ с МОИТЕ действия.

Преди http://prikachi.com/images.php?images/503/7579503O.jpg
    След http://prikachi.com/images.php?images/505/7579505L.jpg
    И десертът
    http://prikachi.com/images.php?images/500/7579500F.jpg
    Последно редактирано от kalpazanka : 09-02-2014 на 19:22

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Blab
    днес направих манджичка с картофи (яхния, но не харесвам думата:Д)
    и няколко чушки бюрек
    поглезих се и с бързи американски палачинки, останали от вчера
    нямам брашно, иначе щях да си спретна един лимонов кекс с джинджифил, карамфил и канела и да отбележа една малка Коледа. нищо, и утре е ден.
    //не знам за какво точно служи темата, но много исках да пиша в нея:Д
    вегетарианец съм и, по стечение на обстоятелствата, си готвя от малка. но пък обичам, така че, да))

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    иначе щях да си спретна един лимонов кекс с джинджифил, карамфил и канела и да отбележа една малка Коледа.
    Много на прав път си с употребата на темата, но на такива вкусотии задължително се пусна рецепта!!!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Конкретно като спре пилешкото - ще спре да си вкарва в организма безумни хормони на растежа.
    (Не ми сравнявай с ГМО плодове и зеленчуци, благодаря!)

Като стана дума за месо - аз лека-полека захващам да поизключвам телешко и свинско по лични причини, да се опитам да ям пилешко по-рядко по горната причина и да залагам на пуешко и риба

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ^ аз само тях ям и съм си доволна, даже, като се замисля, не съм яла месо от 10 дни :Д
    един въпрос: с българка ли живееш? (питам предвид ястията, които явно споделяте)

Мега фен Аватара на 102
    бе у пилетата има естроген а вие спешно се нуждаете от доза женственост така че лапайте

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си