.
Отговор в тема
Страница 4 от 13 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 302
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Отговорът на въпроса ми беше какъвто и очаквах. Ми тя всяка втора в България(особено в малките населени места) е модел и има по няколко сесии с професионален фотоапарат. И? Викнали са те на няколко места, снимали са те, дали са ти пари - това ли е показателя, че си красавица?
    Много ми е интересно, искам си адекватен отговор, че сега съм доста объркана и не знам към кои да се числя - или съм към красавиците, или към плебеите...
    А ти как разбираш дали някой е красив или не?? Ако има някъв друг начин да разбереш освен собственото ти чувстно за естетика, мнението на общесвото е факта, че международни агенции са прквлечени от визията просветли ме ако може.Факт е, че има хора, които са по-надарени физически от други, но това по никакъв начин не определя човека.

сигурен съм, че 90% от форуна ще хареса тази

а тази ще остане деТствена

Мега фен
    при все, че авторката, а и другото момиче, са фейк акаунти, да - мацката на аватара определено изглежда добре.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Красотата е комплекс от качества, даже непременно не е и в симетрията на чертите. Имам различни критерии за красота в зависимост дали става дума за мъже, или за жени. Има жени и мъже, които са харесвани от болшинството, защото я уплътняват тая красота с нещо - с излъчване, харизматични са, чаровни са, имат хармонични черти(която хармония, пак да кажа, не се изразява в непременно идеална симетрия на тялото/лицето).

Проблемът не е в това, че ти или някоя друга се мислите за красавици. Това си е ваше право. Просто в днешно време много жени се мислят за красиви и си вдигат самочувствието, а няма на базата на какво. Редовният отговор за точно тази представа за себе си е същият, който и ти ми даде - няколко фотосесии, комплименти от този и онзи...
    Откакто професионалните фотоапарати станаха на сравнително достъпни цени, всеки втори е модел, а който не е - е фотограф.
    Просто е грозно когато тръгнете да говорите, че сте красиви, а не можете да защитите твърдението си по никакъв начин. Все едно да претендирате, че сте интелигентни, защото сте прочели две енциклопедии и една статия в Уикипедия...

п.с - Чарлийз Терон никога не съм я намирала за красавица

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    при все, че авторката, а и другото момиче, са фейк акаунти, да - мацката на аватара определено изглежда добре.
    Искаш ли да ти дам фб профил да докажа, че не съм фейк Или още снимки мога да пратя, за мен е без значение.
    Все пак, благодаря за комплимента
    Намби, основният ми аргумент бе, че се виждам красива в собствените ми очи, което е по-важно от останалото.Споменах, че не се снимам, за показност или удоволствие, а по-необходимост.Естествено че начина, по който аз се виждам, няма да съвпада с този на околните, но това ли е най-важното ??
    Последно редактирано от JullieeK : 09-02-2014 на 20:44

Красотата е комплекс от качества, даже непременно не е и в симетрията на чертите. Имам различни критерии за красота в зависимост дали става дума за мъже, или за жени. Има жени и мъже, които са харесвани от болшинството, защото я уплътняват тая красота с нещо - с излъчване, харизматични са, чаровни са, имат хармонични черти(която хармония, пак да кажа, не се изразява в непременно идеална симетрия на тялото/лицето).

Проблемът не е в това, че ти или някоя друга се мислите за красавици. Това си е ваше право. Просто в днешно време много жени се мислят за красиви и си вдигат самочувствието, а няма на базата на какво. Редовният отговор за точно тази представа за себе си е същият, който и ти ми даде - няколко фотосесии, комплименти от този и онзи...
    Откакто професионалните фотоапарати станаха на сравнително достъпни цени, всеки втори е модел, а който не е - е фотограф.
    Просто е грозно когато тръгнете да говорите, че сте красиви, а не можете да защитите твърдението си по никакъв начин. Все едно да претендирате, че сте интелигентни, защото сте прочели две енциклопедии и една статия в Уикипедия...

ами ако не си лезбийка, нормално. Все едно аз да мога да определям кое момче е красиво и кой мъж по- грозен. Тва го определят жените, а ние вас. Но като се натръжкате с червило грим и обеци - всички отивате под един знаменател, за съжаление.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    натръжкате.... ква е тая дума
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    натръжкате.... ква е тая дума
    световно извисена

Мега фен
    за спорта в такъв случай - какво лошо има в това някой да те приема за трофей ? Всъщност какво имахте предвид с авторката с това твърдение ? Спрямо гледната точка би могло дори да е нещо хубаво.

Да не излезе накрая, че проблемът на красивите момичета е афинитетът им към кофти момчета ?

Мега фен Аватара на xoxi
    Подсетихте ме за нещо...

Ф нидуумение

Нищу нямаши ми фчера,
    ставам сутранта,
    ф углидалуту са зверя:
    Бря, чи красута!

Викам сигур са чалдисах,
    туй ни мой съм аз.
    Смятай кат са начирвисам
    и са нагласа!

Тъй пу нощник и терлици,
    с чорлава куса
    мязам кат на убавица
    ф профил и анфас.

Дрямах начи и въртях са,
    цъках със език,
    плюх са дан са уручасам –
    тъй са възхитих.

Дъл на пустуту глидалу
    са яви дифект!?
    Тъй да съм разхубавяла...
    А, сига де! Дерт!

Са умислих утведнъшки –
    как навън ш’ въря?
    МОмцити ку са натръшкат
    кату ма съзрат?

С модна фуста, чи забрадка,
    с китка у ръка;
    с тос акъл зер за три патки,
    кату заблеста...

И къдету койт’ ма срещни –
    пламна, изгуря
    ф разни помисли пугрешни...
    Пък ни съм таквас!

Туй наверну сън е билу,
    сигур йощи спа
    и ми са е присънила
    буйна красута.

Скуркузъбел съм, мий ясну -
    ич дан ма съзреш,
    щот ут толкува прикраснус,
    мой са пубулейш.

Толкус убус да са исипи
    тъй връз мен кат дъж...
    Някуй тряа да ма ущипи!
    (пу възможнус мъж! )

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Ма то афинитет към кофти момчета имат и по-невзрачничките. Въобще, такива, които се жалват колко са били красиви, пък били нещастни, щото никой не смеел да ги доближи... Съмнително звучи.

Това е твърдение само на авторката, аз споменах, че трябва да намери, човека за нея и вкарах малко лични преживявания, от което се получиняква страшна дандания То не бяха наливки, обиди, бича съм куха, била съм фейк Както и да е, дандано вече спрат коментарите, защото малко се изтърка цялата ситуация, а аз не мога да се спра, когато някой ми говори на въпреки да не се защитя

Ма то афинитет към кофти момчета имат и по-невзрачничките. Въобще, такива, които се жалват колко са били красиви, пък били нещастни, щото никой не смеел да ги доближи... Съмнително звучи.
    Уморих се малко и загубих леко нишката, та извинявай ако не съм те разбрала Под жалване се надявам да имаш предвид авторката на темата,защото аз не съси и помисляла да се оплаквам за такива простотии..
    Ама айде, здраве да е, авторката дано си намери момчето, което не я смята за трофей, не е чак толкова трудно, ако имаш и какво друго да предложиш.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от JullieeK Виж мнението
    а по-необходимост

JullieeK ти защо си си качила снимка?
    защото мислиш, че си красива?

ми ясно е, че мислите на повечето хора, когато видят красиво непознато момиче са свързани със секс.

Голям фен Аватара на Starless
    Зависи какво търсиш в едно момче-на мен ми стига да е интелегентен, човек с бъдеще (не може мъжа до мен да е по-малко успешен от мен, а като се има предвид какво уча, мога смело да твърдя, че ще се развия в една доста доходоносна и хуманна сфера), както и да се държи с мен мило и най-вече да има уважение.Не ми трябва някай чак толкова привлекателен, не искам и човек, който да се отнася с мен като с принцеса...Прецени кое е най-важното за теб и ще намериш
    Какво учиш, че ми стана интересно

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    JullieeK ти защо си си качила снимка?
    защото мислиш, че си красива?

ми ясно е, че мислите на повечето хора, когато видят красиво непознато момиче са свързани със секс.
    Blab, пиша от таблет, нормалто е да се правят грешки понякога

Иначе, споменах че се мисля за красива а качих снимка сама защото съм открит човек, не обичам да си крия самоличността или да се престувам на някой друг.
    А с какво са свързани мислите на хората не е моя работа общо взето.

Цитирай Първоначално написано от Starless Виж мнението
    Какво учиш, че ми стана интересно
    Медицина, догодина живот и здаве, се местя засега само за 1 година, но се надявам и до края ня следването в Хопкинс.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Подсетихте ме за нещо...

Ф нидуумение

Нищу нямаши ми фчера,
    ставам сутранта,
    ф углидалуту са зверя:
    Бря, чи красута!

Викам сигур са чалдисах,
    туй ни мой съм аз.
    Смятай кат са начирвисам
    и са нагласа!

Тъй пу нощник и терлици,
    с чорлава куса
    мязам кат на убавица
    ф профил и анфас.

Дрямах начи и въртях са,
    цъках със език,
    тъй са възхитих.

Дъл на пустуту глидалу
    са яви дифект!?
    А, сига де! Дерт!

Са умислих утведнъшки –
    как навън ш’ въря?
    МОмцити ку са натръшкат
    кату ма съзрат?

с китка у ръка;
    кату заблеста...

пламна, изгуря
    Пък ни съм таквас!

Туй наверну сън е билу,
    сигур йощи спа
    и ми са е присънила
    буйна красута.

ич дан ма съзреш,
    мой са пубулейш.

Толкус убус да са исипи
    тъй връз мен кат дъж...
    Някуй тряа да ма ущипи!
    (пу възможнус мъж! )
    ахахаххахаха
    да, тва е мега добро
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

добре се измъкваш

все пак не е добре да намекваш за красотата си и за интелигентността си, особено със смешни примери как ,,умните'' заминавали в чужбина и медицината била за избранниците на 7-мото небе.

Мега фен Аватара на an7raks

Как се "защитава" красота? Тя, ако си покрива нейните си критерии за красота, що да не се мисли за красива?
    Да, красотата е субективно понятие, но повечето хора имат доста сходни критерии в това отношение... Малко са мъжете, които харесват двуметрови 120-килограмови жени, както са малко и жените, харесващи мъже, високи метър и 50 и тежащи 25кг с мокри гащи...
    Каквото и да си кривя душата, JullieeK ми харесва в лице/поне това, което е на снимката/... Не я знам куха ли е, пълна ли е, ама съм сигурен, че едно 80% от момчетата във форума са на моето мнение.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    добре се измъкваш

все пак не е добре да намекваш за красотата си и за интелигентността си, особено със смешни примери как ,,умните'' заминавали в чужбина и медицината била за избранниците на 7-мото небе.
    ако за момент приемем, че действително е тя на снимката и действително отива да учи медицина в Хопкинс ... как да ти кажа - няма човек в този форум, а и в тази държава, който да има основата да я критикува.

Както и да е, поне е забавно да чета.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Подсетихте ме за нещо...

Ф нидуумение

Нищу нямаши ми фчера,
    ставам сутранта,
    ф углидалуту са зверя:
    Бря, чи красута!

Викам сигур са чалдисах,
    туй ни мой съм аз.
    Смятай кат са начирвисам
    и са нагласа!

Тъй пу нощник и терлици,
    с чорлава куса
    мязам кат на убавица
    ф профил и анфас.

Дрямах начи и въртях са,
    цъках със език,
    тъй са възхитих.

Дъл на пустуту глидалу
    са яви дифект!?
    А, сига де! Дерт!

Са умислих утведнъшки –
    как навън ш’ въря?
    МОмцити ку са натръшкат
    кату ма съзрат?

с китка у ръка;
    кату заблеста...

пламна, изгуря
    Пък ни съм таквас!

Туй наверну сън е билу,
    сигур йощи спа
    и ми са е присънила
    буйна красута.

ич дан ма съзреш,
    мой са пубулейш.

Толкус убус да са исипи
    тъй връз мен кат дъж...
    Някуй тряа да ма ущипи!
    (пу възможнус мъж! )
    О, това е любимо!

Това е форум, т.е не мога да докажа нищо, тва, че съм си сложила снимката не означава, че всеки ще ме приеме на доверие за истинска.Но дори и да бях фейк ми дойдоха малко в повече нападките, леко стана грозно в един момент, но както аз не съдя вас, ще помоля и вие да се въздържате от подобни коментари.
    Защото в края ня деня няма значение колко си красив, а дали си с любимия човек, дали се чувстваш удовлетворен от себе си.Ето в това е истинската красота.Физическата е преходна както и да го погледнеш.

Мега фен Аватара на an7raks
    Защото в края ня деня няма значение колко си красив, а дали си с любимия човек, дали се чувстваш удовлетворен от себе си.Ето в това е истинската красота.Физическата е преходна както и да го погледнеш.
    тука ме изгуби...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си