.
Отговор в тема
Страница 5 от 13 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 302
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    ако за момент приемем, че действително е тя на снимката и действително отива да учи медицина в Хопкинс ... как да ти кажа - няма човек в този форум, а и в тази държава, който да има основата да я критикува.

Както и да е, поне е забавно да чета.
    значи тря да се мазним?
    нищо не критикувам, дори не знам за кво точно беше спора им с пантерата, но не е уместно да злоупотребяваш примерно с красотата си, или образованието.

Защо? Темата започна от мацката, коята не е щастлива защото е красива и не може да намери достойния.Не трябва ли да го търсим в нас първо? Ти ако не си щастлив от себе си, няма как да намериш човека който да ти покаже щастие.

Мега фен
    за тебе само хейт и мазнене има, нали ?
    Пантерата просто наливаше. Забележи, че единствено женски са й наливали. А, и ти. Какъв е изводът ?

Голям фен Аватара на Starless
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Красотата е комплекс от качества, даже непременно не е и в симетрията на чертите. Имам различни критерии за красота в зависимост дали става дума за мъже, или за жени. Има жени и мъже, които са харесвани от болшинството, защото я уплътняват тая красота с нещо - с излъчване, харизматични са, чаровни са, имат хармонични черти(която хармония, пак да кажа, не се изразява в непременно идеална симетрия на тялото/лицето).

Проблемът не е в това, че ти или някоя друга се мислите за красавици. Това си е ваше право. Просто в днешно време много жени се мислят за красиви и си вдигат самочувствието, а няма на базата на какво. Редовният отговор за точно тази представа за себе си е същият, който и ти ми даде - няколко фотосесии, комплименти от този и онзи...
    Откакто професионалните фотоапарати станаха на сравнително достъпни цени, всеки втори е модел, а който не е - е фотограф.
    Просто е грозно когато тръгнете да говорите, че сте красиви, а не можете да защитите твърдението си по никакъв начин. Все едно да претендирате, че сте интелигентни, защото сте прочели две енциклопедии и една статия в Уикипедия...

п.с - Чарлийз Терон никога не съм я намирала за красавица
    Без никакви лоши чувства или опит за заяждане - би ли постнала снимка на момиче/жена, която смяташ за "красавица"?

Мега фен Аватара на Blab
    ако за момент приемем, че действително е тя на снимката и действително отива да учи медицина в Хопкинс ... как да ти кажа - няма човек в този форум, а и в тази държава, който да има основата да я критикува.

Както и да е, поне е забавно да чета.
    please...
    и на мен до едно време:Д

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    значи тря да се мазним?
    нищо не критикувам, дори не знам за кво точно беше спора им с пантерата, но не е уместно да злоупотребяваш примерно с красотата си, или образованието.
    И с кое злоупотребявам ?? Нападат ме-защитавам се, наричат ме куха-доказвам, че не съм.Не виждам нищо лошо, нима очакваш да си седя тихо, докато ми говорят по тоя начин ли ??

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от JullieeK Виж мнението
    И с кое злоупотребявам ?? Нападат ме-защитавам се, наричат ме куха-доказвам, че не съм.Не виждам нищо лошо, нима очакваш да си седя тихо, докато ми говорят по тоя начин ли ??
    С нищо не злоупотребяваш... Смешно е, че се оправдаваш като ученичка и се доказваш на разни непознати...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    please...
    и на мен до едно време:Д
    =D нямам си друга работа и радвам трола

// иначе наистина го мисля това. премерената арогантност е хубаво нещо. ще ми се и аз да можех да си я позволя, ама нейсе. още хляб имам да изям

anonymous895156
    Guest
    когато в български форум демонстрираш дори най-малки наченки на самочувствие, всички ти скачат, така че не се учудвай

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    С нищо не злоупотребяваш... Смешно е, че се оправдаваш като ученичка и се доказваш на разни непознати...
    А какво се очаква да направя ?? И в живота съм така, започна ли спор, довършвам го до край, не мога да стоя и дя гледам безучастно как ме наливат.

Защо? Темата започна от мацката, коята не е щастлива защото е красива и не може да намери достойния.Не трябва ли да го търсим в нас първо? Ти ако не си щастлив от себе си, няма как да намериш човека който да ти покаже щастие.
    ... не е щастлива, защото е красива? има ли смисъл въобще да се пиши в тая тема?

А какво се очаква да направя ?? И в живота съм така, започна ли спор, довършвам го до край, не мога да стоя и дя гледам безучастно как ме наливат.
    Чакай, чакай, какъв спор? Ти се имаш за умна и красива и спориш, за да си защитиш "тезата"?
    И как ще докажеш, каквото и да било във форум? По-интересното, защо ти е да го доказваш на непознати?

Ами ма смисъл да се пише във всяка тема, когато можеш да помогнеш на някой, дори и като му влееш малко разум

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Ми да, кажи им малко. Как така ще те наливат някакви келеши! Защитавай се! Отбивай атаките им и опитите за покушение! Докажи им, че не си куха! Аааамаааяяяяяяя ..... Как се усмеляват?

she must be new here

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Чакай, чакай, какъв спор? Ти се имаш за умна и красива и спориш, за да си защитиш "тезата"?
    И как ще докажеш, каквото и да било във форум? По-интересното, защо ти е да го доказваш на непознати?
    Заради коментарите от страна на женските...Няма как да докажа, казах го вече, споменах и че цялата ситуация ми стана прекалена натоварваща.Който иска да си мисли, че съм трол-добре, всеки си знае най-добре за себе си.

между другото и аз съм много силен, много красив и умен Завиждайте :П

Ами ма смисъл да се пише във всяка тема, когато можеш да помогнеш на някой, дори и като му влееш малко разум
    Ама ти си каза, каквото имаш да казваш в помощ на авторката с първият си пост... Оттам нататък се оправдаваш на разни шматки...

Мега фен
    оф ако е митко тва определено е качил левъл. другият вариант е да е стринга хммм

оф ако е митко тва определено е качил левъл. другият вариант е да е стринга хммм
    Аз, пък, си мисля, че Чачо все още се подвизава във фороня под формата на разни тролове...

Както и да, надявам се да съм помогнала на авторката, каквато ми беше целта. Лека вечер от мен

Мега фен
    митко == чачо ;/

митко == чачо ;/
    хм... струва си да се разнищи... Но, не, съмнява ме... Митко е прекалено олигофренски образ за Чачо... поне така ми се струва...

Както и да, надявам се да съм помогнала на авторката, каквато ми беше целта. Лека вечер от мен
    sexy vecher i ot men

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    sexy vecher i ot men
    Ау, сексапилен! :33333 Идвай ми в харема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си