- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Има ли съседи в стоденски
кой блок сте ехо![]()
Последно редактирано от KumchoValcho : 09-04-2014 на 16:02
Ще имаш...![]()
Не знам още в кой блок ще ме сложат, ама май ми казаха 2-ри или 3-ти да търся...
^
Отивай във 2ри, там самия блок е като едно семейство, може да има само 3 момичета и да им се знае биографията с кой кога и къде са спали, обаче пак става шоу.
В това отношение, не знам, но ми казаха, че е ремонтиран.
В моя блок всички първокурснички както винаги са ебахти потките, имам чувството че в тоя блок умишлено настаняват само скандални пички щото е най-централния, тва да си в единствената момчешка стая от 8те в твоята част на коридора не е човешко ... в едната Мис Национален отбор по баскетбол няма проблеми
Иначе нз 2ри до колко е ремонтиран, ако смяташ това, че най-после са сложили дограма за "ремонтиране" - да, става.
първокурсничките масово са аборт, не знам къде виждате толкова яки. ама нека има де
в стая за двама съм, съквартиранта ми изглежда точен
лайф ис гуд
ne, друго исках да кажа. повечето са мн селски пръчки и масово говорят на диалект и са топирани. гнусно гнусно. ама въпрос на вкус де
Последно редактирано от KumchoValcho : 09-05-2014 на 07:34
харесва ми как си от Дупница, а вече знаеш правилното софийско произношение
наистина.. ;ддд
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Твърде мн хейт и комплекси в тази тема.
Жори защо ходиш на солариум? Наистина не мога да разбера тази мания на хората да приличат на негъри. Може би искат да хващат тен, за да изглеждат по-здрави, ама солариумът не прави така :/
Иначе си фабюлъс, знаеш си ;*
Софиянци са на светлинни години от СБКЕ, ама както и да е.
"Вчера ходих да ритамЕ"