.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Scouser
    Град
    on the pitch
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    няма лошо и да си
    who cares ( ;
    А дали съм..
    If you told me to cry for you - I could.
    If you told me to die for you - I would.
    Take a look at my face.
    There`s no price I won`t pay
    to say these words to you ..

anonymous768631
    Guest
    Чакай да хвърлим боба.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Scouser Виж мнението
    А дали съм..
    няма смисъл да се вкарваш в такива филми - просто е противоестествено, по-добре се опитвай да бъдеш нормален, защото обратната сексуалност се дължи просто на невидимото влияние/въздействие на едни нечисти духове, които правят засяганите от тях хора да си мислят за обратно сексуални полови контакти/взаимоотношения и да се влюбват и възбуждат от хора от техния пол, така че няма смисъл да се хващаш на въдицата, особено сега ако вече си разбрал за това - въобще не слушай хората, които ти казват, че няма нищо лошо в това, защото нито онези, които никога не са били обратно сексуални знаят какво е да си такъв, нито онези, които са (били) и препоръчват и на други също да бъдат знаят кое е добро за човека

"Всяко нещо, което е съществувало, вече си е получило името; И известно е, че оня, чието име е Човек, Не може да се състезава с по-силния от него. Понеже има много неща, които умножават суетата, То каква полза за човека? Защото кой знае кое е добро за човека В живота, във всичките дни на суетния му живот; Който минава като сянка? Понеже кой ще извести на човека Какво ще бъде подир него под слънцето?" Еклесиаст 6: 10-12

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Цитирай Първоначално написано от Scouser Виж мнението
    А дали съм..
    Тичай до кварталната врачка. Нея питай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си