- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за гейовете?
Здравейте хора, въпросът ми е ясен.. Притеснявам се, че аз може би съм гей.. От около 1 година имам такива мисли, преди никога не съм си мислил за мъже, но сега си мисля за мъже и от вътре ми се иска да съм в женската роля и да бях момиче... А на външен вид съм си истински и мъжко момче, но... чудя се дали съм гей и главата ми ще се пръсне..
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Чакай да хвърлим боба.
Няма нищо лошо в това да си гей. Никой не може да те съди за това какъв си!! Гейовете не са по-различни от останалите хора, просто имат различни наклонности. Не се притеснявай от това дали си гей, може и да не си. Може да е просто фаза, през която преминаваш. Бъди спокоен!
няма смисъл да се вкарваш в такива филми - просто е противоестествено, по-добре се опитвай да бъдеш нормален, защото обратната сексуалност се дължи просто на невидимото влияние/въздействие на едни нечисти духове, които правят засяганите от тях хора да си мислят за обратно сексуални полови контакти/взаимоотношения и да се влюбват и възбуждат от хора от техния пол, така че няма смисъл да се хващаш на въдицата, особено сега ако вече си разбрал за това - въобще не слушай хората, които ти казват, че няма нищо лошо в това, защото нито онези, които никога не са били обратно сексуални знаят какво е да си такъв, нито онези, които са (били) и препоръчват и на други също да бъдат знаят кое е добро за човека
"Всяко нещо, което е съществувало, вече си е получило името; И известно е, че оня, чието име е Човек, Не може да се състезава с по-силния от него. Понеже има много неща, които умножават суетата, То каква полза за човека? Защото кой знае кое е добро за човека В живота, във всичките дни на суетния му живот; Който минава като сянка? Понеже кой ще извести на човека Какво ще бъде подир него под слънцето?" Еклесиаст 6: 10-12
Мен ме дразнят само гейовете дето се държат като жени(тоест шалчета, женска походка и т.н.) Иначе ако си се държиш като мъж не виждам защо някой ще има нещо против теб.![]()
И какво ако си гей? В днешно време това е често срещано. Не мисля, че трябва да се срамуваш от това какъв си.![]()
Да. И педофилите не са по-различни от останалите хора, просто имат различни наклонности.
Тука гледам в 10 поста момичета(и момчета де, но да наблегнем на момичетата) те убеждават, как едва ли не е желателно да станеш гей. Нищо чудно, че после се оплакват как нямало истински мъже и всички били женчовци ..
От 1 година се чудиш и още не си проверил? O.O Защо? По-този начин главата ти няма да се пръсне и ще имаш ясното съзнание какъв си...
It's like I'm lost
It's like I'm giving up slowly
It's like you're a ghost that's haunting me
Leave me alone...
http://en.wikipedia.org/wiki/LGBT_ri...European_Union
верно нищо не постигат
It's like I'm lost
Leave me alone...
Take a look at my face.
Не знам какво да ти кажа... имай предвид, че пръст и пенис са доста различни хаха е добре де, ти ако пробваш, поне за своя информация ще го знаеш и няма да пускаш теми във форумиНе знам какво очакваш от тази тема тогава... хем боли, хем сърби
А ти правил ли си секс с жена? Защото ако не си, първо така пробвай...
Последно редактирано от Black Cat : 09-07-2014 на 22:51
It's like I'm lost
Leave me alone...
Take a look at my face.
в темите за гейове се изписват едни и същи неща
как не ви писна