.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Hybrid View

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от Little Monster Виж мнението
    Гейовете не са по-различни от останалите хора, просто имат различни наклонности.
    Да. И педофилите не са по-различни от останалите хора, просто имат различни наклонности.

Тука гледам в 10 поста момичета(и момчета де, но да наблегнем на момичетата) те убеждават, как едва ли не е желателно да станеш гей. Нищо чудно, че после се оплакват как нямало истински мъже и всички били женчовци ..

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Да. И педофилите не са по-различни от останалите хора, просто имат различни наклонности.

Тука гледам в 10 поста момичета(и момчета де, но да наблегнем на момичетата) те убеждават, как едва ли не е желателно да станеш гей. Нищо чудно, че после се оплакват как нямало истински мъже и всички били женчовци ..
    +1

Като цяло не съм хомофоб, но ме дразни как хомосексуалните парадират с това (гей парадите). Все пак аз не съм хванала мъжо ми под ръка и да парадираме, че сме хетеро. -.-

anonymous895156
    Guest
    ти сериозно ли сравняваш хомосексуализма с педофилията

Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    +1

Като цяло не съм хомофоб, но ме дразни как хомосексуалните парадират с това (гей парадите). Все пак аз не съм хванала мъжо ми под ръка и да парадираме, че сме хетеро. -.-
    като ти забранят да се жениш, да имаш деца и да се прегръщаш с мъжо ти на обществени места, може и да започнеш

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    ти сериозно ли сравняваш хомосексуализма с педофилията
    За мен и двете са отклонения от нормалното. Разликата е само в това, че едното се извършва без ясното съзнание на единият участник.

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    като ти забранят да се жениш, да имаш деца и да се прегръщаш с мъжо ти на обществени места, може и да започнеш
    А, че дай тогава и да парадирам с това, че съм блек металист и атеист, само щото на някои места не се приема носенето на бодливи връхни дрешки и обърнати кръстове. -.-
    Нит те с тея гей паради ще постигнат нещо, нито аз с тази идея.

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    Все пак аз не съм хванала мъжо ми под ръка и да парадираме, че сме хетеро. -.-
    Ти ако не си, 90% от хората по улицата са хванати така за ръка и се мляскат.

Добре им го каза мисля,че това беше доста изчерпателен отговор :3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си