.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Мега фен Аватара на an7raks
    Да, добре...

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    удър
    удАр * Не го приемай като дърлене, просто... да.
    Иначе не ми се е случвало ама бих направила същото като теб. Пък вече ако по-дълго продължи да ме следва, полиции, приятели, тва, онова... Знам ли?! Все пак обаче ако става въпрос за дете, нещата стоят по-другояче и ако стана свидетел на подобна случка, моменталически бих дръннала един телефон на 112. Ако не друго, поне съм била в ситуация, в която са ме плашили разни хора, и знам, че никак не е приятно.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Ами да, случвало ми се е на мен, на мои приятелки също. В моя случай видял един да мастурбира гол като пушка на отсрещния тротоар надничаше зад ъгъла, само се изхилих и отминах.
    На мои приятелки - разправяли са ми всякакви работи и закани от подобни идеоти от гнусни по-гнусни. Какво да се прави живеем в малоумен извратен свят, пълен с всякакви индивиди от тоя тип. Сега се сещам в Стз има парк "Аязмото", за който се носят митове и легенди за мъже изкачали чисто голи особено пред жени от дърветата и храсталаците... ужас просто

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    Сега се сещам в Стз има парк "Аязмото", за който се носят митове и легенди за мъже изкачали чисто голи особено пред жени от дърветата и храсталаците... ужас просто
    Напълно нормално е, в Ст. Загора са най-хубавите момичета, и аз бих го правил, ако живеех там.
    Няма смисъл да обяснявам защо това са 'митове и легенди'

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Напълно нормално е, в Ст. Загора са най-хубавите момичета, и аз бих го правил, ако живеех там.
    Няма смисъл да обяснявам защо това са 'митове и легенди'
    Но по-голямата част от тях, не си мият задниците

Супер фен Аватара на bilqnavod
    гледай ти., това ме разби...

Супер фен
    Bulgarite sme prosti .. Do predi vreme gledah dokumentalen film za ograbeno i ubito momche v ruski vlak .. Horata si sedqt, a v drugiq vagon nalagat momcheto, a priqtelkata mu vika za pomosht, nikakva reakciq ot horata vuv vlaka .. Kakvo da kaja .. Tuka sme sushtite, dori po-zle.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Като бях 8ми клас ми се случи същото. Бях с една приятелка, точно вървяхме през парка до училище, вече сме до входа на училищния двор и от един храст изскача 40-годишен чичка с оплешивяваща глава, шлифер, гледа ни втренчено и лъска ли, лъска. Беше ужасно преживяване, казахме на класната тогава, тя на директорката, уж полиции викаха, уж това и онова, ама оня продължи да се мярка там.
    Гадно е да се сблъскаш с нещо такова, още по-гадно е, че никой не си прави труда да се погрижи да не се повтаря. Все трябва да се случи най-лошото, за да може някой да се постресне и то пак ако стане нещо, то ще е за ден-два и после всички забравят.

Не ми се е случвало.
    Една моя приятелка се прибирала късно вечерта и хванала такси, а шофьора си го извадил и почнал да лъска. Тези типове не са само по улиците! Друг случай - моя съученичка отивала към училище (към 7 сутринта) и един тип я нападнал отзад да я изнасилва. Добре че се появили хора и той избягал. В момента тези хора все още са някъде по улиците на милата ни столица.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ама няма мама, тате или класната да ви гледат вечно...като живеех в студентски, един хубавец ми се появяваше така постоянно, след първото обаждане на 112 го нямаше седмица, след 3-тото изчезна тотално...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на draid
    Разправяли са ми доста такива ситуации мои познати. Не ми се е случвало да засичам, но и те изскачат само когато са момичета, ако има и някой от мъжки пол не съм чул да се появяват. Иначе мнението ми ? Смърт за такава измет.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Смърт за такава измет.
    Едно от най-разумните мнения, които прочетох. Твърдо подкрепям.

От постовете ни стана ясно, че изверги има и ще има и то не само в моят град, а и в много други из милата ни Родина. Пазете се момичета и давайте гласност на подобни ситуации, защото това си е масов и сериозен проблем и такива хора нямат място сред нас!

Повече от фен Аватара на GEMBI
    Предлагам си услугите за лична охрана.

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Едно от най-разумните мнения, които прочетох.
    хахахаха, кое точно е разумното, да убиват някой, който ти е показал пишката си ?
    Ще си останеш момиче завинаги с подобно мислене, аз поне не бих се показал гол пред теб, сигурно ще звънеш на куките, ще отидеш на гости на Гала, може и по BBC да направят репортаж за теб.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    хахахаха, кое точно е разумното, да убиват някой, който ти е показал пишката си ?
    Ще си останеш момиче завинаги с подобно мислене, аз поне не бих се показал гол пред теб, сигурно ще звънеш на куките, ще отидеш на гости на Гала, може и по BBC да направят репортаж за теб.
    Хайде след време обясни на 7-годишната си дъщеря защо някой чичко си е разголвал пред нея онази си работа. Наречи ме каквато си искаш, но подобно поведение си е осъдително. Има си места и хора на които да си развява мазният чеп, не на улицата, не пред жените по улицата, невръстните деца и т.н.

Правиш ли разлика между различните действия или слагаш всичко в една торба и след това вадиш номера на хора и номера на присъди ?
    Аз мога да реша, че каращите мотори не заслужават да живеят, защото някога накъде е възможно да причинят катастрофа, в която да ме засегнат, дай и теб да набием превантивно, да си знаеш.

Ти имаш право да решиш, каквато искаш. Но специално по темата нещо не можем да се разберем. Защо ми се струва, че гледаш на ситуацията, само от една гледна точка? Да, ти си мъж, ако не си мека китка, вероятно тоя тип ти е на 3 удара, още по-вероятно няма да се възбуди от теб, а най-вероятно е въобще да не ти се покаже. Поради причината, която упоменах, защото си мъж. Как смяташ според теб е редно жена или дете да реагират на нещо такова? Да ги подминаваме, все едно нищо не се случва, докато утре не нападне някое дете? Или направо да му се бях нагъзила, а?

Няма кво да се разбираме
    http://en.wikipedia.org/wiki/Exhibitionism

Близко е до акъла, че се показват пред сами жени, пред деца не вярвам да го правят, а съм напълно сигурен, че ако му се беше надупила, щеше да ти обърне гръб.

На мен едни момичета от нашия клас ми разправяха как, докато чакали за автобуса имало някакъв възрастен мъж в храстите, който ги наблюдавал и се усмихвал. Оттогава се прибират с мен или дори сменят маршрута.

Супер фен Аватара на Meonesssss
    Явно половината сега тепърва се сблъсквате с реалността в живота
    Такива истории (и много по-извратени) ги има много и навсякъде и никой нищо не прави, само се опитва да замаже положението.

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Случвало ли Ви се е? Не са ли точно тези хората за които чуваме по новините как изнасилват възрастни жени и омърсяват деца?

Как бихте реагирали на ситуация, като тази? Какво заслужават според Вас извратеняци, като този?
    Случвало ми се е. Първата ми среща с такъв мухал беше преди няколко години. Била съм на 11-12г. и историята беше същата. Пръкна се от нищото и ме изплаши. Действието се разви на детска площадка. В 16-17ч. Напълно невъзмутим.
    Втората среща, с друг такъв индивид,беше като по-голяма вече. На около 15-16 г. На пръв поглед нормален мъж,на около(25-30г),тръгна към мен и ме попита нещо . Помислих,че иска да го упътя за някъде. А кретена си го изкара през крачола(беше лято). Естествено тръгнах да тичам,а глупакът тръгна да ме гони. Още случката ми е пред очите. Няколко месеца не ходих дори до магазина самичка.
    Пролетта пак имах подобна история. Този път бях с приятелка. Толкова ярост се е събрала в мен,заради такива боклуци,че тоя последния щях да го разкъсам направо. Имах чувството,че имам силата да го натроша.
    А колко деца в квартала са пропищявали..Майките им стоят на два метра,а тея изроди въобще не се притесняват. Забелязах обаче,че мъжете са все клошари от ромски произход.

А,сега се сетих за още една случка във влака за София.Пътуваме с приятели. Прозорецът на влака заяде и стана много задушно. С едно от момичетата излязохме от купето и застанахме до прозореца,за да глътнем въздух. При нас дойде непознат мъж,видимо беше употребил нещо. Измъкнаха ни със зор.

Тук не става въпрос за това колко красив и/или провокативен е било момичето/детето в дадената ситуация.
    Хора с болна психика.
    Уф,май доста се разписах.
    Дано не ми се разпокъса поста(отново)

Мега фен
    такива случки наистина могат да бъдат доста смущаващи/шокиращи, а дори и нелепи, както е и според даденото описание на случката в първия пост, поведението на описания мъж наподобява на облечения в черно от този клип: http://www.youtube.com/watch?v=ZAerssgC4pc
    Последно редактирано от npp : 09-09-2014 на 21:53

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Добре де, а защо никоя от вас не се е обадила в полицията?
    Възмутени сте, че го правят край детски площадки и в близост до училища, но повечето от вас обръщат поглед и/или се смеят.
    Малко ми се губи логиката.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Добре де, а защо никоя от вас не се е обадила в полицията?
    Възмутени сте, че го правят край детски площадки и в близост до училища, но повечето от вас обръщат поглед и/или се смеят.
    Малко ми се губи логиката.
    Логиката не е като лайното, не всеки я има.
    n00bs

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Логиката не е като лайното, не всеки я има.
    толкова си брилянтен понякога, че се чудя как не си се издигнал сред академичните среди
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си