- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За извратеняците, които дебнат около нас!
При една такава ситуация е необходимо време,за да се окопитиш. Първичната реакция е да тръгнеш да тичаш.
Една от майките на площадката се обади на полицията. Дойдоха на десетата минута. Човекът,естествено,беше си тръгнал. Полицаите обиколиха квартала,не видяха никой съмнителен(демек в ерекция) явно и си тръгнаха . И после к'во правим?
Аз не казвам, че трябва да седиш и да го гледаш. Тичай. Но не е решение само да избягаш от мястото. Хубаво, че сте се обадили. Другият път пак ще се обадите. Рано или късно ще го намерят.
Но не е повод за смях, както видях една или две потребителки да казват, че са реагирали. Това са психично болни хора, не се знае какво може да се очаква от тях.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Хайде да разгледаме обратната ситуация. Чисто гола жена изскача от храстите и почва да си гали котарачето, крещейки, че Чолаков и казал за възможно покачване на влажността.
http://news.plovdiv24.bg/500618.html
Тук в Пловдив няколко пъти станахме свидетели на такава ситуация. Тя необезпокоявано си излиза по веднъж-два пъти в месеца през деня и си обикаля из целия град така. През нощта също е била забелязвана. Понякога я арестуват за 24 часа, но после я пускат и всичко се продължава. Жената, до колкото знам има някакви психични отклонения, преживяла е някакви лични драми, но това е друга тема .. Става въпрос, че реакцията на хората, които са я виждали се свежда до усмивки от мъжката аудитория и учудващи погледи от женската част.
Сега ако си представим, че това беше мъж най-вероятно нямаше да може да мине и 100м без някой да се обади в полицията или да го пребие. Това е природа. Мъжкото око се радва на голото женско тяло при всякакви обстоятелства, обратното не е така.
Нека обаче правим разлика между ексхибиционисти и изнасилвачи.
Първите са напълно безобидни. Те само лъскат и се зареждат с емоция от вашата стаписаност и първична реакция. Вместо да се стресирате по-добре е да им се развикате и ще видите как ще подвият опашка на бързо. А колкото до малките деца - какво правят те сами, в обезлюдени или тъмни места?
Вторите, изнасилвачите, са истинската опастност, но те обикновено не си показват пишките по улицата, а чак след като са набарали жертвата си. Те могат да бъдат навсякъде сред нас. Могат да са съвсем нормално облечени, изглеждащи и по нищо да не можеш да разбереш, че са такива.
Не винаги опасността е там, където изглежда, че е.
Аз миналата година като отивах на едни уроци по английски видях един да опикава пейка ... имаше и много хора...на мен лично ми беше много забавно...