.
Отговор в тема
Страница 24 от 26 ПървиПърви ... 1420212223242526 ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 635
    Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Не ме разбра, не казвам нищо против благотворителността, а против тея двамата сладури, които са се взели много на сериозно. С чужда пита помен лесно се прави.
    Не, разбрах те... Разяснението беше по-скоро насочено към тях, ама нали са си... хм.. ограниченички, та май пак не схванаха...

Мега фен
    Не ме разбра, не казвам нищо против благотворителността, а против тея двамата сладури, които са се взели много на сериозно. С чужда пита помен лесно се прави.
    каква чужда пита бе, това се отнася за всеки, който има в повече от нужното му за нормален живот.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    http://www.svobodata.com/page.php?pid=14355&rid=6

За момент реших, че имаш нещо в тиквата, но щом се информираш от подобни сайтове, ще е загуба на време да се занимавам с теб.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    каква чужда пита бе, това се отнася за всеки, който има в повече от нужното му за нормален живот.
    Чужда е, щото ти още не си от тези с "излишното имане"... Ама и няма защо да се стремиш, де... Защо да се хабиш за нещо излишно?

Мега фен
    абе пич, като имаш качества се стреми към развитие, обаче този стремеж да не ти пречи и да даваш.
    Не да спреш да се развиваш т.е. имаш 1 фабрика и излишни пари 1000 лв., отваряш после 2 фабрики и пари излишни 2000 лв.

Ако искаш отвори и 10 фабрики.

Ама защо да ги отварям? Нали са ми "излишни"?
    Ти сам го каза "ако имаш, си длъжен, ако нямаш - не си"... Не е ли това дискриминация и стимулиране на "нямащите" да продължат да нямат, за да им дават наготово?

Мега фен
    Затова в нормалните държави си имат нормални данъчни системи и голяма част от проблемите са решени на по-високо ниво. Имам приятел в Дания и той ми разправя, че данъците му са 50% от заплатата. Колкото повече взимаш, толкова по-висок % данъци плащаш. И няма мизерстващо бедни.
    Тука с климатроника говорите приказки от 1001 нощ.

Мега фен
    защото имаш добри качества на работодател, които трябва да развиваш, трябва да развиваш добрите си качества. Спри да развиваш лошите си качества.
    Последно редактирано от defender : 09-18-2014 на 21:24

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    http://www.svobodata.com/page.php?pid=14355&rid=6

За момент реших, че имаш нещо в тиквата, но щом се информираш от подобни сайтове, ще е загуба на време да се занимавам с теб.
    http://www.extremecentrepoint.com/archives/6253
    2:0 за мен до тук, не виждам да ми показваш линкове с информация, които да твърдят, че не е вярно
    n00bs

Абе, с две думи, ДА ЖИВЕЯТ ПАРАЗИТИТЕ! Те само са добрички, щото нищо не могат и нищо не се иска от тях...

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Чужда е, щото ти още не си от тези с "излишното имане"... Ама и няма защо да се стремиш, де... Защо да се хабиш за нещо излишно?
    именно тези с излишното имане злоупотребяват и заради тях в държавата е унищожена.
    защото те използват хората за да трупат богатства. едни маняци//

затова няма богат свещенник.... (истинско вярващ) затова добрите хора по-трудно избутват нагоре през мръсотията..

НО човешката природа е алчна.

Мега фен
    бедните хора не трява нарочно да седят бедни, ако имат шанса и възможност да се издържат. това също е паразитизъм.

Аз лично не познавам беден човек, който да иска да умре и да гладува, ама да не работи, всички искат работа, то това си е семосъхранение.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    именно тези с излишното имане злоупотребяват и заради тях в държавата е унищожена.
    защото те използват хората за да трупат богатства. едни маняци//

затова няма богат свещенник.... (истинско вярващ) затова добрите хора по-трудно избутват нагоре през мръсотията..

НО човешката природа е алчна.
    Щото няма кой да ги спре, климатроник. При неограничена власт всеки би постъпвал така.

Ама аз и лош човек, които за нищо не става, не съм видял да просперира ЛЕГАЛНО... Не съм чул за нито един зъл тъпак, който да е открил нещо ново и да е направил пари от това...
    Просто продължавате с евтинките си оправдания да не се развивате и да искате някой да ви издържа...

Мега фен
    оня поп с ролекса дето струва колкото на ваще къщата, колата и образованието сигурно не се води богат ;]

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    http://www.extremecentrepoint.com/archives/6253
    2:0 за мен до тук, не виждам да ми показваш линкове с информация, които да твърдят, че не е вярно
    Имах много познати на времето като тренирах, които бяха на същия принцип като теб - важно е участитето, няма значение дали се излагаш.
    Понеже първия ти линк беше към недоказани олигофрени, с втория реши да дадеш истински.

Мега фен
    ^
    ^
    ми може и да е богат, той си решава дали да дава пари или не. Никой не се меси насила в избора на човека как да постъпи, всеки си знае положението и дали може да даде. Бог му е съдник.

До колкото знам тоя часовник му бил подарък. И той го беше обявил за продан за да плати тока на една църква в Пловдив, не знам какво стана.
    Последно редактирано от defender : 09-18-2014 на 21:31

Аз лично не познавам беден човек, който да иска да умре и да гладува, ама да не работи, всички искат работа, то това си е семосъхранение.
    Абе, айде прочети малко по-назад какво съм написал, защото ми писна да се повтарям! Работа има, ама не и такава, дето да я вършиш с един пръст...

Щото няма кой да ги спре, климатроник. При неограничена власт всеки би постъпвал така.
    има, Путин. ;Д

Абе, айде прочети малко по-назад какво съм написал, защото ми писна да се повтарям! Работа има, ама не и такава, дето да я вършиш с един пръст...
    искам да те пратя при миньорите

Той има бая милиардчета, а не се е прославил с тяхното даряване...

Искам да те запаля на площада, ама това са си само мечти...

Мега фен
    ти що не идеш?
    или се гласиш да ставаш придворен милиардер на Путин?

Мега фен
    абе ти ако имаш пари в излишък давай колко ти дава сърцето, това е твоето дело, пък остави бедняка дали бил мързелив или не, друг ще го съди.

абе ти ако имаш пари в излишък давай колко ти дава сърцето, пък остави бедняка дали бил мързелив или не, друг ще го съди.
    АА, не! Тоя "другия" първо да дойде да си поговорим, пък после нека да си съди...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си