- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Окупациите на Университетите
http://www.svobodata.com/page.php?pid=14355&rid=6
За момент реших, че имаш нещо в тиквата, но щом се информираш от подобни сайтове, ще е загуба на време да се занимавам с теб.
абе пич, като имаш качества се стреми към развитие, обаче този стремеж да не ти пречи и да даваш.
Не да спреш да се развиваш т.е. имаш 1 фабрика и излишни пари 1000 лв., отваряш после 2 фабрики и пари излишни 2000 лв.
Ако искаш отвори и 10 фабрики.
Ама защо да ги отварям? Нали са ми "излишни"?
Ти сам го каза "ако имаш, си длъжен, ако нямаш - не си"... Не е ли това дискриминация и стимулиране на "нямащите" да продължат да нямат, за да им дават наготово?
Затова в нормалните държави си имат нормални данъчни системи и голяма част от проблемите са решени на по-високо ниво. Имам приятел в Дания и той ми разправя, че данъците му са 50% от заплатата. Колкото повече взимаш, толкова по-висок % данъци плащаш. И няма мизерстващо бедни.
Тука с климатроника говорите приказки от 1001 нощ.
защото имаш добри качества на работодател, които трябва да развиваш, трябва да развиваш добрите си качества. Спри да развиваш лошите си качества.
Последно редактирано от defender : 09-18-2014 на 21:24
http://www.extremecentrepoint.com/archives/6253
2:0 за мен до тук, не виждам да ми показваш линкове с информация, които да твърдят, че не е вярно
n00bs
Абе, с две думи, ДА ЖИВЕЯТ ПАРАЗИТИТЕ! Те само са добрички, щото нищо не могат и нищо не се иска от тях...
именно тези с излишното имане злоупотребяват и заради тях в държавата е унищожена.
защото те използват хората за да трупат богатства. едни маняци//
затова няма богат свещенник.... (истинско вярващ) затова добрите хора по-трудно избутват нагоре през мръсотията..
НО човешката природа е алчна.
бедните хора не трява нарочно да седят бедни, ако имат шанса и възможност да се издържат. това също е паразитизъм.
Аз лично не познавам беден човек, който да иска да умре и да гладува, ама да не работи, всички искат работа, то това си е семосъхранение.
Ама аз и лош човек, които за нищо не става, не съм видял да просперира ЛЕГАЛНО... Не съм чул за нито един зъл тъпак, който да е открил нещо ново и да е направил пари от това...
Просто продължавате с евтинките си оправдания да не се развивате и да искате някой да ви издържа...
оня поп с ролекса дето струва колкото на ваще къщата, колата и образованието сигурно не се води богат ;]
^
^
ми може и да е богат, той си решава дали да дава пари или не. Никой не се меси насила в избора на човека как да постъпи, всеки си знае положението и дали може да даде. Бог му е съдник.
До колкото знам тоя часовник му бил подарък. И той го беше обявил за продан за да плати тока на една църква в Пловдив, не знам какво стана.
Последно редактирано от defender : 09-18-2014 на 21:31
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Той има бая милиардчета, а не се е прославил с тяхното даряване...