- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
оп едит; темплара ми е от любимите за четене. Като пише обикновено е по теми, с които е наясно, а останалите просто пренебрегва. Няма да е зле да взема пример. Освен това е и добър и уравновесен човек. Честно казано нищо кофти не ми идва наум, което да се двоумя дали си заслужава да споменавам изобщо, та колкото и тъпо да звучи, огромен + е поне в моите очи. Не че трябва някой да му дреме к'во ми е мнението на мен за някого, но нали ... в духа на темата.
Последно редактирано от Auriss : 09-18-2014 на 20:03
не знам как има търпението понякога да се занимава с кораба и дифендър
тийнпроблем не му подхожда
старче
умно лапе ; дано не затъне. И ще е хубаво да го кара по-внимателно с провокациите.
// климатика е психопат, а дифендър лицемер. Ирл не бих ги и доближил, но тук ми е интересно да им чета мненията и съответно как реагират като подходя агресивно. Отново - ирл подобни 'експерименти' няма как да си правиш - невъзпитано е най-малкото. Но климатика наистина е плашещ по някакъв очарователен начин. Всъщност доста потребители има тук, на които им хлопат дъските. Баш на място си се чувствам![]()
Те срещите с откровената тъпота винаги са очарователни... поне в началото. Климатроника ми е любимец, вади същите инфантилни асоциации като петгодишната ми племенница. По детски е чаровен, така да се каже.
А иначе ауриса е пич.
Мислещо копеле е, обичам да чета кво пише макар да е рядко си е винаги на място.
А климатика е такъв заради социалната изолация която претърпява момчето на 20 + без женска ласка /Не Ице БАБА ТИ не се брои/![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Трезвен не бих я чукал, но ако говори дори и алкохола няма да ми помогне.
искам и за мен аурис да напише толкова дълъг коментар ;/
papugai понякога ми е забавен, друг път дрънка някакви небивалици
забавлява ме. разбирам се с простаци.![]()
харесвам я. почти никога не съм пропускала неин пост. една от малкото, която ме е впечатлила в този форум![]()
Грейнджър е супер яка и точна мацка
cuz I swear, I don't care ... ;]]
не съм я виждал ,но по сладкото коте на снимката мога веднага да предположа че е интилигнтна, мила, добросърдечна към животинки и помага на всеки
Много добро чувство за хумор
Пък и напоследък е сериозен.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
не се лигави:Д
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...