.
Отговор в тема
Страница 87 от 95 ПървиПърви ... 3777838485868788899091 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 151 до 2 175 от общо 2375
    Цитирай Първоначално написано от CoockieMonster Виж мнението
    Кое масло е най-доборото за коса? Искам възтановяване, мекота .. <3. Обмислям от пшеница.
    Според мен аргановото и от макадамия са най-добри.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Здравейте момичета, искам да ви попитам маслото от кипарис мога ли да го добавя към домашните маски , то става ли за коса.

Може да добавиш 1-2 капки към поне 50 мл базово масло, въпреки че не мисля, че ще има супер забележим ефект.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Аргановото масло ми се вижда твърде скъпо, за да си го мажа редовно на цялата коса честно казано. Ползвам го за лице и е НЕВЕРОЯТНО.
    donatc етеричните масла се ползват както ти е обяснила Hayashi - добавят се към базови, също съм чувала, че може към шампоана. А за дали става за коса - прецени според търсения ефект. намерих това :
    Показания: разсеяност, раздразнителност, мускулни спазми, ревматизъм, целулит, лоша миризма на кожата, потливост, мазна кожа, хемороиди, кашлица, косопад, миризма на домашни животни и др.
    доколкото аз разбирам, от козметична гледна точка е по-скоро за масажи, отколкото за коса
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от CoockieMonster Виж мнението
    Кое масло е най-доборото за коса? Искам възтановяване, мекота .. <3. Обмислям от пшеница.
    Всичките са за възстановяване и мекота, но фаворити са ми авторовото, кокосовото и зехтинът. (:

Някой може ли да сподели мнение за кокосовото масло на Икаров има ли ефект . Решила съм да си взема наши арган ойл обаче кога се ползва : преди сешоар на мокра коса , преди използване на преса или след нея ? Ще ви бъда много благодарна .

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    ^ Според мен Био е по-добре, а и като гледам цената ти излиза еднаква. На Икаров 3лв за 55мл. , а био-то ти излиза около 6лв за 100мл.

Мега фен
    Град
    <3
    мрън, влизам за да похваля това http://www.trampmarket.com/image/cac...oo-500x500.jpg
    *а аз рядко хваля някой козметичен продукт
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Всичките са за възстановяване и мекота, но фаворити са ми авторовото, кокосовото и зехтинът. (:
    Арганово*** оле хД

Голям фен Аватара на joannalof
    Има ли недоволни от тривитаминола?
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Цитирай Първоначално написано от joannalof Виж мнението
    Има ли недоволни от тривитаминола?
    Да...много на често започна да ми се омазнява косата от тривитаминола

Момичета направих си следната маска :2с л мас 2с л кис.мляко и 1ч л мед сложих я само по корените а по дьлжината кокосово масло , седях 2 часа и при отмиване забелязах че много коса ми изпопада , като я суших - сьщо , много се уплаших... някоя да е имала такьв проблем или е нормално заради сезона да пада толкова много ?

По това време на годината е напълно нормално да имате косопад, спокойно. (:

Здравейте , искам да ви попитам маста става ли за цъфтящи краища да я нанеса по дължината на косата ?

Цитирай Първоначално написано от tatyanaa Виж мнението
    Здравейте , искам да ви попитам маста става ли за цъфтящи краища да я нанеса по дължината на косата ?
    Не знам специално за мас, никога не съм ползвала. Като цяло цъфтящите краища ги оправя само ножицата. Ако искашда предотвратиш цъфтене, хидратирай. Но вече цъфнала коса, не се оправя.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Cara
    Guest
    Здравейте, искам да попитам имате ли мнение за philips salon super stylist hp4698 ? Благодаря предварително.

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    Тъй като започвам да ставам все по-руса, искам да попитам специално, ако има такива, русокоси момичета...каква грижа полагате за косите си, след като този цвят мноого изтощава и съответно е трудно да се гледа дълга,руса коса...И ако може да споделите нещо наистина ефективно за растеж? Имам чувството,че бадемово масло и стимуланта на Икаров не вършат работа...преди вършеха, де Но сега косата ми сякаш спря да расте и си остана една дължина.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Здравейте, момичета!
    Може ли да ми препоръчате някаква добра термозащита за преди преса и маша ( да предпазва от високи градуси )?
    Сумата, която мога да отделя е 30лв. Гледах Чи, много е хвалена.
    Благодаря предварително.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

xxmimitoooxx
    Guest
    Здравейте! Искам да питам бадемовото масло как се нанася без да е включено в маска и в корените ли да го слагам, и колко време да седя с него? Също така и колко често се ползва?

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ами то е безвредно, можеш при всяко къпане да го ползваш, за корените не знам колко е добра идея, ако си с мазна коса, няколко часа можеш да стоиш, някои стоят цяла нощ с разни масла, също е вариант

Четох за маски с желатин, мисля да пробвам, чак такива резултати ( http://media-cache-ak0.pinimg.com/or...ae59a0c18b.jpg )
    не очаквам, но пък има доста доволни хора

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Здравейте, момичета!
    Може ли да ми препоръчате някаква добра термозащита за преди преса и маша ( да предпазва от високи градуси )?
    Сумата, която мога да отделя е 30лв. Гледах Чи, много е хвалена.
    Благодаря предварително.
    На мен Чи не ми свърши абсолютно никаква работа за съжаление.

Здравейте, момичета. От известно време косата ми пада като че ли повече от обичайното. Не знам от сезона ли е, или от нещо друго. Чудех се дали ако я подстрижа ще спре или да използвам някакви маски и така нататък. Вие какво бихте препоръчали?

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Thэ Dark Girl Виж мнението
    Здравейте, момичета. От известно време косата ми пада като че ли повече от обичайното. Не знам от сезона ли е, или от нещо друго. Чудех се дали ако я подстрижа ще спре или да използвам някакви маски и така нататък. Вие какво бихте препоръчали?
    Домашна маска
    харесай си някоя от интернет

https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/...30843976_o.jpg
    https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...48277233_o.jpg

Най-накрая станах зелена аз! След второто изрусяване, което не беше супер сполучливо, но пък боята хвана. Препоръчвам на всички, които искат шарена коса Directions! Много по-добри са от Stargazer.
    А иначе съм в търсене на много силен изрусител подходящ за дебел почти черен косъм като моя. Уж бях купила най-силния от дрогерията, но въобще не изруси добре корените.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    със синьото ти беше по- добре
    manic panic са още по- трайни от directions, а special effects адски добри, най- добрите от тези
    само да кажа, че сообено в/у изрусено ще трябва да се мацаш всяка седмица/две, ако не искаш да имаш измит цвят
    аз ги ползвам в/у вече боядисана червена коса, за да поддържам цвета в изправност и пак се отмиват сравнително лесно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си