Офффф и аз съм много красива и е много тежко.Всички момчета в очилище се опитват да ме свалят и не виждат отвът физическата красота а имам шестици по много предмети.Нашата болка е наистина много потценявана незнам какво да правя
...а може би знам.
Опитах се да се поставя на ваше място,"красотници",и да разбера как мислите-все още ми се струва невероятно повърхностно и,да си го кажа направо,обидно към тези,които имат истински сериозни проблеми.Познавам хора,които са били психически малтретирани с години,хора,които се трепят от работа,за да могат да си плащат обучението.А вие,"клетниците",какви са ви проблемите?Че сте прекалено ослепителни?Че ви взимат за трофеи?Трофеите са позлатени,но кухи отвътре.Това,че ви мислят за такива не е понеже сте красиви.Има много красиви момичета,които са в дългогодишни връзки и които са се доказали и с интелекта си.Зависи и от самия имидж,който си изграждате.Нормално,ако имате визията и манталитета на к*рва,да се отнасят с вас като с к*рва.А за тези "неудовлетворителни младежи",които са ви под нивото-много зависи и средата,в която се запознавате с тях.Извинявайте,ама в чалготеките няма да откриете Мистър Дарси.Но аз се отплеснах.Това,което исках да ви кажа е:Ценете красотата си,не я представяйте като едва ли не нещо,което ви затруднява в живота.Но не я и издигайте на пиедестал,понеже има далеч къде по-важни неща.Както казва една хубава поговорка,"По дрехите посрещат,по ума изпращат".