Цитирай Първоначално написано от JullieeK Виж мнението
Бях решила да приключа темата, че всички ми дойдохте малко в повече, ама ми е адски забавно как "мислите", че оценките не са отражение на знания Това е жалко оправдание, нищо повече.Като не знаеш много ясно.че ще имаш 3 примерно.Айде всички умници, които мислят, че оцинките не са критерии да си снимат книжките да си докажа тезата.
Калпазанке, някои хора мислим напред и сме се ориентирали вече за сециалност
Не мога да ти кача снимка от книжката по простата причина, че вече не знам къде са. Мога да ти пратя снимки от дипломите ама не мисля за необходимо да го правя. Мога да проверя дали още са налични електронните протоколи в сайта на университета и тях да ти пратя ако толкова много държиш. За цялото си следване в което съм учил около 100 предмета имам 3-4 3ки, та може да си сигурна, че изобщо нямам намерение да се оправдавам с това. Имам високи дипломи и въпреки това продължавам да твърдя, че дадена оценка не може да отрази на 100% знанието ти или незнанието. Това, че имаш само шестици не говори даже много добре за теб не знам дали го разбираш. Не казвам, че трябва да имаш само 3ки. Предмети по които имам 3ки са едни от предметите по които знаех най-много като например Физика 1, Анализ и синтез на логически схеми, Механика 2 и т.н. И знаеш ли какво изобщо не ми е пукало колко имам.