- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблема на красивите момичета
Смайвала съм се колко колежки, на които съм се възхищавала за паметта и за високия успех, се оказаха просто неимоверно изобретателни.
Ча'ай малко, с'а, ти последно студентка ли си или специализантка?!
Опа, редактирам се.
Предлагам всичките колеги (да не ви изброявам поименно, лекарите /настоящи и бъдещи/ дентална медицина да не се пра'ят на ощипани, ами и те да се присъединяват) да се разпишем в темата колко хипер-мега-гига-тера-супер-дупер вървежни/готини/яки/красиви/Ентелигентни сме, че иначе ромското население не би ни насмогнало да ни хвали.
Последно редактирано от kalpazanka : 09-10-2014 на 08:56
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Я ги кажи поименно и в кои болници работят тия изобретателните да не попадаме на тях хаха. Въпреки, че аз за по-сериозните неща в България се доверявам на първо място на Военна не знам защо. Някак има ред, не е като разпасан двор. За Александровска ще си замълча за момента.
Продължавам да твърдя ,че високите оценки не са почти никаква гаранция за високи познания в дадена област.