- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
на тоя етап няма какво да кажа
като изкарам второто висше тогава![]()
Сега Еwok ли е или кво? :д
имам муза за задаване на въпроси, щото
Шъ почна от бейсикс :
Как се казваш ?
Oт къде си ?
Какво възнамеряваш да следваш, ако вече следваш, какво е то ?
Любим цвят ?
Коя зодия си ?
Вярваш ли в зодиите ?
Каква личност мислиш че си ?
Най-щастливото нещо което ти се е случвало ?
Колко езика владееш ?
Кои страни би посетила ?
А кои си посетила ?
Любими потребители у форно ?
Кои потребители са ти антипатични ?
Защо си избра този аватар ?
Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 09-24-2014 на 17:25
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Ewok,
1. Защо се регистрира във форума?
2. Море или планина?
3. Имаш ли животни и ако отговорът е "да" - колко и какви?
4. Как се казва човекът, на който можеш да разчиташ за всичко - буквално като му се обадиш и кажеш, че си убила някой, да те пита къде ще копаете?
Специално заради теб пиша във форума :Д
Ще ходим ли на Остава?
Любим детски спомен?
Би ли си взела/имаш ли електронен четец? Смяташ ли, че може да замести истинската книга?
Пироман ли си?
Имаш ли ирационални страхове? Какви?
Пиеш ли кафе? Как го обичаш?
Имаш ли принцип, който никога, ама никога не престъпваш?
Stalk-ването здравословно ли е? А неизбежно ли е?
Как си днес?![]()
Как се казваш? Боряна
Oт къде си? София
Какво възнамеряваш да следваш, ако вече следваш, какво е то ? Приета съм първа година културология в СУ
Любим цвят? напоследък е този :Д, но по принцип е може би тъмно синьо
Коя зодия си? Риба
Вярваш ли в зодиите? Не особено.
Каква личност мислиш че си? готина, хаха, не, като цяло се смятам за добър човек, леко надута, активна (не във физическия смисъл :д), интелигентна, можеща и помагаща
Най-щастливото нещо което ти се е случвало? хммм, може би като ме приеха в СУ се радвах най-много на конкретно събитие
Колко езика владееш? За съжаление чужд знам само английски. Имам намерение в университета да понауча френски, но знам, че е труден, ако не се занимаваш само с него, и не се боря за някакво ниво, само колкото да мога да се оправя :д
Кои страни би посетила? Всички :д (почти) Според мен всяка една си заслужава да бъде посетена и има какво да научиш.
А кои си посетила? Гърция (но бях мн малка и не помня много), Турция (но на курорт и не се брои според мен), Полша, Испания и Финландия (в този ред)
Любими потребители у форно? Suiadan/4u6kazelena <3, един непишещ отдавна с много никове, дриймърката, Павлетка, Jaune и Naive от сега пишещите о, и Blab
Кои потребители са ти антипатични? ми те са един куп безлични, не им знам никовете, но пишат едни и същи тъпи неща и развалят всяка тема
Защо си избра този аватар? Защото това една прекрасна стиймпънк ретро госпожица, а и смятам, че ми отива (:
1. Защо се регистрира във форума? за да играя на игри във фъна :д
2. Море или планина? И двете.
3. Имаш ли животни и ако отговорът е "да" - колко и какви? Аз лично не, но приятелят ми си има котарана, която приемам като своя и много се обичаме. Обмислям да си взема едно малко котенце скоро, но ще видим дали ще се погодят с госпожицата.
4. Как се казва човекът, на който можеш да разчиташ за всичко - буквално като му се обадиш и кажеш, че си убила някой, да те пита къде ще копаете? Андрей
Специално заради теб пиша във форума :Д ав, со свет
Ще ходим ли на Остава? Да, разбира се, и Нели ще дойде.
Любим детски спомен? нямам конкретен. Дългите лета в квартала и детското ми бфф, с него бяхме големи калпазани.
Би ли си взела/имаш ли електронен четец? Смяташ ли, че може да замести истинската книга? Нямам, но бих си взела определено. Напоследък чета на телефона и не е мн удобно. И да, смятам, че може да замени книгата. На път е много по-удобно, отколкото да си мъкнеш тухлите. Спомням си преди като ходех на лагери носех по три дебели книги да не би някоя да ми омръзне. Неудобно е.
Пироман ли си? хаха, преди бях, винаги носех кибрит или запалка и си палех някви неща. Дори веднъж да направя пожар в нас, но се ограничи само до кофата за боклук :д
Имаш ли ирационални страхове? Какви? имам лека форма на оцд и понякога е доста дразнещо. Най-силното е, че не мога да съм спокойна с отворена врата в стаята, както и не мога да съм с гръб към вратата.
Пиеш ли кафе? Как го обичаш? Рядко. Обичам го на ристрето (много късо и силно, бомба :Д) или капучино. Но като цяло предпочитам чай.
Имаш ли принцип, който никога, ама никога не престъпваш? Мммм, не се сещам. Не се смятам за супер принципен човек, всичко си е според ситуацията.
Stalk-ването здравословно ли е? А неизбежно ли е? Това е начин на живот :д По-скоро не е здравословно, понякога изпадаш в кофти ситуации ирл, ако не се усетиш. Но, ако веднъж си започнал, е неизбежно, просто става навик.
Как си днес? С лек махмурлук, малко започна да ми писва вече :д И си хапвам домашен галет и така като гледам ще си го хапна целия като едно добро прасе.
А по колко време се седи?
Последно редактирано от Ewok : 09-25-2014 на 07:48
Най-красивото място, което си посетила?
Вярваш ли в прераждания?
Любим жанр филми?
Суетна ли си?
Как си представя един спокоен, лежерен ден?
Губиш ли си чорапите в пералнята?
Любим ден от седмицата?
Най-красивото място, което си посетила? Гданск, Полша so far
Вярваш ли в прераждания? не
Любим жанр филми? все още не съм го открила, може би исторически драми
Суетна ли си? По-скоро да. Обичам всичко да си match-ва цветово и понякога мисля от предния ден какво ще облека :д
Как си представя един спокоен, лежерен ден? Скучен. Зависи от предните дни, де. Цял ден гледане на филми с мъжа, да напазаруваме и да си сготвим нещо... Принципно е приятно, но напоследъкк твърде много такива дни ми се насъбраха и не мога да ги оценя.
Губиш ли си чорапите в пералнята? Преди да, вече не. Сигурно защото пералните са по-нови/
Любим ден от седмицата? хм, може би петък, но като цяло все още ми е все тая кой ден е, понеже графикът и заетостта ми не зависят от това
подхожда ти аватарът, дам
ОХ, сърцето ми заби така лудо
ами този с многото рег, да не е айлавпусиджуйс?
мда, както се случи, когато бяхме заедно и те питах 'баща ти е музикант, нали' и ти отвърна 'ддддддаа, леле... откъде знаеш' и аз се почувствах като страховита психопатка ;/
какво правиш?
как лекуваш настинка?
може ли да съм танцьорка на сватбата ви, а габи певицата?
имаш ли някакви генетични музикални заложби?
чете ми се нещо романтично, разкажи някой ваш момент
хоби?
спорт?
любим герой?
похвали се, оплачи се
и сега МАЛКО да те подразня
с какво бельо си?
любима поза?
навън е мокро, а ти как си?
прости ми ;/
ами този с многото рег, да не е айлавпусиджуйс? не е той; се тая
какво правиш? убивам един час преди да стане време за работа
как лекуваш настинка? със самовнушение и лукчета, а ако е много зле - смуча хапчета
може ли да съм танцьорка на сватбата ви, а габи певицата? не съм чувала Габи да пее, пък на сватбата ни няма да има танцьори, но си добре дошла като гостенка да се раздаваш
имаш ли някакви генетични музикални заложби? Нз, май не. Единственото е, че мога да пея вярно (не хубаво, вярно :д)
чете ми се нещо романтично, разкажи някой ваш момент хммм, то беше още в началото. Беше ми направил вечеря (за първи път) и после нали се натискахме и бяхме под завивката и когато *блъш* влезе в мен, ми каза, че ме обича и беше много сладко и го карах да го повтори още три пъти. (не съм добра разказвачка)
хоби? да правя сладки неща
спорт? не :Д Харесвам плуване да го правя, но е мн занимавка, и зимните олимпияди да ги гледам.
любим герой? ддз, Шерлок
похвали се, оплачи се животът ми продължава да се нарежда; излезе ми програмата и вторник е доста кофти от 9 до 7 плътно :с
и сега МАЛКО да те подразня
с какво бельо си? черни прашко-боксерки и черен сутиен (комплектът ми от бала)
любима поза? не ги знам как се казват :Д аз да съм по корем, ама легнала, а не като на кучешка и той отзад
навън е мокро, а ти как си? не съм мокра, супер мн ме боли стомаха и започва да ме дразни, ще взема най-накрая да пия някакво лекарство
прости ми ;/
да, разбира се ;*
таннан любимия ми въпрос - Опиши се с 3 думи
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
с какво точно се занимава баща ти?
каква искаше да станеш, като пораснеш, когато беше малка? (всички периоди, ако е имало такива:Д)
а сега каква искаш да станеш?
защо Културология? (тук се моля за конкретен отговор, далеч от отнесения - тип "дава добри насоки за това, с което искам да се занимавам", етц.) с какво искаш да се занимаваш? културен мениджмънт? усвояване на средства по проекти? (:Д) изобщо - какво професионално бъдеще рисуваш за себе си? доколко сферата на културата и изкуствата ти е позната към този момент? какви наблюдения имаш (може би покрай баща си, кой знае)?
посочи няколко души/организации/инициативи (без значение от структурата, каквито - такива) в сферата на културата у нас, които ти се струват смислени/любопитни/значими/етц.
кое изкуство те интересува най-силно/кое ти е най-близко?
останала съм с впечатлението, че се интересуваш от история, в този смисъл очакваш ли Културологията да осмисли световната/европейската история в контекста на изкуствата и културата?
като запален (предполагам само) историк, би ли се заела с описването/архивирането/запазването на настоящето (конкретно в сферата на изкуствата и културата)? в действителност, това е един от най-осезаемите проблеми в сферата, т.к. на нашата нация като цяло й липсва мисленето в перспектива, чужди са й понятия като устойчивост, ценност(отвъд материалната) и т.н.
или би се занимавала с научна дейност, под формата на исторически изследвания?
без какво не можеш?
а без какво не искаш?
//сигурно има и още, но - по-късно;