- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- НИМОА ДА СА ИЗСЕРА ;(
Вече седмица и половина без успех опитвам да се изсера.Не знам защо става така ям си нормално ама на последък спрях понеже не знам... ;( Пуша много,не знам дали проблема идва от там,ама... Какво да правя операция май ше трябва да се прави ли незнам ???Дайте ми съвет какво как да ям? ;( ;( ;(
Почни да консумираш храни, богати на баластни вещества. Провери и щитовидната жлеза- хипотиреоидизъм също може да е причина за такъв проблем.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Една приятелка ми вика да се пропия с прясно мляко и реших да мина през магазина да си взема 3 ботилки! Няколко часа по-касно се изсрах яката и гледам че бях отслабнал с 2,5-3 килограма. МАМАТА ХРИСТОВСКА!![]()
![]()
![]()
При такива проблеми се яде масло със захар. А щом си пушач, сутрин с цигарата, 1-2 кафенца и готово. ХА-ХА