Здравей ...
Така е доверявам му се прекалено много ... Когато каза тези неща отвличането на вниманието, май имаш право .. Лошото е че го ревнувам адски много и незнам с тези твой думи някак си ме накара да се замисля и да разбера, че може би не съм единствена за него въпреки това, което казва ... Гадното е в това, че понякога много ме наранява, но по някаква странна причина отново отивам при него. Доста често той търси вината в мен, а не в него ... Понякога също така ме прави най - щастливата ... почти всяка сутрин ми прави закуска ... Понякога ме кара на училище и ме взима ... Когато съм болна е до мен ... Понякога е много мил... Много често ми подарява рози ... Не съм материално момиче смисъл да не кажеш, че съм ... В еидн момент съм готова да го оставя въпреки болката смисъл в един момент тя ще спре .. Но според мен 1 път и първата любов не се забравя, а именно всичко е свързано с него ... Та както казах в един момент мога да го оставя случвало се е да му кажа, че не мога повече и съм го оставяла за 1 седмица най - много и през това време той ме търсеше нон стоп .. нарочно говорех с момчета и то пред него и някак се дразнеше. Дори един ден бях с неговия най - добър приятел на кафе и си говорехме и той дойде в това кафе и седна на съседната маса с негови други приятели, а не при нас, което беше добре. След 5 минути получих смс, който цитираше : - Ако се опитваш да ме накараш да ревнувам браво получава ти се след като го прочетох просто се засмях и го погледнах, а той отклони главата си на другата страна. Не му писах и просто седях. Най - добрия му приятел тръгна да ме целува мръднах се колкото се може повече назад, но не можех зареди една картина и той просто тръгна да ме целува, а аз го бутах ... и в момента, в който гаджето ми видя това дойде и го бутна така, че да отиде на достатъчно голяма дистанция от мен и така нареченият ми приятел просто ме погледна очите му се бяха насълзили и излезе от кафето. Догоних го и го прегърнах силно и той каза, че ме обичал и че не искал друг да ме докосва и че не може без мене ... Той плачеше за мен ... За пръв път го виждах да плаче и повярвай ми много ме заболя като го видях такъв .. Някак не мога да се откажа от него дори понякога да трябва ... Аз съм на 16 .. Той е на 19 .. Знам, че имаме голяма разлика и предполагам ще си изкараш лошо мнение за мен, но моля те недей .... Мерси много