- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя с него ... ?
В такъв случай - благодаря на аллах, че пази тийнпроблем от присъствието му. :Д
Моят проблем е почти същия и честно казано няма оправия... Но и аз съм прекалено привързана и ме е страх да го пусна да си отиде.
Но ако погледнеш ситуацията от друг ъгъл, ъгъла на трети човек, ще видиш, че не е нормално това негово държание, но каквото и да прави, каквото и да казва, наистина не иска да те загуби.
Не ми се струва нормална вашата ситуация.. В една връзка трябва да има известно лично пространство, никой няма право да те ограничава с кого и кога да излизаш и как да си ползваш фейсбука. Твоя приятел има някаква мания да контролира всичко и буквално не ти дава въздух. За какви нецензурни снимки говориш? Задължително спри да му пращаш или му забрани да ти прави такива, това са компромати, с които винаги може да те държи и изнудва. Не знам как се чувстваш ти, но аз не бих могла да имам връзка с човек, който не ми дава свобода. Съветвам те да сложиш край на връзката ви, със сигурност ще боли, но в последствие ще осъзнаеш, че си взела правилно решение. Успех и не се колебай да се обърнеш към родителите си или полицията ако започне да те заплашва и преследва!![]()
нали осъзнаваш, че това мяза на психически отклонения и тиранизъм (говоря напълно сериозно, хората с подобно поведение обикновено имат доказани или пък все още недоказани проблеми)
измъкни се, докато отношенията ви не са станали по- сериозни а.к.а. не си му родила деца и не сте се преместили някъде да живеете и за нищо на света не позволявай да те дистанцира от другите ти приятели, познати и семейство, защото това е една от тактиките, с които да те накара да се чувстваш сякаш имаш само него и той е единственият, на когото можеш да разичташ
Ако бях на твое място бих го зарязала колкото и да го обичам това си е направо тормоз няма смисъл да го търпиш ама щом толкова искаш да си с него мъчи се твоя си работа
И аз съм ревнив ама не чак до там.По-добре му е.и мамата и го разкарай,убеден съм че ке си намериш някой който ще те обича и няма да те ревнува толкова.