- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Избори 2014
Не го приемай лично Лиле, хапя всички, а в темата за готвенето те захапах, защото видях, че много си измисляш та реших да те поспра малко. Тук наблюдавам, че се изхвърляш като чекия на мокър пясък и ми стана смешно, като ти стане време да гласуваш и почнеш да обсъждаш политика с друг освен с вашите и телевизора, че и да имаш поне малка идея, какво става в дадена партия, зад кулисите, че и в държавата - тогава може и да се съглася, че си започнала да разбираш и ти е работа да обсъждаш, за сега си мъничка (не го приемай като нападка или обида) за избори. Мислиш по детски, ако щеш.
А дали разбирам или не, не мога аз да кажа, факт е обаче, че от месеци се занимавам, а цял живот съм отгледан в такива среди.. По убеждения съм за силно социално-правителство, по партия също, за жалост вижданията ни (на мен и партията) за социална политика се разминават. Членувам в редица не-правителствени организации, както и няколко вътрешно-партийни. /това е от скоро, защото от скоро реших, че искам да се занимавам усилено, а преди не съм членувал само съм помагал от време на време./ Когато като мен прекарваш по 20 + часа в организиране на избори, агитиране и прочие за период по-голям от месец, тогава искам да ми кажеш ти разбираш ли.
Найв - АСНЕ РАСПИРА, АСНЕ ЗНАЕ.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.