.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 668

Тема: Избори 2014

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    ne mi puka dali dps shte e na vlast...
    Нямам думи !

Цитирай Първоначално написано от Dollie Виж мнението
    Нямам думи !
    abe momiche, ti ot koi svqt padash!?
    Na kolko godini si veche, che vitaesh v oblacite!?
    Bareka s kakvo po-razlichen e?
    Chovel s chasovnik za 5000 evro, shte mi obqsnqva za stradanieto na bednite.
    Ot kude mislich, che stana tolkova izvesten toq kefal, che vseki den dava milioni za televizionnite si reklami? Ot kude do skoroshen piliovec stana miliarder?
    Aman, vsqko novo pravitelstvo ot prosto na po prosto i alchno.
    2009 godina boiko borisov samo namigna i kaza neshto protiv dogan i celiq prost narod si go navrq kato glasuva za gerb, i sega sled gerb da doide oshte po golqmo laino da ni dovurshi.

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    abe momiche, ti ot koi svqt padash!?
    Na kolko godini si veche, che vitaesh v oblacite!?
    Bareka s kakvo po-razlichen e?
    Chovel s chasovnik za 5000 evro, shte mi obqsnqva za stradanieto na bednite.
    Ot kude mislich, che stana tolkova izvesten toq kefal, che vseki den dava milioni za televizionnite si reklami? Ot kude do skoroshen piliovec stana miliarder?
    Aman, vsqko novo pravitelstvo ot prosto na po prosto i alchno.
    2009 godina boiko borisov samo namigna i kaza neshto protiv dogan i celiq prost narod si go navrq kato glasuva za gerb, i sega sled gerb da doide oshte po golqmo laino da ni dovurshi.
    1. Пиши на кирилица.
    2. Ако на теб не ти е проблем да живееш в България и да си управлявам от турци си гласувай за ДПС. Не ме бърка гласа ти като цяло. Но и ти не взимай толкова навътре моя. Аз съм си преценила защо да гласувам него...

Мега фен Аватара на Lilanda
    1. Пиши на кирилица.
    2. Ако на теб не ти е проблем да живееш в България и да си управлявам от турци си гласувай за ДПС. Не ме бърка гласа ти като цяло. Но и ти не взимай толкова навътре моя. Аз съм си преценила защо да гласувам него...
    Ама чаааакай малко, той да е казал, че ще гласува за ДПС? о.О

Много е прав между другото.

anonymous708973
    Guest
    Аз съм си преценила защо да гласувам него...
    Щото си пила газ, без извинение.
    Бареков, братчееее. Сърцето ме боли, като гледам как по предварителни проучвания ще събере 7-9%. И 2 са му много на малоумника.
    Поддръжниците на Атака и Бареков за мен лично са откровени малоумници, които са живели под камък в последната година и половина и би трябвало да им бъде забранено да гласуват на база невменяемост. Просто няма как да си бил в час... какво значи "в час", достатъчно е да си отворил 2 вестника, за да знаеш как и двете партии са гола вода.

Аз гласувах вече. Около мен доста хора се чудиха за същата партия - само чудене като процес ми допада. Ще се сетим, че не е необходимо да гласуваме за 2-3 големи партии.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 10-05-2014 на 16:30

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Щото си пила газ, без извинение.
    Бареков, братчееее. Сърцето ме боли, като гледам как по предварителни проучвания ще събере 7-9%. И 2 са му много на малоумника.
    Поддръжниците на Атака и Бареков за мен лично са откровени малоумници, които са живели под камък в последната година и половина и би трябвало да им бъде забранено да гласуват на база на това, че са невменяеми. Просто няма как да си бил в час... какво значи "в час", достатъчно е да си отворил 2 вестника, за да знаеш как и двете партии са гола вода.

Аз гласувах вече. Около мен доста хора се чудиха за същата партия - само чудене като процес ми допада. Ще се сетим, че не е необходимо да гласуваме за 2-3 големи партии.
    AnarchyGirl

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си