- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.7
Сигурна съм. Ще ми легне супер солено да го поддържам. Затова и не се боядисвам цялата.
На Manic Panic са им много скъпи доставките, защото са от САЩ. А и четох по-хубави мнения за Directions и, че се задържат повече.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
скъпи са, са, има най- различни коментари в мрежата, но manic panic наистина са по- трайни, от личен опит говоря, аз също съм с черна коса по рождение
btw с лещи ли си?
Нда, аз вече почти винаги ходя с цветни лещи вместо с безцветни.
Ще ги пробвам и Manic Panic един ден значи. Аз се надявам да ми се задържи цвета приличен поне месец, защото не си мия косата много често.
може с една лъжичка от боята, смесена с балсам, да тонираш периодично, на мен добре ми се получава
Мислех да го правя това, но май трябва да си купя маска в бурканче, защото иначе не виждам как ще пъхна боята в тубичката с балсам.
хм, ми аз всеки път си забърквам малко в една купичка, не съм сложила боята в балсама перманентно
Ще ми препоръчате ли термозащитен спрей, който няма фиксация и няма ни най- малък намек за втърдяване на косата, защото моята е мн мека и дори пяна не понасям в/у нея, чувствам я гадно, да не оставя един такъв филм в/у косъма, който привлича прах и на др ден да ти се струва леко мръсна, а не пухкава и гладка ии по възможност да не е някакъв мега скъп като фдт на Estee Lauder
P.S. Взех си сухия шампоан на Батисте и нали съм с червена коса, та си взех тоя оцветения, за да не оставя бели прашинки, да, ама като прокарам пръсти през косата, познайте...
Аз като си правя само бритона заради шапките зимата си боядисвам цялото чело... Ама поне не изглежда все едно имам пърхут.
Искам да попитам нещо за ампулите на Seri Bioproten за въстановяване (онези сините), дали пада боята от тях и също така пада ли боята от маската Miosotis?! Кажете ми как да се грижа за боядисана коса, колко често да се боядисвам и много ли ще ми се увреди косата (ще се боядисвам с безамонячни бои) и кои според вас са най качествените бои и най щадящи косата?! Аз се боядисах с Casting на Lorealhttp://www.teenproblem.net/forum
Хора, сестрата има стабилен пърхот, казвайте с какво да го махаме.
Шампоан сме харесали, някакви допълнителни грижи и съвети да дадете?
Kelual на Ducray и ще мине.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Реших да си взема продукти на марката Макадамия. Мисля да си взема шампоан 300ml и балсам 100ml, но сега се чудя балсама или маската да взема кое е по добрия вариант? И шампоана за колко време ще ми свърши работа?![]()
Момичета от доста време ползвам маслото на Макадамия (месеци вече). Чудя се дали да не сменя с нещо, нали косата привиква. Аз го нанасям след измиване, добре ми се отразява, защото имам много суха коса. Преди слагах арганово, но то някак не ми попива така добре, даже изобщо и започнах да го слагам само в маски. Искам нещо, което да нанасям без да изплаквам. Дайте идеи.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Leave-in-cream na Macadamia <3
Привет на всички момичета във форума! Преди месец попаднах на вашата тема и бях впечатлена от компетентността и резултатите, който сте постигнали с вашите коси. Винаги съм била с дълга коса, но се наложи преди месец да се пострижа, защото беше изтощена от сешоара. Вече оставям косата си да изсъхне сама,правя си маска веднъж седмично с хума и оцет защото косата ми е мазна и имам проблеми с пърхота,използвам и тоник против косопад на Билка и бих искала да заздравя косата си защото не спира да капе. Косата ми е естественно права, но въпреки това се заплита много. Ако някой може да ми препоръча балсам или друг продукт, който е ефикасен и наистина помага за лесно разресване ще съм много благодарна!
Момичета, предложете ми маша за коса, по-дебела, от която сте доволни. Да не е много агресивна към косата и да е добро покритие.![]()
Балсама не съм ползвала, но опитах шампоана и маската. Маската е много добра и е страшно икономична, трябва ми много малко количество и стига за много време. Една опаковка от 250 ml ипозлвах повече от 4-5 месеца. Иначе шампоана изобщо не ми хареса, дори не съм го изразходила и така си стои. Корените ми от него стояха страшно мазни, а надолу косата стоеше на клечки и по - суха въпреки маската. Щом го смених с най - обикновен Wash & Go усетих страхотния ефект на маската.
Все пак зависи от типа коса на теб може да ти пасне по - добре.
В този ред на мисли някой използвал ли е шампоана с кофеин на Кройтерхоф. През есенния сезон косата ми капе малко повече и се чудя дали ще ми свърши работа, а и бих се възползвала от шанса да ми расте малко по - бързо косицата![]()
Аз имам тази http://www.technopolis.bg/b2c/detail...LIPS-HP8605/00 и съм много доволна![]()
Здравейте момичета, по принцип постояннo ви чета, но напоследък нямам никакво време
Та.. решила съм сега да направя една почивка и възстановяване на косата си от всички преси, третирания и т.н. Бях чела,че си правите маски за коса с кокосово масло, но забравих от кое бяхте доволни и не мога да го намеряТова например ще стане ли http://www.zoya.bg/%D0%9A%D0%BE%D0%B..._D0_BB_D0_BE-s
![]()
Някой да е решавал проблеми с косопад? Маски колкото искаш написани ама ми се иска да чуя мнения. Подстригах се сигурно с 8 пръста (горката ми дълга коса) и от тогава оплешивявам![]()