- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
мяу?
То и ся си има неделни училища, който иска учи. Не знам за кво се бори дефендито.
Добре, ако се заличат турските партии какво ще стане?
казах, че може би трябва да се въведе, не съм сядал да го обмислям с подробности.
то има и спортни школи, защо изучават тогава физкултура в училищата.
за кого ще гласувате на следващите избори? :Д
tva se znae, ama te kak shte go razberat?
lesno manipolirano stado
dobra ideq![]()
mejdu drugoto, defender, ti si geniii..
dobra ideq e predi da eleminirame DPS, da suzdaden specialni sdrujeniq, organizaci, koito da уведомяват и рекламират до колкото е възможно турците, ама те пак няма да повярват. пак ще си гласуват за дпс, което ще ги лъже и провокира.... Защото никой не иска българските партии да се потурчат от една страна.. примерно националните ни партии?
Не трябва да има деление,ама на думи е много лесно. Ай сиктир.
Образование. Само това може да ги спаси, всъщност и нас като народ..
Образования човек се манипулира трудно. Образования човек се ядосва като група хиени го лъжат и крадат.
Необразования от друга страна се манипулира лесно. Подхвърляш му идея или идеология, независимо дали става въпрос за религия, етнос, нация или партия.
Волен как се опитва да убеди хората, че проблема на България е ЕС, а не тея гладници, които държа на власт 1 година със златното си пръстче.
Нали като води стадото на лов за вещици печели на 2 фронта, хем на него не му търсят отговорност, хем така сваля отговорността от тези които го хранят.
E, то е ясно, че няма да ги образоваме скоро, така че идеята отпада![]()
Всичко друго са временни мерки.
и кво очаквате, ДПС да ги образова?
Пък и турците са си образовани, повече от някои българи. Просто ДПС действително стои зад гърба им и се страхуват да не дойде някоя ''българска'' партия като Атака, която да ги унищожи, защото сега си имат добър съюз и получават добра подкрепя. Така че няма да се откажат. Май единствения вариант е насилствено, но при положение, че няма и качествена българска партия, няма кво се прави. Ще ни вкарат в една война.
Що си толкова инфантилен?
Ако ги е страх от атака, значи не са образовани.
Образованите турци знаят какво става. Знаят, че атака е просто плашило. Насилието никога не е решение и ще предизвика само насилие.
мисля, че това не е напълно вярна, човек се манипулира в зависимост от това кое възприема като реалност или приоритет - за мен най-лесно се манипулират материалистите (тва е най-първосигналната секта).
ПП: Поведението на Волен Сидеров е за пример за останалите политици, сега не знам ако някой ден има власт какво ще направи на дела, но последно време ми харесва.
Последно редактирано от defender : 10-27-2014 на 20:20
Добре, не точно '' страх'', ами добра подкрепа, каквато получават сега от ДПС. Щото квото и да си говорим, сега властта е в техни ръце и си правят квото искат. Привилегиите далеч щяха да им паднат, ако бяха разпределени между български партии на фона на НАЦИОНАЛНИ такива.
Просто не е нужно да си образован да го разбереш.
Турците винаги ще искат да разчитат на своя партия в тази система и трябва да си наивен, ако си мислиш, че това ще се промени.