- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МИО - струва ли си?
Кога съм казал, че СУ е перфектен? Че то и там приемат с тройка! Но разликата е в това, че 1. в СУ е по-трудно да завършиш и 2. СУ е на по-високо ниво от всички останали университети, без значение каква е специалността. Аз не съм виноевен, че не си се записала в СУ и не ти харесва, но това са фактите. СУ е най-добрият български университет и това скоро няма да се промени.
Само в един пост си ги съчетал двете неща - "Кога съм казал, че СУ е перфектен?" и "СУ е най-добрият български университет и това скоро няма да се промени.", не ти въобще не казваш, че СУ е перфектен. И btw, някъде да съм се оплакала, че съм се записала в Свищов, а не в СУ, или че не ми харесва?! Спирам да пиша, очевидно защо.............. :X![]()
Не съм казал, че СУ е перфектен. Казах, че СУ е най-добрият от всички останали български университети. Това означава, че на общото ниво СУ е най-добрият, но самият СУ също си има своите недостатъци. Не подлагам на съмнение интелектуалните ти способности и мисля, че ще ме разбереш.