.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 611

Hybrid View

Повече от фен Аватара на mimonte2
    Цитирай Първоначално написано от sweet__potion Виж мнението
    Въобще не ме интересува как е в УНСС, не уча там, нямам намерение да уча там. Проблема е, че насаждаш погрешното си свое мнение, че едва ли не навсякъде ВУЗовете са зле, само СУ е цъфнал и завързал.......... 'айде моля ти се, по-добре спри да пишеш. Всеки си решава къде и какво иска да учи.
    Кога съм казал, че СУ е перфектен? Че то и там приемат с тройка! Но разликата е в това, че 1. в СУ е по-трудно да завършиш и 2. СУ е на по-високо ниво от всички останали университети, без значение каква е специалността. Аз не съм виноевен, че не си се записала в СУ и не ти харесва, но това са фактите. СУ е най-добрият български университет и това скоро няма да се промени.

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    Цитирай Първоначално написано от mimonte2 Виж мнението
    Кога съм казал, че СУ е перфектен? Че то и там приемат с тройка! Но разликата е в това, че 1. в СУ е по-трудно да завършиш и 2. СУ е на по-високо ниво от всички останали университети, без значение каква е специалността. Аз не съм виноевен, че не си се записала в СУ и не ти харесва, но това са фактите. СУ е най-добрият български университет и това скоро няма да се промени.
    Само в един пост си ги съчетал двете неща - "Кога съм казал, че СУ е перфектен?" и "СУ е най-добрият български университет и това скоро няма да се промени.", не ти въобще не казваш, че СУ е перфектен. И btw, някъде да съм се оплакала, че съм се записала в Свищов, а не в СУ, или че не ми харесва?! Спирам да пиша, очевидно защо.............. :X

Повече от фен Аватара на mimonte2
    Цитирай Първоначално написано от sweet__potion Виж мнението
    Само в един пост си ги съчетал двете неща - "Кога съм казал, че СУ е перфектен?" и "СУ е най-добрият български университет и това скоро няма да се промени.", не ти въобще не казваш, че СУ е перфектен. И btw, някъде да съм се оплакала, че съм се записала в Свищов, а не в СУ, или че не ми харесва?! Спирам да пиша, очевидно защо.............. :X
    Не съм казал, че СУ е перфектен. Казах, че СУ е най-добрият от всички останали български университети. Това означава, че на общото ниво СУ е най-добрият, но самият СУ също си има своите недостатъци. Не подлагам на съмнение интелектуалните ти способности и мисля, че ще ме разбереш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си