Ами така беше. Той боксът не е само хамалската да размахваш юмруци, има си и номерца, и удари под кръста и по тила отзад, и зопчици разни... Има си хас да е 20-тина години в тоя занаят и да не ги е усвоил Кличко почти до съвършенство (след като Коли Сандърс примерно го кара няколко пъти да пълзи по пода, вече не може да си позволи да подцени противник или да се разсее даже и за секунда на ринга). Но това е: нашият го почна много прибързано за нокаут, разкри се, получи два светкавични нокдауна и оттам нататък вече не беше същият Кубрат Пулев. Макар че в четвъртия рунд се върна в мача, в петия му вкара страхотни зашеметяващи пулевки запазена марка, но проспа секундата след клинча, когато оня ловко и хитро се гмурна с тяло напред и го просна точно когато Кубрат започваше да се помпа отвътре, което май го направи точно в тоя момент твърде небрежен (подвеждащо е това и в живота, дааа - "предшества падането" според "Притчи"). Еми... ценен урок за нашия, досега не беше губил в професионалния бокс, а да загубиш от тоя Терминатор не е никак срамно, ами даже може да се окаже дар Божи. Дано да си вземе поуките момчето, защото има много, много хляб в него! И аз страшно го уважавам - то ми и личи
(Не зная дали видяхте видеото с мръсната игра на Кличко - ударът му с лакът в трахеята на Кубрат, който го е пратил в третия нокдаун. Това на мача ми се стори като изблъскване, бях прав, напрегнат... нямаше как да го забележа. А и явно видеокадрите са от неофициална камера - току що ги прегледах няколко пъти. Коментарът ми е, че Кличко така не може да удря даже африкански слонове, камо ли пък живи хора - колкото и да са му скъпи на сърцето всичките му пояси:
http://gong.bg/oshte-sport/drugi-spo...boksior-305356 )