Я, тука и сериозна тема имало по въпроса.
Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението

И все пак Кубрат се държа като мъж. Много лекета и лигльовци от тоя форум могат да се учат от него на мъжко поведение. Оставам с най-добри впечатления от него. И като един интелигентен спортист и като родолюбец. И като мъжко момче, с твърд характер, което не хленчи. Първите му думи бяха да благодари за подкрепата и поздрави всички българи. Малко наши спортисти го правят,а някои отдавна се състезават за по-богати чужди държави.
Имам чувството, че различни мачове сме гледали.

Аз имам огромно уважение към Кубрат, но просто изявленията му ме карат да го презирам. Как може да си професионален спортист и да кажеш, че противника ти не заслужава никакво уважение?! Т'ва е просто супер несериозно. Най-малкото просна го в 5тия рунд след огромните му приказки. Таланта го има, устата му е твърде голяма.

Другото е, че имаше ОГРОМЕН брой глупости и "статии" във фейсбук: най-смешната от които беше, че Кличко е имал метални топчета под бинта Хората дори не знаят различните техники за слагане на бинтове, а плюят ли плюят. Смешна работа, потресен съм.

Не мисля, че ще му дадат шанс да се бие втори път с украинеца за титлите. Мечтата за световна титла, мисля че на този етап умира.

П.С. Този невероятен удар в гърлото е просто избутване, много пъти се случва, не е кой знае какво. Нашия е боксьор, трябва поне малко баланс да има. Което пак ме навява на мисълта, че тоя мач не беше напълно чист.
Ето го точният коментар - малко по-кратко от това, което аз вече казах по темата, разбира се :д

Удар в трахеята, да, бе, сигурно.
А нашият, че биеше в главата и в бъбреците при ВСЕКИ клинч, няма да го изтъкнете, нали? Че и късно му направиха последното предупреждение, по мое мнение.

Много интересни статии имаше в нета по повод байганьовщината и биенето в гърдите тип "булгар булгар".