.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Можеш да дадеш профилчето на лично, ако желаеш.

Абе преди известно време някой /ако не се лъжа, Сашо/ беше дал рецепта за свинско с мед и вино, дали някой от вас се сеща?
    Да, готино е, само че се получава хубаво ако го мариноваш известно време. Идеята е, че го слагаш в хладилник да се маринова с вино, намачкан чесън, подправки и лъжица мека горчица, като го объркваш с ръце, като си сипала и мааалко (1-2 супени лъжици равни на 5-700 грама месо по мой вкус), докато сосът стане хомогенен и хубаво покрие пържолите, които са предварително начукани най - добре. И след това печеш на фурна с фолио (аз такова не ползвам, а слагам гювече с вода във фурната, по - сочно ми става), а ако искаш да е на скара, слагаш и малко кимион и докато се пече може да поливаш отгоре със соса по малко.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Да, готино е, само че се получава хубаво ако го мариноваш известно време. Идеята е, че го слагаш в хладилник да се маринова с вино, намачкан чесън, подправки и лъжица мека горчица, като го объркваш с ръце, като си сипала и мааалко (1-2 супени лъжици равни на 5-700 грама месо по мой вкус), докато сосът стане хомогенен и хубаво покрие пържолите, които са предварително начукани най - добре. И след това печеш на фурна с фолио (аз такова не ползвам, а слагам гювече с вода във фурната, по - сочно ми става), а ако искаш да е на скара, слагаш и малко кимион и докато се пече може да поливаш отгоре със соса по малко.
    Злааааатен си. Точно за днес ми трябваше рецептата.

Вярно, че горчица беше, не мед.

Този път ще се готви с помощта на мамето, та не се и съмнявам, че ще станат страхотни и няма да има излагации, но все пак ще ви кажа по-късно дали са ми харесали. ^^

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Злааааатен си. Точно за днес ми трябваше рецептата.

Вярно, че горчица беше, не мед.

Този път ще се готви с помощта на мамето, та не се и съмнявам, че ще станат страхотни и няма да има излагации, но все пак ще ви кажа по-късно дали са ми харесали. ^^
    Ама то и мед и горчица може, пак става хубаво
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Ама то и мед и горчица може, пак става хубаво
    Мама имаше мерак да е с мед и в крайна сметка минахме без горчицата /оказа се, че тази, която имаме, е стара ;с/. Станаха чудни просто.

Днес сме пак на мръвки, но какво ще е точно все още не знам. Чакам да ме извести.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си