Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
точно разликата в годините не може да удовлетвори някои нужди
Може да е причина някои нужди да не могат да бъдат удовлетворени, но това не означава че е валидно във всички случаи, дори и в повечето.

Да вкарам и малко лично отношение, идвам от семейство с големи разлики - майка ми и баща ми - 13г. , баба ми и дядо ми - 9г. , пра баба и пра дядо - 17г. , братовчедка на баща ми й мъжа й - 18г. в нейна полза - само този брак фейлна лееко, защото жената като е напред с годините .. и като имате дете - не всички съумяват да запазят тръпката, или поне да работят върху това да си запазят отношенията в по-хубав вид.

Искам само да кажа в заключение, че като нация сякаш нямаме културата, че за да върви една връзка, ние трябва да полагаме усилия за нея - не говоря за материалните неща, а за нематериалните - не знаем, че за да запазим или породим тръпка, трябва да направим определени неща, да променим и своята нагласа, и някои свои навици, и най-важното - да работим с партньора като едно.

Просто, тука хората казват - няма тръпка, и разбира се като не върви секса, и другото умира. А то именно липсата на емоционална близост поражда и отчуждение в секса.

Ениуей, за възрастовата разлика - може да е причина за разминаване в някои желания и нужди,и да , не рядко се случва да е, но и не рядко се случва да не е.

Заради това всеки с крайно мнение по този въпрос ( твърдо за или твърдо против ) да се въздържи, защото е безкрайно необективно .