- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МИО - струва ли си?
И на какво отгоре се чувстваш толкова умен? Какво си постигнал до тук? Работил ли си изкарвал ли си сам парите си? Намери ли си сам работа на осакатения бг раб. пазар? Какво?
Скоро ще те очука живота, тогава сам ще разбереш със закъснение какво са имали в предвид потребителите във форума и не само във форума.
Само да не влезеш тук след 10 години и да пишеш:
"- Моля ви, помогнете ми - на 28 години съм и никога не съм имал приятелка, никога не съм правил секс и не мога да си намеря работа щото хората искат да им бачкаш много цял месец за малко пари. Моля ви помогнете ми!"
Да, и ти доказваш, че нямаш много мозък. Кога съм казал, че съм умен? Прочел ли си да съм го написал, защото май не си. Какво общо има работата с писане във форума?
И откога половият акт е мерител за човека? Българите само за това мислим (всъщност вие мислите, аз не го правя, защото животът не е само това).
нидей рива
е**ти и духовно осакатения човек си ти. Най-вероятно нямаш никакви приятели, тук си избиваш комплексите, опитвайки се да покажеш превъзходство над другите потребители. Смешник.
Ах, как те хванах в крачка. Някои хора работят, помагат на родителите си и в същото време учат, не си губят времето да киснат по форуми. И още нещо момиче съм.
п.с. Това да си социален означава ли само социален в нета, обясни ако обичаш? А и споко не си длъжен да отговаряш веднага, защото може и да минат дни докато намеря свободно време да седна тук. И друго аз влизам във форума за удоволствие. Айде и внимавай какво ще ми пишеш. Със всяко свое мнение пропадаш в бездната още повече. Покажи малко етика в писането.
xD надявай се, че писането ти ще те извади от градския кенеф :Д
тема? :Д :Д :Д
Нужно ли да е оплесквате всяка тема, в която не сте на едно мнение...
Някой да докладва бързо за какво се магарите сега, за да не ви изпобанна всичките.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ей ся ще изядеш един голям, сочен, вкусен, лигав БАН
^ ot pisalite tuk samo ti si za ban
пишеш на латиница![]()
кой ти каза
ти пишеш много разширено и грозно
проодължаваш да се дупиш