.
Отговор в тема
Страница 11 от 25 ПървиПърви ... 78910111213141521 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 611
    Повече от фен Аватара на mimonte2
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не, точно в такъв случай инатът е пълна глупост.
    ама и ти си малък и глупавичък още, ще узрееш. Някои от нас още го учим тоя урок.
    Не знам кой е глупавичък. Знам само, че в случая много умувате.

Цитирай Първоначално написано от mimonte2 Виж мнението
    Понякога инатът е ползотворен, още повече когато спориш с простички хорица...
    И на какво отгоре се чувстваш толкова умен? Какво си постигнал до тук? Работил ли си изкарвал ли си сам парите си? Намери ли си сам работа на осакатения бг раб. пазар? Какво?

Скоро ще те очука живота, тогава сам ще разбереш със закъснение какво са имали в предвид потребителите във форума и не само във форума.

Само да не влезеш тук след 10 години и да пишеш:
    "- Моля ви, помогнете ми - на 28 години съм и никога не съм имал приятелка, никога не съм правил секс и не мога да си намеря работа щото хората искат да им бачкаш много цял месец за малко пари. Моля ви помогнете ми!"

Цитирай Първоначално написано от BlauMeise Виж мнението
    И на какво отгоре се чувстваш толкова умен? Какво си постигнал до тук? Работил ли си изкарвал ли си сам парите си? Намери ли си сам работа на осакатения бг раб. пазар? Какво?

Скоро ще те очука живота, тогава сам ще разбереш със закъснение какво са имали в предвид потребителите във форума и не само във форума.

Само да не влезеш тук след 10 години и да пишеш:
    "- Моля ви, помогнете ми - на 28 години съм и никога не съм имал приятелка, никога не съм правил секс и не мога да си намеря работа щото хората искат да им бачкаш много цял месец за малко пари. Моля ви помогнете ми!"
    Да, и ти доказваш, че нямаш много мозък. Кога съм казал, че съм умен? Прочел ли си да съм го написал, защото май не си. Какво общо има работата с писане във форума?
    И откога половият акт е мерител за човека? Българите само за това мислим (всъщност вие мислите, аз не го правя, защото животът не е само това).

нидей рива

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    нидей рива
    Пише се "рева", но като за твоята категория е напредък.

е**ти и духовно осакатения човек си ти. Най-вероятно нямаш никакви приятели, тук си избиваш комплексите, опитвайки се да покажеш превъзходство над другите потребители. Смешник.

е**ти и духовно осакатения човек си ти. Най-вероятно нямаш никакви приятели, тук си избиваш комплексите, опитвайки се да покажеш превъзходство над другите потребители. Смешник.
    Как позна само! Не, мили мой, аз съм един от най-социалните хора, с които си се срещал, повярвай ми. Но само забележи с какво закъснение ми пишеш- май доста бавно схващаш, а?

Ах, как те хванах в крачка. Някои хора работят, помагат на родителите си и в същото време учат, не си губят времето да киснат по форуми. И още нещо момиче съм.

п.с. Това да си социален означава ли само социален в нета, обясни ако обичаш? А и споко не си длъжен да отговаряш веднага, защото може и да минат дни докато намеря свободно време да седна тук. И друго аз влизам във форума за удоволствие. Айде и внимавай какво ще ми пишеш. Със всяко свое мнение пропадаш в бездната още повече. Покажи малко етика в писането.

Ах, как те хванах в крачка. Някои хора работят, помагат на родителите си и в същото време учат, не си губят времето да киснат по форуми. И още нещо момиче съм.

п.с. Това да си социален означава ли само социален в нета, обясни ако обичаш? А и споко не си длъжен да отговаряш веднага, защото може и да минат дни докато намеря свободно време да седна тук. И друго аз влизам във форума за удоволствие. Айде и внимавай какво ще ми пишеш. Със всяко свое мнение пропадаш в бездната още повече. Покажи малко етика в писането.
    Не знам дали аз съм този, който трябва да покаже етика в писането си, при положение, че постът ти е пълен с граматични и пунктуационни грешки. Научи се да пишеш. Май от много помагане на родителите не ти е останало време да се ограмотиш.

xD надявай се, че писането ти ще те извади от градския кенеф :Д

xD надявай се, че писането ти ще те извади от градския кенеф :Д
    На неграмотниците отбягването на темата им е най-удобно...Жалка работа...

тема? :Д :Д :Д

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Нужно ли да е оплесквате всяка тема, в която не сте на едно мнение...

Някой да докладва бързо за какво се магарите сега, за да не ви изпобанна всичките.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на tireheb
    митко тука провокира :О

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението

Някой да докладва бързо за какво се магарите сега, за да не ви изпобанна всичките.
    Така е, когато има хора, които непрекъснато обиждат! Аз не исках да се караме така, но с техните обиди нямаше как да не отвърна, не мога да се оставя на техните подигравки.

Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    митко тука провокира :О
    И така и не разбрах кой е Митко, но простотията ходи по хората, а не по животните.

ей ся ще изядеш един голям, сочен, вкусен, лигав БАН

Мега фен
    ^ ot pisalite tuk samo ti si za ban

пишеш на латиница

пишеш на латиница
    А ти не пишеш грамотно.

кой ти каза

ти пишеш много разширено и грозно

кой ти каза

ти пишеш много разширено и грозно
    Продължаваш да пишеш неграмотно...

проодължаваш да се дупиш

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението

Някакъв келеш, дето още дори няма завършена гимназия, обяснява как в УНСС задължително всичко от специалност "Финанси" си купуват изпитите, а СУ е най-доброто и т.н.

Цитирай Първоначално написано от mimonte2 Виж мнението
    Не знам дали аз съм този, който трябва да покаже етика в писането си, при положение, че постът ти е пълен с граматични и пунктуационни грешки. Научи се да пишеш. Май от много помагане на родителите не ти е останало време да се ограмотиш.
    кръгла нула си братче, гръмни се

завържи си ръцете да стоят далеч от клавиатурата

не се мисли за велик, скоро ще те очука живота
    Последно редактирано от BlauMeise : 11-26-2014 на 18:37

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си