.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

Мега фен Аватара на galaxy29
    дам и трябва много да го жалиш, че да не се счупи :Д

аз имам такива наблюдения за съкоизтисквачки
    взеха евтина някаква мои роднини и трябва да режеш плодовете и зелечуците на фини парченца, да отделяш всяка семка и отпадъчен продукт (а то принципно отпадъците си отиват в кутишката за боклуци и може и да не се стараеш толкоз), докато стане сокче е мъка и мирише гадно, мислехме, че само в началото ще мирише (като при подобна нова джаджа), ама и след това си остана миризмата и постоянно изглежда сякаш ще избухне хахах
    докато от фреш бара на братовчед ми се сдобихме със старата им професионална машинка и въпреки че е стара е супер мощна и мели всичко, дори не е нужно да ги чистиш хубаво и може да пускаш и цял морков и ябълка, стига да не е мн широка :д

ама понякога се налага и с фалшиви дас е справяме, к'во да се прави :д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    и мирише гадно, мислехме, че само в началото ще мирише (като при подобна нова джаджа), ама и след това си остана миризмата и постоянно изглежда сякаш ще избухне хахах
    Хаха, да! Нашите така успели да прецакат един блендер, сега имат нов, който е някаква много шик джаджа, пак мирише, когато разбиваш продължително нещо. Бях пробвала хумус да направя, минах на пасатора, че ме достраша.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си