.
Отговор в тема
Страница 2 от 21 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 517
    Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    И аз така...

То дитето още не знае, явно, топки ли има или вагина, ама ще пребива хора по улиците...
    Добре, на 17 съм и ми викате дете. Не си единствения които ме е наричал дете. Аз имам приятел на 22 години и му викат "дърт"?? Какъв трябва да съм за да съм как да кажа "пефектен"? Вие сте деца за мен.. без значение на колко години сте аз ви чувствам като деца. Начина ви на мислене автоматично ви прави деца, за това се вика че годините нямат значение. Колкото до това с пребиването аз съм много слаб и не мога изобщо да се бия. Но ако някой ме ядоса съм способен на всичко.

Мисля, че имаш нужда от психиатър.

Цитирай Първоначално написано от BlauMeise Виж мнението
    Мисля, че имаш нужда от психиатър.
    За да се впиша в групичката както вие се наричате "хора" да ще имам нужда от него. Но аз не искам? За това не мисля че ми трябва психиатър.

http://www.bnews.bg/article-123100
    Ето още нещо причинено от кризата на "хубавата ви страна" ... вие сте жалки подобия на хора.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Това не е критерий, това са глупави и необразовани хора, утрепките на човечеството- за мен са равносилни на циганите, няма доходи и ражда деца. Що за глупак трябва да си да обречеш себе си и децата си след като нямаш възможност да ги гледаш. Това са утрепките на всички общества, бедни и мизерни и раждат деца заради собствената си глупост и невежество. Намат 20 лв за храна и уют а иначе навързали по 4 деца. Отнася се и за нискоквалифицираната работническа класа това. Ето така си се родил и ти, ваще са те обрекли на този живот сърди се на тях. Разумните хора имат деца само ако могат да си го позволят ок?

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Имам много големи мечти и една от тях е да се махна от тая шибана държава пълна с болезнени спомени и криза навсякъде... СТОТИЦИ ХОРА СЕ САМОУБИВАТ ЗАРАДИ ТЪПАТА КРИЗА А КАТО ЖИВОТА МИ НЕ СТРУВА НЯМЯМ ДОРИ ПАРИ ЗА ШИБАН АЛКОХОЛ! Живея в шибана къща, имам тъпо семейство, имах тъпи приятели(вече нямам никакви и не съжалявам), живота ми няма смисъл но всичко е ок аз го преодолявам с алкохол! И СЕГА ВЪПРЕКИ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ШИБАНИ ПРОБЛЕМИ СЕ ОКАЗВА ЧЕ НЕ МИ СТИГАТ ПАРИТЕ ЗА АЛКОХОЛ??????????????????????? ЗНАМ АНГЛИЙСКИ И ИСКАМ ДА ОТИДА В АМЕРИКА НО НЕ МОГА ЗАРАДИ КУП ПРИЧИНИ И ПРЕДИ ВСИЧКО ЗАЩОТО НЯМАМ ШИБАНИ ПАРИ! АКО ИМАХ СИЛАТА ЩЯХ ДА ЗАПАЛЯ ВСИЧКО КОЕТО ВИДЯ И ВСИЧКО ДА СТАНЕ ГРОЗНО В ТАЗИ СКАПАНА МИЗЕРНА БЪЛГАРИЯ!!! НЕ МОГА ДА ИЗРАЗЯ КАКВО БИХ НАПРАВИЛ АКО МОЖЕХ
    TRANQUILA!!!!!!!!!!

by the way, какво искаш от живота? И не, не "ДА ИЗЧЕЗНАА ОТ ТУКААААААА !!!!!!!', малко мисъл, моля.
    Последно редактирано от Nestlee : 11-29-2014 на 20:44
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Мега фен
    отрепка се пише помеждунавдругото

Единственото нещо което искам е красиво и русо момиче. Не мога да сравня чувството когато прегърна някое русо и красиво момиче .... да я докосна и да я целуна .... просто не мога да сравня това чувство с никое друго земно чувство секс и така нататък. Това е което искам.

Мега фен Аватара на an7raks
    И това ще оправи държавата и ще спре хората да се палят?

Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Единственото нещо което искам е красиво и русо момиче. Не мога да сравня чувството когато прегърна някое русо и красиво момиче .... да я докосна и да я целуна .... просто не мога да сравня това чувство с никое друго земно чувство секс и така нататък. Това е което искам.
    После пак обяснявай, че не си трол

Нищо не сте разбрали. Не мога да имам такова момиче - примирих се с помощта на алкохол. А сега нямам пари за алкохол понеже няма и работа схванахте ли най сетне? За това си го изкарвам на тъпата държава. Да, има хора които са много по зле от мен но защо винаги трябва да се сравнявам с тези които са по зле? Винаги всички са имали повече от мен... омръзна ми...

Защо не се запалиш?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Антракс, това да ти е последният подобен пост, който виждам.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Защо не се запалиш?
    горе- долу си прав

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Антракс, това да ти е последният подобен пост, който виждам.
    Добре...
    Мижай!

Е като се запали, кой ще ни забавлява?

Кой ще ви забавлява ли.... смейте се и ми се подигравайте за дето съм зле, но един ден аз ще ви мачкам. Един ден всички вие ще сте под мен НИЩОЖЕСТВА такива. Нямате си и представа колко ви мразя. Не съм видял един сериозен коментар в темата ми, вместо това тук гъмжи от подигравки и обиди.

Понякога когато съм озлобен на макс се чувствам така сякаш искам да отдам живота си на това да правя хората нещастни. Вие сте виновни за всички което става с мен.

Имате пари, имате приятели, имате гаджета. Имате толкова много, и ще спечелите ли още нещо като ми се подигравате?

Нямам нито пари, нито приятели, нито "гаджета" (мразя тази дума), но въпреки това не се оплаквам. А разликата между нас е, че ще остана тук и ще се мъча, за разлика от теб.

Цитирай Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Виж мнението
    Е като се запали, кой ще ни забавлява?
    Ей това да се чува, променям си мнението- не се пали! Поне докато закрият форума изтрай

Препоръчвам ти Витиня...
    Моля те, обаче, вземи някой да снима!

Та, кажи пак колко мразиш България де, взе да ни липсваш. Или се запали вече?

От Витиня даже можеш да се направиш че уж скачаш с бънджи ама ти ще си хитър и ще си го увиеш около врата.Така никой няма да хукне да те спира. Само споменавам, не че ти го препоръчвам ама е един по- оригинален начин в края на краищата и + това няма да е скучно.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Още едно подобно мнение и садо-агитката хвърчи за неопределено време!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си